Звездни компромати - Юли'21

• 316 270
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 165
Действително не знаете колко много млади момчета има с пари от бащите си. Това са този тип семейства - бързо забогатяли последните 20 години, без да обидя никого - често се занимават с горива,земеделие,хотелиерство. Бащите са често със средно образование,но добре ориентирани в живота, а майките - едни поостарели Марии,Преслави,Камелии и тн.
Та тези момчета, нямат особено много багаж “на втория” етаж, затова пък са с пълни джобове и са много лесна мишена за такива като певицата.

# 166
Отворих Инстаграма на Мария... има една малоумна снимка с парче диня между краката. Joy Ще умра от смях!
Смятайте колко пари биха влезли в хазната, ако легализираме най-древната професия...

# 167
Емануела
Скрит текст:

# 168
  • София
Русото изобщо не й отива.

# 169
Тази рокля, която е като от алуминиево фолио, и перхидролената коса придават на Емануела много евтин вид , като за магистралата ми е.
Може да е търсен ефект, не знам.

# 170
Аз нали съм по лъскаво то, роклята ми харесва 😂 има страхотно тяло Емануела, не може да и се отрече.

# 171
Който си купи роклята на Емануела, сигурно получава подарък ножица за ламарина. Bowtie

# 172
# 173
Камелия да е е гепила банския на Емили  Ратата. Тя си умира да носи подобни.

# 174
  • гр.Пловдив
Лейди Гага,да не би и тя да си е клъцнала носа? Не съм срещала инфо ,но в началото темата мернах 1,2 снимки и ми изглежда много добре,елегантно,култивирано,много приличен вид и има облагороден вид на лицето

# 175
И аз идвах с Камелия. Ще кача само коментара под снимката
Скрит текст:

# 176
  • До морето
Мария си намира млади момчета с пари, на които им е важно да кажат, че са "били с Мария". За месец- два- пет и приключват. И младежа, и Мара са наясно с това. Въпросът е да се плати таксата в училище и да се купят няколко тоалета от новите колекции, за да се поддържа стандарта, с който да улови следващия спонсор. Мичка си знае, че трети път едва ли ще върже някого с брак и граби с пълни шепи когато и каквото докопа.

# 177
Не мога да повярвам, че след два брака със състоятелни мъже, Мария не е заделила за черни дни. 5 рокли да ги каже по 5к, вместо 3, ето ти 10к, с които да изкараш едно прилично време.

# 178
Не мога да повярвам, че след два брака със състоятелни мъже, Мария не е заделила за черни дни. 5 рокли да ги каже по 5к, вместо 3, ето ти 10к, с които да изкараш едно прилично време.
Не знам кое Ви кара да мислите,че не прави тази сметка, само че 10к ще ѝ стигнат за месец-два .

# 179
Асо имаше заделени пари нямаше да плаче в ефир, че няма кой да покрие таксата за училището на щерката.
Все пак доста време прекара в браковете, спестената от " закуски" сума можеше да е доста по-голяма и да я осигури за повече от месец,два. Обаче Вютоните са били по-важни ...

Общи условия

Активация на акаунт