Звездни компромати - Юли'21

• 316 273
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 180
Верно, че е страшно кухо парче.
Вместо да търси и да се хване с някой сериозен мъж, да има хубаво семейство и за дъщеря си … кой знае колко нови татковци ще й надоведе преди да е навършила 16 Sad

# 181
Кой сериозен мъж ще хване Мара?

# 182
Кой сериозен мъж ще хване Мара?
Хаха
Затова казвам, че е кухо парче
Никой не я търси за повече от кратка афера.
Направо се чудя на първия й мъж - май само той я взимаше насериозно?!

# 183
  • БГ
Поли Генова с годежен пръстен Confused
Скрит текст:

# 184
Топузакова
Скрит текст:

Онтева
Скрит текст:

Никол Шерцингер и мъж в Италия
Скрит текст:

Ива Софиянска
Скрит текст:

Жасмина
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 18:40 от alethea

# 185
Асо имаше заделени пари нямаше да плаче в ефир, че няма кой да покрие таксата за училището на щерката.
Все пак доста време прекара в браковете, спестената от " закуски" сума можеше да е доста по-голяма и да я осигури за повече от месец,два. Обаче Вютоните са били по-важни ...

Може да има пари и за училището и за процедурите си, но такива хора не искат да харчат от своите си пари. Колкото до претенциите й - иска й се да е класна, но интелектът и солидният характер не се купуват нито с дипломи, нито с пари.

# 186
  • Rock & Roll feeling ...
Камилия (така ще я наричам вече ) изплисква легена.
Не й стои добре този бански, а има хубаво тяло. Кройката му не е добра.

Чудя се какво ли е станало, че първия мъж на Мария я смени с най-добрата й приятелка. Не ми се вярва да му е изневерявала, като се носи мълвата за Гущеров.

# 187
Камилия (така ще я наричам вече ) изплисква легена.
Не й стои добре този бански, а има хубаво тяло. Кройката му не е добра.

Чудя се какво ли е станало, че първия мъж на Мария я смени с най-добрата й приятелка. Не ми се вярва да му е изневерявала, като се носи мълвата за Гущеров.

Оу, това е грозно поведение от негова страна. И от страна на “приятелката”.

# 188
Парите за училището са уредени от таткото, според мен.
Чак пък осигуряването на средства за учиищната такса да е нейна цел - струва ми се, че малко по-умна я изкарвате Мария  ...

# 189
А как казваха на такъв тип бански или бельо?

# 190

Само е търсела някой по-богат.

# 191
  • София
Лейди Гага
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Анджелина и The Weekend
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Бионсе и Джей Зи
Скрит текст:

# 192
Парите за училището са уредени от таткото, според мен.
Чак пък осигуряването на средства за учиищната такса да е нейна цел - струва ми се, че малко по-умна я изкарвате Мария  ...
Едва ли.
Децата на Митко учат във Френския лицей, където таксите са значително по- ниски.
Съмнявам се, че едното му дете ще учи в най- скъпото училище в БГ, а другото в по- среден ценови клас.

# 193
Амбър Хърд да не е обременила сурогатката с ембриони на Илон Мъск Flushed
Разрових се в нета и ето една статия за тях двамата от делото за развода - посещавал я тайно, докато юджонката го няма
https://www.google.com/amp/s/webcafe.bg/vryava/hvanati-v-iznevya … k.html%3famp=true

# 194

Само е търсела някой по-богат.

С въпросния човек сме семейни приятели,казва се Миро,остави уникална жена Вайчето,остави 2 невръстни деца и ги напусна защото Мара му е поставила ултиматум.Няма така трагедия!!😢

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:44 от Katleya888

Общи условия

Активация на акаунт