Звездни компромати - Юли'21

• 314 724
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 565
Странна ми е Шарлопова как стана веселата вдовица след смъртта на мъжа си и доста се разпищоли, снимки, деколтета. Опитвам се да я разбера, млада жена, животът не е свършил, нейният си продължава, но някак снимките, интервютата ми се струват в повече. Сигурно скърби по нейн начин. За мен това е излишна показност.

# 2 566
Нищо умно няма в Шарлопова. Типична златотърсачка, държана на къс повод и сега е "отвързана". Жена с милиони в банковата сметка, с безкрайни възможности и накрая .... 40+ годишна, облечена с рокля за 12 годишна и изтъпачена в Инстаграм... Липсва й онова, което не си е взела навремето.
Иначе е хубава, да не кажете сега, че завиждам...

# 2 567
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Е, хайде сега, по- добре ли е да се прави на тъжна, ако не е.

Може би се радва на живота, дал ѝ е дал шанс за ново начало

# 2 568
Тази рокля като опаковка на букет явно е новият тренд. Скоро Преслава беше на участие с такава, после още някой на снимка в темата беше със същата и сега Шарлопова. Да поръчваме тюловете, докат’ не са свършили.

# 2 569
Къде съм написала да е тъжна? Напротив! Да живее и граби с пълни шепи от живота. Хомота доста е тежал.
Но като гледам целта е снимки по комбинезони и рокли-торти...

# 2 570
Няма прошка за красивата жена, ей. Но то това си е народопсихология. В някои други времена щяха да я нагостят я с татул, а с камък по главата Simple Smile. Умрелият мъж си е умрял. И само жена му знае как го жали и колко. Но, има деца да се гледат, бизнес да се управлява. И животът продължава и трябва да се живее.

# 2 571
Да, понеже е хубава и дай да не я коментираме. Представям си как управлява бизнеса. Баш тя!? Joy И колко сериозно я взимат бизнес партньорите... Joy

# 2 572
Че то няма лошо да си представяш.

# 2 573
Стига с тая Шарлопова. Вижте тази бъдеща звезда,която ще забие слух на всички:
https://www.cosmos.1.bg/portal/2014-10-24-20-54-26/4092-2021-tat … ivanova-interview

# 2 574
Ама своите пари харчи. Пък и все пак е погребала мъжа си преди 4-5 години, не преди 4-5 дни. Животът е за живите.

# 2 575
Не ме дразни Шарлопова. Млада жена, снима се, никак не изглежда зле на снимките. Не си спомням да ме е подразнила нейна изява.
Да си живее живота, да си гледа децата, бизнеса и това е.

# 2 576
Не разбрах защо да не може да си управлява бизнеса Шарлопова?

# 2 577
  • До морето
Абе красива, грозна, вдовица или не, няма жена над 14 и половина, която да облече подобен тюлен ансамбъл и да й го простя! Тотална кичария! Не й отива ни на парите, ни на положението, ни на (предполагаемия) ум!!!!

Шарлопова показа, че жали по съпруга си. Спазва приличие известно време. Ред й е сега да си живее живота. Просто няма вкус жената. Това е!

# 2 578
А колко години си е лягала до този мъж. Заслужила си е живота сега.

# 2 579
Бояна Шарлопова е много хубава жена. На него не може да му се отрече, че е бил познавач и ценител на женската красота в случая.
Докато са били семейство никога не  имало скандали относно двойката.
Той си е гледал бизнеса и фамилията, тя си е раждала  и се е грижела за всички. Ако би била само златотърсачка, вероятно щеше да се ограничи до първото дете, а те имат общи цели 4.

Ако той би бил жив, приказките щяха да са към нея винаги в посока съжаление - зачеркнала си е младостта, продала си е красотата за пари.. Ама било писано да остане вдовица и сега пак е на хората в устата.
 Много е млада още, а е и 100% жена, .....ако се замонаши, отново ще има неудовлетворени.
 И най-идеалният брак винаги налага някакъв компромис, така че сега след като е преодоляла шока и загубата, тя неминуемо ще експериментира и с друг стил, други предизвикателства..Проблемът е, че е хубава и винаги ще  е на прицел.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 18:52 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт