Звездни компромати - Юли'21

• 314 732
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 550
Дара с ужасните ноктЯ не само  за фотосесия
Скрит текст:

# 2 551
Харесва ми обстановката на снимката на Шарлопова, но виждащите се маратонки развалят картинката.

# 2 552
Харесва ми обстановката на снимката на Шарлопова, но виждащите се маратонки развалят картинката.
Е, все пак е на почивка. И със сто деца Simple Smile

# 2 553
  • Варна
Скалата и Емили Блънт заедно с AJ McLean и момиченцата му на премиерата на “Круиз в джунглата”.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 13:52 от Blue Turquoise

# 2 554
Подобен модел рокля имат Манго, модел Cofi. На намаление стига до около 30-35 лв. Има сако и панталон от същата серия, във всякакви цветове. За офис са идеални.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/penci … 7900000.html?c=52

Сила сте! Май е същата рокля. Цената абсолютно приемлива.
А наистина Белобрадова е облечена делово и в унисон с една сериозна дейност, която се очаква.

Не е същата рокля според мен. Материята изглежда различна, има някакво набиране около талията и деколтето е различно.

Шарлопова, откак умре Шарлопов, доста фриволно се облича.

# 2 555
Не е същата рокля, разбира се. Няма я в черно, отделно доставката от сайта отнема повече време от петък до понеделник. Моделът ми харесва и на мен.

# 2 556
  • Варна
Затова написах “подобна”. Предполагам повечето брандове ще имат такъв модел, не е нещо хай-енд. Съвсем обикновена, достъпна за всеки рокля.

# 2 557
  • Down south
Не съм гледала откриването, но още преди да заминат, много харесах дамските тоалети на гъркините.
Американците, може би най-стилни като цяло, в Ралф Лорън.

Действително добре са се справили, изглеждат много шик. Преди да тръгнат се обсъждаше, но не обърнах особено внимание.
Изглеждат предствително.

# 2 558
  • SF

Esmee
Това за копчето нямавръзка с дизайнера или шивача, а с непознаване на етикета.
При закопчаването на сако има едно основно правило - "понякога, винаги, никога". Ако имате сако с три копчета, понякога закопчавайте най-горното копче, винаги закопчвайте средното копче и никога не закопчавайте най-долното копче.

Първо - сакото е с две копчета, но правилото "никога не закопчавайте най-долното копче" важи и е повод за моята закачка със снимката.
Второ - да, копчето няма връзка с дизайнера или шивача. Мисля, че съм отделила двете теми с празен ред, защото не мога да пиша два отделни поста един под друг. Не съм се опитала да обвиня дизайнерите. Но пък можеше някой да погледне знаменосците ни преди излизането на стадиона. Ако бях наоколо, сигурно щях да се пресегна и да го разкопчая.

# 2 559
Добре, че Мария не вкара тренда с рошавите веждаци и в Бургас...

Стана почетен гражданин на града!

# 2 560
Ах, Летисия ! Тази жена е истинско бижу !

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 561
Добре, че Мария не вкара тренда с рошавите веждаци и в Бургас...

Стана почетен гражданин на града!
Въй, голяма чест за града.
Каквото и да си говорим, момичето е мило и може да не харесвам филма, но тя е много приятна за окото. И, естествено, гордост! Що да не се гордеем? То и без това имаме малко поводи за гордост...

# 2 562
Още не си е сложила холивудски зъби.

# 2 563
Още не си е сложила холивудски зъби.
Важното е да не си слага БлагоДжизъсови зъби Joy

# 2 564
Почетен гражданин, защото от цяла Източна Европа само тя се нави да представи езика и културата на страната си като пример за варварщина. Това ако беше една рускиня, патриотичните руснаци не почетен гражданин, а персона нон грата щяха да я обявят. А защо не намериха някоя казахстанска например, като Борат го играе казахстанец? Риторичен въпрос, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт