Звездни компромати - Юли'21

• 314 734
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 535
  • SF
Не съм гледала откриването, но още преди да заминат, много харесах дамските тоалети на гъркините.
Американците, може би най-стилни като цяло, в Ралф Лорън.
Скрит текст:

Да, много се впечатлих точно от гъркините и от американските костюми. Те бяха с тамносиньо райе - типично за Ралф Лорън. Много шик!
Представителките на някои държави бяха с рокли, които си пожелах да притежавам и да нося за лятото.
Изгледай го, ако имаш нерви - същинско модно дефиле (с леки изключения). Особено островитяните са много впечатляващи. Италианците също се откроиха.

# 2 536
Вече с марков вид.

Скрит текст:

Нещо не се ли вижда цицата твърде много като за парламента?

# 2 537
Вече с марков вид.

Скрит текст:

Нещо не се ли вижда цицата твърде много като за парламента?

Загатната да речем. Но това класическо сако върви с друг вид блузи и ризи. Не разпознах марките обаче.
 Моят стил е друг.

# 2 538
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вече с марков вид.

Скрит текст:

Ейнц, много яка!

# 2 539
Много сте лоши. А на мен Елизавета Белокозлевна много ми харесва. Ако това са дрехи от втора употреба и аз ще започна да ги купувам.

# 2 540
  • Варна
Подобен модел рокля имат Манго, модел Cofi. На намаление стига до около 30-35 лв. Има сако и панталон от същата серия, във всякакви цветове. За офис са идеални.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/penci … 7900000.html?c=52

# 2 541
  • София-Младост

Esmee
Това за копчето нямавръзка с дизайнера или шивача, а с непознаване на етикета.
При закопчаването на сако има едно основно правило - "понякога, винаги, никога". Ако имате сако с три копчета, понякога закопчавайте най-горното копче, винаги закопчвайте средното копче и никога не закопчавайте най-долното копче.

# 2 542
Vanessa Hudgens
Скрит текст:

# 2 543
За мен модната къща на Бг. костюми за олимпиадата няма никаква вина, че някой е решил как да си закопчае копчетата, или го е направил от незнание.

# 2 544
  • София-Младост
Да не се е върнала модата на тези високо изрязани бански от моето юношество?
Ще снимат Завръщане - 2
Скрит текст:

# 2 545
Не виждам защо някой съвременен човек ще крие сексуалността си в 21 век. На кого му пука изобщо.

Кажи го на Шон Мендес- да се разкрие и да остави Камила,
момичето хич не се чувства комфортно в тази роля ...

# 2 546
  • БГ
Бояна Шарлопова
Скрит текст:

# 2 547
Подобен модел рокля имат Манго, модел Cofi. На намаление стига до около 30-35 лв. Има сако и панталон от същата серия, във всякакви цветове. За офис са идеални.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/penci … 7900000.html?c=52

Сила сте! Май е същата рокля. Цената абсолютно приемлива.
А наистина Белобрадова е облечена делово и в унисон с една сериозна дейност, която се очаква.

# 2 548
Вече с марков вид.

Скрит текст:

Ейнц, много яка!
И на мен ми харесва.
В магазини за дрехи втора употреба могат да се намерят страхотни официални дрехи. Не знам тази дали е от там, но го казвам , защото аз редовно пазарувам от там. Само ме е яд, че най-хубавите не са мой размер.
Мисля, че снимките на "Завръщане" 2 дори прикчиха преди седмица. Мамин Сашко пускаше редовно сторита от площадката

# 2 549
Бояна Шарлопова
Скрит текст:
Тази жена е много красива, но и умна. Няма нужда да се прави на торта.

Общи условия

Активация на акаунт