Звездни компромати - Юли'21

• 314 751
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 505
SSII, ами тя се държеше все едно светът е неин и всички трябва да й се кланят, докато той просто имаше странен поглед, не много концентриран. Иначе и Мария и Алекс са много, много слаби на живо. Мария е по-нежна и красива, отколкото на камера, а на Алекс лицето и не се вижда от расти. Роклята й беше като парцал, а надолу беше с ботуши.

# 2 506
Мария Игнатова си е надменно същество.

Не виждам защо някой съвременен човек ще крие сексуалността си в 21 век. На кого му пука изобщо. Гадно е иначе да те набедят за обратен и това да се спекулира вечно. Всъщност откъде са тръгнали тези клюки, че Миро е с различна сексуалност? Аз, когато бях тийн клюката беше, че с Галка са гаджета.
А медиите като го канят Миро или който и да е, го разпитват и за личния му живот, нищо, че човекът е отишъл да си рекламира участие или песен.

# 2 507
  • Варна
“ Камба” за Мария Игнатова много ми хареса! Винаги съм считала, че точно на това прилича носът и. Не се подигравам, имам подобен. Но не разбирам прехласването по нея и огромното и самочувствие.
Диана Димитрова, хубава е тук. Май са се опитали  в стил D&G да я направят.
Скрит текст:

# 2 508
На мен пък, носът на М.Игнатова ми прилича на патешка човека!

# 2 509
Не знам на какво точно прилича носът на Мария Игнатова, но винаги ми е седял изкуствен и съответно грозен. Но сега видях, че е опериран и преди е бил по зле.
Скрит текст:

# 2 510
  • на пистата

Гледам снимките от "Сексът и градът"... това зад Шарлот (Кристин Дейвис) дъщеря й от сериала ли трябва да е? Като се замисля децата на героините трябва да са вече около 20 годишни...
Да,нали беше азиатче.

# 2 511
  • На морето!
Диана Димитрова я харесвам. За мен е много красива.

Докато сме на тема Миро
Скрит текст:
много добре изглежда, религията му се отразява чудесно.

# 2 512
  • София
Миро евангелист ли е всъщност, какво казва?

# 2 513
Миро го харесвам, но нещо не е на център и той. Последно го гледах на наградите на Бг радио. Един превъзбуден,  пренаеит, даже повече...

# 2 514
Още малко ПР от Джен&Бен.
Нея я харесвам, него - никак. 
Скрит текст:

# 2 515
Не е опериран носът на Мария, същият си е все още, като на първта снимка, има вдна цепка на върха, не е красив нос. Но цялостното и излъчване    е симпатично, на живо е много по- приятна.
Даже не мога да я определя, като надута, по- скоро е отвеяна и не винаги участва в разговори, стои си и си мисли нейни неща. Не е груба, не е тъпа или неприятна. Надавам се с Нойзи да е намерила хармония и спокойствие, макар че на мен той ми е неприятен.

Има къде по- фалшиви хетеросексулани семейства от това на Миро. Изглежда се разбират със жена му, какво става под юргана им си е тяхна работа.

# 2 516
Може би, защото по образование и професия съм далеч от ПР, наистина не разбирам какво печеля Бенифър от една "връзка", че да я симулират? И двамата са известни,  по-известни от това ли да станат Thinking
При тях ми е малко за любовта и ръждата, но той не изглежда особено ентусиазиран, както при първата им връзка.

Ето още три. Последният с тежката дантела най не ми хареса. Твърде много камъни, бижута, too much.
https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/life-style/style/ … e-and-gabbana/amp
Скрит текст:

Булчинската с дантела е много хубава, прилича с нея на Грейс Кели, И зелено-бялата рокля.

# 2 517
От Гучи:

Скрит текст:

Понятията вкус/безвкусца и стил вече не са, каквито бяха... ☺

# 2 518
По темата за Цвети. Ето, че помага и на деца.
Скрит текст:

# 2 519
  • София
Дженката ми е същинска наша Мара Дамата - всеки мъж е любовта на живота ѝ! Joy
Да се обичат там, пък след година и половина ще коментираме новия й мъж. Grin
Бая материал ще е минал през нея за година и половина. Joy

Ще гледам СИГ само заради доброто старо време. Без любимата ми Саманта Джоунс няма да е същото.

Общи условия

Активация на акаунт