Звездни компромати - Юли'21

• 316 275
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 150
Валериева имаше много хубаво дупе преди тези импланти, толкова зле да са сложни, не е истина

# 151
# 152
  • русе
Ивана по БТВ , много слабичка , браво за упоритостта й

# 153
За мен, да слагаш такива роли в детски филм е абсолютно промиване на мозъци, равносилно на престъпление. Не му прави чест на Пиърс Броснън, че се е навил да участва в тази пародия.

# 154
Новия на Мария , не знам кой е . Возят се във ферарито му 😁

# 155
Тая снимка не знам даже как да я коментирам... Андреа.

Вероятно й се отразява скъсването с Кубрат, но пък май и преди това много е разчитала на фотошопа.

Зендая е страхотна, естествена и в тяло и в стил и бих казала много земна и приятна и като излъчване.

Хора, виждате ли ли сте дерматоложката във видеата на Валери? И това е медицинско лице, с критерии уж за естетика. Представям си, ако такива съветват фолкпевиците.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 11:23 от Linda*kiss

# 156
  • софия
Мичка сияЙ, че е хванала поредния баламурняк да ѝ плаща.

# 157
Мичка сияЙ, че е хванала поредния баламурняк да ѝ плаща.
Естествено! То е цяло чудо, че все още намира спонсори, че и с Ферари

# 158
  • Viena
Мичето е била на лов.

# 159
На мен пък ми изглежда свежа и непринудена на тази снимка. Младежът и той е небрежар. Харесват ми тук Blush

# 160
  • София
Г-жа Онтева скоро я виждах на живо, еми много зле е в лице, от километър си личат филърите и е като поничка, в инстаграм добре се е докарала.

# 161
  • Sofia
Синът на Лиз Хърли е загубил делото за достъп до фонда за внуци на дядо си по бащина линия. Преди време двете деца на Стив Бинг спечелиха първото дело за достъп до фонда, което щеше да им даде по 180млн. Дядото обаче е обжалвал и са загубили окончателно.
Освен син от Лиз Хърли, Бинг има и дъщеря от друга жена, която също не е признавал, докато частен детектив не се е сдобил с ДНК от използван конец за зъби от него. И за двете деца се оказва, че все пак е изпращал някаква финансова подкрепа, преди да се самоубие преди година.
Явно е имал много проблеми, включително с дрога, тъй като след смърта му се разбира, че Бинг е успял да пропилее изцяло получените от баща му 400млн долара .
Дадото е жив и попечителският фонд за внуци отива изцяло при двете деца на дъщеря му.
На който му се четат подробности на английски, има ето тук.

Много интересна ми стана информацията за битката на Амбър с Илон Мъск за замразените ембриони. Има ли шанс детето да е негово?

# 162
Наталия Гуркова вече не е сама. Спрягат я с 50 годишен банкер.
https://www.strumarelax.com/jivot/sled-razstrela-nataliya-gurkov … ihalevich_137097/

Днес в предаването на Натали Трифонова дадоха  репортаж за поредната транссексуална Мис.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 13:16 от Не се сърди, човече

# 163
Браво на Мария. Не е с някой дъртак. И евала, че пак намира кого да оплете и както казаха колежките клюкарки “и то с Ферари”. Все пак това скъпото училище на Марая трябва да се плаща….Аз мислех, че вече всички са я научили, явно е много хитра. Изглежда дори по- млад от нея.

# 164
Браво на Мария. Не е с някой дъртак. И евала, че пак намира кого да оплете и както казаха колежките клюкарки “и то с Ферари”. Все пак това скъпото училище на Марая трябва да се плаща….Аз мислех, че вече всички са я научили, явно е много хитра. Изглежда дори по- млад от нея.

И Гущеров беше по-млад. Такава й е тактиката - умилква се на млади момчета, които са наивни, впечатлителни от номерцата й и им текат лигите още. Никой себеуважаващ се и действително интелигентен, успял мъж със самочувствие не би искал да има нещо общо с подобна лустросана фалш жена. Ама нали сме на Балканите.... Абе те Кали не научиха толкова бързо, ама се разбягаха въпреки децата.

Мара дали не се е доверила за устните си тук  
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 14:35 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт