Звездни компромати - Юли'21

• 314 806
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 430
Ванилия, точно за това говоря и аз. След един такъв период на психически тормоз и голям стрес, доста трудно и бавно се съвземаш. Още повече, ако никой не ти подава ръка, а чакат сам да се справиш Sad

Алмонд12, не е толкова лесно. От личен опит говоря. Като почнат и физическите симптоми от стреса, е много трудно, дори и да осъзнаваш и много да го искаш.
При мен още влача последствията от високото кръвно, сърцебиене и подобни Sad . А в интерес на истината още не съм се развела окончателно. Надявам се да успея да избегна всякакви последици от последващия стрес. Sad Много е трудно, много.

# 2 431
За Андрея много пъти сме дъвкали едни и същите неща.
Тя, и Тоца са едни от най-коментираните бг звезди в темата.
Разликата, че Андрея изглежда нещастна, а Тоца щастлива.

# 2 432
Мондьо я беше питал това за близките дали не ѝ помагат. Тя каза че я подкрепят, но въпреки това тя си знае нейното и общо взето си е наумила че никой не може да ѝ помогне. Нещо такова.

# 2 433
  • До сърцето...
Днес са родени:

Wine Glass Сашо Диков (Стойков е фамилията му), журналист, 69 год
... бивш състезател по ски, работил в БНТ, Нова телевизия, а в Канал 3 е бил програмен директор, водещ на спортни и политически предавания. Известен е с безкрайното си критикуване. От брака си с Аня Пенчева има дъщеря - Петя Дикова, която също се изявява в медиите.
Скрит текст:

Flowers Rose Иман (Iman Abdulmajid), манекенка, 66 год
... не знам дали е по-известна като муза на дизайнерите Джани Версаче, Тиери Мюглер, Калвин Клайн, Дона Каран и Ив Сен Лоран, или като вдовица на Дейвид Бауи
Скрит текст:
… като манекенка

... като съпруга

Flowers Rose Катрин Кели Ланг (Katherine Kelly Lang), актриса, 60 год
... играе Брук Лоугън в сериала „Дързост и красота“.
Скрит текст:

... и по-домашному

Wine Glass Джефри Закариян (Geoffrey Zakarian), готвач и телевизионна личност, 62 год
... познат от американските готварски шоута, като Top Chef,  Hell's Kitchen, The Next Iron, Chef ,  Cutthroat Kitchen, съ-водещ на поредицата „Кухнята“
Скрит текст:

Wine Glass Къци Вапцаров (Кръстю Георгиев Вапцаров), телевизионен водещ, 58 тод.
... изгрява на телевизионния небосклон с развлекателното предаван „Невада“, после водеше „Риск печели, риск губи“, последните 10-на години е постоянен участник в разни реалити и шоу предавания.
Скрит текст:

Wine Glass Мат Леблан (Matthew Steven LeBlanc), американски актьор, 54 год
... кой не го знае като Джоуи Трибиани т сериала „Приятели“, а след края му и ситикома „Джоуи“, посветен на него самия.
Скрит текст:
... времето върху Мат – различен, но и все така чаровен

... с дъщеря му Марина, която малко след раждането си е диагностицирана с рядка форма на дисплазия. Мат Ле Бланк се оттегля за 5 години от актьорска дейност и се грижи само за болната си дъщеря, която продължително лечение успява да се излекува.

Wine Glass Пол Епуърт (Paul Epworth), продуцент, 47 год.
... познат най-вече като продуцент на Адел (Skyfall, за която получава Оскар и Грами), Флорънс енд дъ Мъшийн, Риана и ред други.
Скрит текст:

Flowers Rose Принцеса Мария-Олимпия (Princess Maria-Olympia), модел и член на вече несъществуващото гръцко кралско семейство, 25 год
... най-голямото дете и единствена дъщеря на Павлос, престолонаследник на Гърция
Скрит текст:

*  *  *
Днешния поздрав с песента, която прочу не само името на Пол Епурт

# 2 434
Тук беше изкоментирано че брака на Миро е фалшив ..защо да е такъв ?

# 2 435
Тук беше изкоментирано че брака на Миро е фалшив ..защо да е такъв ?
Защото се коментира от много години, че Миро тича на другия бряг.

# 2 436
И защото Миро живее в България, а съпругата му в Англия

# 2 437
Много е странна връзката на Миро. Но на мен ми е чудно защо жена му с бизнес в Англия е сключила този брак, който изглежда повече фиктивен. Миро не живее в UK, не споделя снимки с жена си...абе странна работа.

# 2 438
  • София
Много е странна връзката на Миро. Но на мен ми е чудно защо жена му с бизнес в Англия е сключила този брак, който изглежда повече фиктивен. Миро не живее в UK, не споделя снимки с жена си...абе странна работа.
Постоянно споделя снимки с жена си и пише колко е прекрасна. Взима я и в църквата и събития, свързани с нея, поне по снимките, които пуска на стори. Не съм си ги запазвала, но ето две от фийда му.
Скрит текст:

# 2 439
Сега разгледах Инстаграма на Миро. Изглежда, че имат хармонична и спокойна връзка и явно си дават и свобода, за да се развиват в своята си област. Може би вижданията на двамата за връзка са такива и са си паснали.

# 2 440
Белла Хадид

Скрит текст:

Бернардини

Скрит текст:

Емили Р.

Скрит текст:

# 2 441
За мен Миро е един вълнуващ певец, много талантлив, но изключително фалшив, що се отнася до брака му. Естествено, той може да се прави на каквото си поиска, въпреки, че сме го виждали в ситуации, където е проявявал къде-къде по-голяма страст. Няма да забравя едно интервю с Галя, колко бяха надрусани.  Но, всеки има право да бъде лицемер в живота си. Ако така му харесва... Обаче за фалшивото му семейство да знае, че от километри си личи.

# 2 442
Нормално е Миро да е минал в бурните си млади години на топ звезда през период с наркотици и самозабравяне. Това си е по реда на нещата. Обаче последните години търси себе си, слушам по интервюта се опитва да разсъждава дълбоко.

# 2 443
Бракът на Миро е по-скоро приятел, помогнал на приятелка да си има дете. И понеже и двамата нямат други половинки, и явно се разбират прекрасно, си съжителстват хармонично и си гледат детето.
Да, не е стандартно, но според мен е чудесно. Харесвам такива връзки.

# 2 444
Това дали е фалшиво или не, те си знаят.

Камила отговаря на обвиненията, че е дебела и се е разляла като поничка
https://lifestyle.bg/stars/kamila-kabeyo-tiktok-i-kak-zvezdata-o … no-tyaloto-y.html

Общи условия

Активация на акаунт