Звездни компромати - Юли'21

• 314 798
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 475
Явно няма угодия - ако говори с медии, които сами го канят и хората сами избират дали да гледат - значи им натрапва нещо, което според тях е фалшиво и с което не трябва да се гордее.

# 2 476
Няма доказателства,че Фреди Меркюри е бил гей. Никакви. За хомосексуални връзки на Фреди пише в книгата си само един човек,който е бил от персонала на дома му.

# 2 477
  • Бургас
Коя е дамата от " Има такъв народ", която е като водеща на срещите с другите партии от днес? Видях я по новините, не ми е позната.

# 2 478
Виктория Василева

# 2 479
Няма доказателства,че Фреди Меркюри е бил гей. Никакви. За хомосексуални връзки на Фреди пише в книгата си само един човек,който е бил от персонала на дома му.

Излагате се, не пишете такива неща публично. Фреди Меркюри съвсем  си е бил гей, с партньори и съжителства. Не е доказано само във вашата глава.

# 2 480
Мен пък Миро изобщо не ме дразни. Сигурно е имал и гей период, но не е от тези мазни досадници тип Лай Ньо̀ и не ми пречи изобщо. Пее страхотно. Опитва се очевидно да си сложи живота в ред. Не знаех, че е женен, но не виждам нищо лошо ако с жена му са си бест френдс. Той е много арт, сигурно си имат някаква тяхна странна любов. Нищо лошо не виждам.
Мария Игнатова буквално е с комбенизон, но тя има ли операция на носа? Доста странна камба има на лицето си. Въпреки всичко с Нойзи са по- хубава двойка, отколкото с онзи лилипут Рачков.
Между другото какво става с Рачков и новата буля … бременна ли е последно ?!

# 2 481
  • SF
Излагате се, не пишете такива неща публично. Фреди Меркюри съвсем  си е бил гей, с партньори и съжителства. Не е доказано само във вашата глава.

Ами по "оная" логика - кой те кара да ги четеш!

Миро обикалял медиите - кой ме карал да го гледам!
Никой не ме кара. Гледам и коментирам, пиша, а ти чети.

# 2 482
Бенифър
Скрит текст:

# 2 483
  • SF
Тези двамата са супер двойка!!!

# 2 484
Мисля, че само Дженифър може да го вкара в пътя, искрено се надявам да не е просто ПР, кефят ме.

# 2 485
Тези двамата са супер двойка!!!
Наистина са страхотна двойка!
Когато Дженифър беше с Родригес и се опитваха да го играят латино power couple нещо все им липсваше.

# 2 486
Немога да му гледам малките доближени очички на тоя Бен. Жена му се оттърва от него. Няма да ги бъде дълго с Джей Ло, хващам бас.

# 2 487
  • Down south
Няма да ги бъде дълго с Джей Ло, хващам бас.
Присъединявам се.
Реклама и повдигане на популярността. И за двамКата.

# 2 488
Аз също мисля, че няма да е вечно тяхното, Джей Ло много бързо им намира заместители на мъжете си.

# 2 489
Ужасен кич е бил този РД. И само като знам как се прехласват и си мислят, че това е крем де ла крем...Яко дребнобуржоазни превземки.
Но има и нещо истинско в тези кадри и това е, че мосю Нойзи е яко хлътнал.

Бяхме до тях на този рд случайно. Всъщност изглеждаха много земни хора, които се забавляват, без да привличат внимание и да се самозабравят. Само поведението на Мария Игнатова ми направи лошо впечатление. А Нойзи ми изглежда с леки психически отклонения. Или просто беше надрусан.

Общи условия

Активация на акаунт