Звездни компромати - Юли'21

• 314 748
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 520
Миро е християнин евангелист от ученик. Може би сега говори повече за Бог от преди и затова някои са останали с впечатление, че сега е станал вярващ.

# 2 521
  • София
Лейди Гага
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Габриел Юниън
Скрит текст:
Зои Кравиц
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Дуа Липа, гадже и нейните родители
Скрит текст:
Емили Блънт и Скалата
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:
Джерард Бътлър с гаджето
Скрит текст:

# 2 522
  • Бургас
Мариана Попова никога не ми е харесвала и за мен таланта и е доста под въпрос.Прави се на нещо повече от другите и няма една хубава песен лично за мен.

# 2 523
  • Варна
Харсвам музиката на Миро, но него самия вече не. Твърде назидателно и поучително говори като пастор, а примерите, които даваше с поведение, хич не бяха на смиреност, мир и любов между хората. И оМИРОтворен дори сега не ми изглежда. Дано се е отървал от зависимостите завинаги. Скорошни снимки имаха с жена си на прословутия ЧРД на Анелия в дома ѝ. Какво става под завивките им, не ме интересува, но да си на сцена пиян, а да се правиш на богопоклонник, няма как да приема. Васил Найденов също не крие връзката си с Ивайло,  но не ни натрапват сексуалността си. Тоест, дали е хетеро, хомо или би, няма значение, стига това, което прави, да го прави добре, без да набляга на това, на кой бряг е.

# 2 524
Харсвам музиката на Миро, но него самия вече не. Твърде назидателно и поучително говори като пастор, а примерите, които даваше с поведение, хич не бяха на смиреност, мир и любов между хората. И оМИРОтворен дори сега не ми изглежда. Дано се е отървал от зависимостите завинаги. Скорошни снимки имаха с жена си на прословутия ЧРД на Анелия в дома ѝ. Какво става под завивките им, не ме интересува, но да си на сцена пиян, а да се правиш на богопоклонник, няма как да приема. Васил Найденов също не крие връзката си с Ивайло,  но не ни натрапват сексуалността си. Тоест, дали е хетеро, хомо или би, няма значение, стига това, което прави, да го прави добре, без да набляга на това, на кой бряг е.
Абсолютно!

# 2 525
  • Варна
Харесаха ми на мен снимките от Сексът и градът, не знам замазани ли са, но всички изглеждат много добре. Без Саманта ще е кофти, факт. Но и аз бих го гледала.

# 2 526
Скрит текст:

Абрамович  с първата си жена.

Тогава, когато нямаше филтри за красота.

Gucci Westman, гримьор, който следвам. Използвам козметиката й, хич не е лоша. Препоръчвам Gucci горещо на влогърите ни, които се плескат  с грим като..., айде, да не казвам маймуни.

Деми Мур и дъщеря.

Голям фен съм на Кирков. Не мога да повярвам, че е приятел с онези пуйки Ритон.

Александра Петканова, която отскоро не ми е симпатична вече, благодарение на това малко човече Петканов. Толкова безличен, духовно осакатен, селски тарикат.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 12:02 от AnMary

# 2 527
  • Варна
Прическата на Абрамович е един път! 😁

# 2 528
  • в 1001-та нощ
Аз гледах първо игралните филми СиГ - когато излязоха, а наскоро гледах и сериала (сезоните). Бяхме 4 приятлеки със същото моминство, някои се омъжихме на 30+, други не.  Върнах се в онези години, докато го гледах и ми беше много драго. С удоволствие ще изгледам и новата продукция Simple Smile

# 2 529
  • София-Младост
Скрит текст:

Кой е дизайнер на костюмите, с които дефилираха нашите олимпийци?

И честит ни първи сребърен медал от Игрите в Токио!
модна къща "Монтели"
Не разбирам от снимката какво си оградила

# 2 530
  • SF
Скрит текст:

Кой е дизайнер на костюмите, с които дефилираха нашите олимпийци?

И честит ни първи сребърен медал от Игрите в Токио!
модна къща "Монтели"
Не разбирам от снимката какво си оградила

Никога не се закопчават двете копчета на сако. Само горното.
Имаше феноменални тоалети на това дефиле.

# 2 531
Вече с марков вид.

Скрит текст:

# 2 532
  • Варна
Не съм гледала откриването, но още преди да заминат, много харесах дамските тоалети на гъркините.
Американците, може би най-стилни като цяло, в Ралф Лорън.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 11:05 от Blue Turquoise

# 2 533
Вече с марков вид.

Скрит текст:

За тази черна роклА ли беше целият вопъл? Сега остава да й намерят и сътрудник и госпожата може да почне да работи. Не че нещо, но цялото това търсене на внимание за всякакви дреболии, на мен лично ми идва в повече.

# 2 534
  • До сърцето...
Днес рожден ден празнуват:

Wine Glass Мик Джагър (Michael Phillip „Mick“ Jagger), британски музикант, 78 год
... известен като вокал на "Ролинг Стоунс", цели 55 години, има и солова кариера. Носител е на „Златен глобус“.
Скрит текст:

... безкрайният му любовен живот (горе вляво е единствената му съпруга Бианка)

... с последната си приятелка - Мелани Хамрик

Flowers Rose Хелън Мирън (Helen Mirren),  английска актриса, 76 год
... носителка на Оскар, три Златни глобуса и четири Еми, дама-командор на Британската империя
Има руски корени, родена е като Дейм Хелън Лидия Мироноф, нейният дядо е руски аристократ.

Скрит текст:

... някои от ролите

... с режисьора Тейлър Хакфорд (Адвокат на Дявола) са заедно от 1997 г.

Wine Glass Нораир Нурикян, вдигане на тежести, 73 год
... като състезател  е двукратен олимпийски шампион, след това е и успешен треньор.
Скрит текст:

Wine Glass Роджър Тейлър (Roger Taylor), британски музикант, 72 год
... известен е като барабанист на „Queen“.
Скрит текст:

Flowers Rose Диана Дафова, певица, 63 год
... някои може и да се сетят за времето, когато е пяла в България (преди 1992), но след като се омъжва за Майкъл Батърфилд (лека му пръст на човека), тя се изявява основно зад граница, даже е и представител на Върховният комисариат на ООН за бежанците в Европа. Те така.
Скрит текст:

... среща с папа Франциск, попаднала в обектива на италианските медии

Wine Glass Кевин Спейси (Kevin Spacey Fowler), актьор, 61 год
... носител на две награди „Оскар“, носител на ордена на Британската империя. И той попадна във модерната вълна от секс-скандали, и то гей такъв, но през 2019 са оттеглени на всички обвинения
Скрит текст:

... роли

... след пандемията

Flowers Rose Сандра Бълок (Sandra Annette Bullock), американска актриса, 56 год
... ролите в "Скорост", „Мис таен агент“, "Предложението", "Гравитация" и носят номинации за филмови награди, иначе ролите в киното и телевизията ще е трудно да се изброят.
Скрит текст:

... играла с почти звездни красавци, само тази снимка колко говори Stuck Out Tongue Winking Eye

... но и за Брайън Рандал и завиждам де

Wine Glass Джейсън Стейтъм (Jason Statham), актьор, 54 год
... става популярен за зрителите с ролята си на Бейкън в „Две димящи дула“, а „Гепи“ го циментира в Холивуд
Скрит текст:

... семпло ежедневие

Flowers Rose Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale), английска актриса, 48 год.
... изгря с ролята на сестра Евелин Джонсън в „Пърл Харбър“ (Pearl Harbor), най-секси брюнетката в Холивуд.
Скрит текст:

... най-често в профилите в социалните мрежи са снимките с домашните любимци

Flowers Rose Тейлър Момсън (Taylor Momsen), американска певица, 28 год
... част от групата The Pretty Reckless и изпълнява ролята на Джени Хъмфри в сериала „Клюкарката“
Скрит текст:

*  *  *
На 26 юли 2006 са сключили брак Жан Рено (58 г.) и Зофия Борука (35 год, модел)
Скрит текст:

*  *  *
Първоначално мислех поздравът да е с българската рожденичка, но песните са и толкова...неинтересни, а самата тя - толкова превзета (да ме прощават феновете й), че предпочитам твърдия рок в лицето на новата песен на два рок-титана - днешния рожденик и Дейв Грол (барабаниста на „Нирвана“)

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 11:17 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт