Звездни компромати - Юли'21

• 314 744
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Изобщо не ми харесва в лице Жаклин Кенеди.

Kакво общо има елегантноста с това кой какво лице има? (rolling my eyes)
За изцепки,според мен са се случвали заради протокол на въпросни събирания,а не толкова,колкото жените да са нямали вкус към дадена дреха.Виждам,че Кенеди е била страхотно облечена в ежедневието си,докато на визити с други политици,е следвала друг модел обличане(не толкова впечатляваш).

Тя мисля,че беше наложила този тип костюми с къси горни части и поли.
https://www.pinterest.com/pin/335236766007511378/
Кой е казал, че има или трябва да има? Коментирам единствено лицето й, което на мен не ми харесва. Елегантността очевидно не е засегната в поста ми и коментарът е излишен.

# 2 626
Това е прекалено! Жена си е, афроамериканка с типичните колене, едър ханш, кобилеста, а с напредване на възрастта става доста едра и тромава на вид.

Не знам.
За мен е прекалено едра и висока, а не е като да не съм виждала едри цветнокожи жени.

Бионсе е  друга бира.

# 2 627
  • Варна
Джаки О- модна икона- да, красива- в никакъв случай. Двете с Мария Шрайвър са ми едни от най-грубите в лице, а слагани за красавици.

# 2 628
Не знам как във всичко успява да се намеси конспиративна теория 😃
За мен Обама е жена с толкова ум, чар и характер, че външният вид изобщо не е водещ. Жената е правист от Харвард, майка, автор, пример за милиони млади жени по света. Бих я дала за пример на дъщеря си пред много други, които блестят само със слабост, красота или хубави дрехи.

# 2 629
Аз Мишел Обама не я харесвам хич. И изобщо тия двамата,...айде да не се изказвам. Но Мишел на снимките е..., абе направо чичо Томовата колиба.
Джаки Кенеди прилича на раздразнен пекинез. Твърдо не!
Антонина Стоянова беше като бастун. И с онези шапки беше все едно от фестивала Златен кестен.
Зорка Първанова беше симпатична, но някак встрани от блясъка.

# 2 630
Тази златотърсачка Ана Мария Кирилова, прилича на жената - Котка.
А на колко години е ?
Има ли 35?
Скрит текст:

С въпросната Мадлен Пенева какви се подвизават в Сен Тропе?

Деси Фотосесията също вече не прилича на себе си.
Егати лифтинг опъването има.
Скрит текст:
Ъъъъ.. какви са тези?
Видях им инстаграм профилите.
Разчекнати снимки по барове, яхти и плажове.
Като какви ли могат да се подвизават?

# 2 631
  • Sofia
Като гледам снимки - в първите им години не е била толкова огромна Мишел, изглежда фина и с деликатни, женски пръсти. Снимката е от Кения, 92г. На сватбата е хубава.

# 2 632
Аз Мишел Обама не я харесвам хич. И изобщо тия двамата,...айде да не се изказвам. Но Мишел на снимките е..., абе направо чичо Томовата колиба.
Джаки Кенеди прилича на раздразнен пекинез. Твърдо не!
Антонина Стоянова беше като бастун. И с онези шапки беше все едно от фестивала Златен кестен.
Зорка Първанова беше симпатична, но някак встрани от блясъка.

Ами не е от *Чичо Томовата колиба* ...Там всички героини са симпатични.....от Елиза до Тропси.
За шапките на Антонина Стоянова нали пък се говори, че стоят в сценария на Мисия Лондон.
Зорка Първанова я помня само със свенливата ѝ усмивка. Симпатична жена, ненатрапчива в обектива.

# 2 633
# 2 634
Аха, и как точно слушаш аудиокниги в Storytel с две деца, куче и тичане по тях. Пълен фалш.

# 2 635
Трябваше да видя ника й, защото не можах да я позная с тази коса. Много е хубава, ама с кестенява коса.

# 2 636
  • Down south
Цитат
Мишел Обама беше великолепна първа дама, вярно, и тя не беше крехка като порцеланова статуетка, но на жена с нейния чар, характер, ум и дар слово всичко й отива.
От моята гледна точка, на гласоподавателка и разбира се, жена Joy  твърдо не, не беше. За цели 8 години с нищо не ме впечатли, като първа дама.

Тя също имаше големи недоразумения. Ето една много малка част.
Скрит текст:

Оххх Joy

Жаклин Кенеди и Мелания Тръмп, са тези които водят класция на красиви, стилни и представителни първи дами.
Лора Буш, имаше спорадични попадения.
Нанси Рейгън е другата, която е блестяла, като бижу.

От българските първи дами, Людмила Живкова, ако приемем, че е била такава, съдейки по снимки, е била стилна и елегантна за времето си. Съпругата на Желю Желев май е била най-зле. След нея, може да има само възход.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 02:48 от Daylily

# 2 637
  • Rock & Roll feeling ...
На 52... Страхотна кожа, страхотна шия! И може да си бръчка челото, като го вдигне, а не като Кидман!
В това видео силно вярвам, че няма грим - JLo's Morning Skincare Routine :
Скрит текст:

Heart

# 2 638
Аз не разбрах как точно е била ограничавана Шарлопова, когато съпругът й е бил жив? На заточение ли си представяме, че е била? Жената си е водила луксозен начин на живот и тогава, обкръжение на богати хора, почивки, детегледачки, помощници, време за себе си... А не са ли ограничени жените, които работят по цял ден и нямат нито достатъчно време за себе си, нито достатъчно финанси да поглезят себе си със скъпи вещи? Ами за съжаление, че богатите също плачат и златната клетка са клишета за утеха. Не е задължително богатият живот да има някакви минуси според мен.

# 2 639
Нито Джаки Кенеди, нито Мишел Обама могат да се сравнят с Мелания. Стойката й, излъчване, тоалети..Мишел Обама някакви научни трудове не е издавала доколкото знам, освен биографичната й книга.

Изтекли снапове на Уейн Рууни с 21 годишно момиче и нейните приятелки - https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/wayne-rooney-hotel-room-pi … es-24615674  Той казва, че нямал сексуален контакт с никоя и просто се забавлявали в клуб. Било капан 😀

Общи условия

Активация на акаунт