Магазини Pepco 6

• 69 565
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Ето и планер за бюро ама детски.

Магазина в Кауфланд няма НИЩО общо с този на центъра.

# 736
Точно такъв взех,но нямаме бюро 😁

# 737
  • На изток от Ада
Взех планер, 6 лв е, също и чаша Бамби

# 738
Ето и планер за бюро ама детски.

Магазина в Кауфланд няма НИЩО общо с този на центъра.
Може ли да ми кажеш дали в новия магазин на центъра има зареждане на коледни неща?

# 739
Вчера не видях да има коледни неща

# 740
Коледни ---Днес следобяд бяха изкарали доста(както писах по-горе) и продължаваха да вадят и да слагат хит цена,това дочух между персонала 😃❄️❄️❄️

# 741
  • На изток от Ада
Да имаше коледни, чаши, кутии, дрехи, детски мврнах.

# 742
  • 1st floor
В нашТа фирма на тефтерите се вика бележник. С две деца ми трябваше дълго време да свикна, като кажат бележник, да не си представям този ученическия. Rolling Eyes

# 743
За мен тефтер (бележник) е с изчистени страници, планер е където има дати, дни, часове без значение от големината му. Ползвам малко по-малък от показания детски за бюро и отделно имам в чантата. Тук там се намира и някой тефтер (бележник) Rolling Eyes

Чаша с Бамби Gift Heart Детето ще е възхитено , дано има зареждане и у наше село Weary

# 744
Има ли в пепко кутия за клечки за уши?

# 745
  • Пловдив
В това до големия Т-маркет в Пловдив има

# 746
# 747
Ето за пореден път се убеждавам че не трябва да се гледа брошурата,просто отивате и оглеждате каквото си харесате или търсите на място,в брошурата не видях нищо от коледните  неща в магазина 😃евентуално свещите от първа стр.

# 748
  • Mostly in my mind
и пленерите не съм ги виждала в брошурата

# 749
От лидълските лилави с аромат на лавандула се запасявам , като ги пуснат, ама са ми на свършване. Мислех да пробвам пепковските, но казваш не си струват.
Да, не могат да се сравнят двата вида. Пепковските пропускат винаги, стават само за дрехи според мен /ако някой ползва при пренасяне/, но не и за битов ежедневен боклук.

Общи условия

Активация на акаунт