Магазини Pepco 6

• 67 853
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Чорапите можеш да ги носиш за вкъщи. Не се ядосвай.

# 601
А ще хабя това хубаво оранжево за вкъщи,навих ги малко и ще се носят навън.😁

# 602
Bobchita aко имаш сушилня пусни ги на програма с по-висока температура и поне малко ще се свият Simple Smile

# 603
  • При елфите ...
Да попитам... взех си двойно стъклена чаша (не знам как точно им казват) за чай/кафе... ама не се сетих да питам дали става за МВ... хвърлих и етикета, някой да има опит с такива чаши?!?

# 604
Някой взе ли от тези свещи?Тази мирише уникално,но нз дали като я запаля ще излъчва силна миризма... При нас нямаше коледно нищо,явно къде каквото е останало от миналата година са намалили...

# 605
  • София
А усеща ли се аромата й в помещението когато не е запалена, или трябва да я подушиш по-отблизо, за да се усети?

# 606
А усеща ли се аромата й в помещението когато не е запалена, или трябва да я подушиш по-отблизо, за да се усети?

Тези дни ще дам отзиви.

# 607
Моята мирише ,но е в кухнята а тя е доста малка .
Bobchita aко имаш сушилня пусни ги на програма с по-висока температура и поне малко ще се свият Simple Smile
Имам,верно че мога да ги извъртя на 30 минути сушене .Ей сега ще пробвам !

# 608
Да попитам... взех си двойно стъклена чаша (не знам как точно им казват) за чай/кафе... ама не се сетих да питам дали става за МВ... хвърлих и етикета, някой да има опит с такива чаши?!?

Какво е МВ?

# 609
  • Русе
Какво е МВ?
Микровълнова фурна.

# 610
Хм, аз имам, ама не са от Пепко и са бая тънкостенни, не бих ги сложила в микровълнова.

# 611
  • При елфите ...
Хм, аз имам, ама не са от Пепко и са бая тънкостенни, не бих ги сложила в микровълнова.
Абе и тази е такава... няма да рискувам... само такива чаши си купувам... Wink

# 612
  • София
Става, няма проблем имам 2 различни , от различни магазини.
Топля мляко в тях ,после пускам кафето.
И аз първият път ,се чудих ,става ли , ама я сложих и нямаше проблем.
Термо-чаша с двойни стени се води.

# 613
  • При елфите ...
Става, няма проблем имам 2 различни , от различни магазини.
Топля мляко в тях ,после пускам кафето.
И аз първият път ,се чудих ,става ли , ама я сложих и нямаше проблем.
Термо-чаша с двойни стени се води.
Много благодаря...

# 614
Може ли снимка на чашата?

Общи условия

Активация на акаунт