Развод заради прекаляване с алкохола

• 12 389
  • 493
  •   1
Отговори
# 285
Ако няма краен час за прибиране - как ще закъснее?
Стойчо, ти съвсем отърва козите, ама навреме се усети - не да ги гледаш, издръжка да плащаш. На децата, де, не на козите.

# 286
Естествено, че е редно мъжът да се съобразява със семейството и най - вече да уведомява за плановете си, в които не присъствам.
Тогава и аз бих реагирала скандално.
Ако съм уведомена,  както и аз него за това, къде отиваш и в колко ще се прибереш, м
па макар и на четири крака, проблем не виждам.
И ако решат да сменят мястото или от първото да отидат на друго място, той какво - казва чакайте да звънна на жена ми, да я уведомя, щот тя не знае, че ще ходя едиси къде и ако одобри - идвам с вас Satisfied, за часа също - решват, че ще изгледат някой мач (не планувано) и той пак звъни да пита може ли, щото вечерния час е бил поставен преди да разбере, че ще остава повече време SatisfiedSatisfiedSatisfied

О,,не, не това с часа беше просто пример. Наистина часове не си слагаме,или да се чакаме. Откъде да знам къде ще ме завее, например след кръчмата,  то непредвидени ситуации много. Гледам прибирането да е преди изгрев слънце.

# 287
Лъвица какви графици за деня и планове в 8 вечерта..... ами вие ако ще излизате трябва някой да гледа децата та трябва да го уведомите. Като излизаш ти той ще ги гледа и обратното.... голяма драма.

# 288
Значи, нека само анализираме заглавието _ "РАЗВОД заради ПРЕКАЛЯВАНЕ с алкохола".
Гръмки думи за едно няма нищо. Хората какви проблеми имат и пак не щат да се развеждат...

Ох, Авторке, ти сигурно очакваше съчувствие и призиви да се разведеш веднага, още в понеделник, моля те чуй ни тук, всичките бг мамки, снижи си малко критериите за мъж и гледай по-важните неща.
Имала ли си други връзки преди?

# 289
  • Далечният изток
А, значи той не може да уведомява в последния момент, щото тя можело да си има планове. А тя за нейните планове така предварително да уведоми? М-не, тя може да решава всичко в последния момент, в първия момент, във всеки един момент. Той е безгласна буква, неговото единствено задължение е само да козирува на командите й...

# 290
  • София
Дали ще се върнеш в 12 или 5 няма значение за никого, освен за майка ти.

КПД- то по отношение на връзка и деца е нулева по това време на нощта.

# 291
Има и за работата. Тая нощ съм чела до 4. Добре, че е събота.

# 292
Ако няма краен час за прибиране - как ще закъснее?
Стойчо, ти съвсем отърва козите, ама навреме се усети - не да ги гледаш, издръжка да плащаш. На децата, де, не на козите.
Ако на другия ден е на работа, мисля, че е ясно, че трябва да се прибере, за да поспи и да е адекватен за нея. Ако закъснява много, значи нещо му се е случило.
Изключенията са почивните дни, може да откара до 7 часа сутринта.

# 293
...кой нормалне възрастен илиза с вечерен час от дома си, било то женен, със или без деца.  Ти сериозно ли налагаш на мъжа си час за прибиране? И ако не го спази какво следва? Наказание, бой, без ТВ, без тел или?
Не е нужно да има налагане. Както дадох пример с нас - никога дори не се е налагало да обсъждаме въпроса. И двамата си ходим, където и с когото искаме, когато другият е на работа. За часовете, в които свободното ни време време съвпада, планираме нещата заедно. Повечето двойки с двама работещи имат по 1 или 2 такива вечери седмично (в които могат да се позабавляват и на следващия ден да не са на работа). Не се чувствам наказана и насила залепена за него, защото имам нужда тази малка възможност да я използваме заедно. Което съвсем не пречи да бъде споделена и с приятелите ни. При тях положението е същото.
Когато хората имат приблизително еднакви нужди и желания, хората не се чувстват вързани. Когато се разминават, тогава вече, както казах, всеки трябва да си подреди приоритетите. Ако и за двамата връзката им стои под тази им необходимост, раздялата е единственото решение. Ако за някой от тях се окаже по-маловажно, ще го запазят.

Не става дума за това, че единият е лош, другият добър. За друг партньор, с техните нужди, всеки от тях би бил идеалният партньор, с когото ще се разбират само с поглед.

Същото и с болното дете. Без значение колко е зле, без значение какви ангажименти имаме и без значение дали в този момент си имаме някакви сдърпвания м/у нас, и двамата ще си счупим краката в първия свободен момент да сме до него. За мен това е може би едно от най-основните очаквания и не бих могла да живея с човек, който мисли по друг начин. Не бих се опитвала да го променям, все пак говорим за възрастен човек, който сам взема решенията в живота си. Но същото се отнася и за мен. Няма вариант да остана в такава връзка.
Както и изчезване без предупреждение. Като са скарани, ще пусне един смс "излизам", без повече обяснения.

А, значи той не може да уведомява в последния момент, щото тя можело да си има планове. А тя за нейните планове така предварително да уведоми? М-не, тя може да решава всичко в последния момент, в първия момент, във всеки един момент. Той е безгласна буква, неговото единствено задължение е само да козирува на командите й...
Ако не са се обадили, че имат, ясно е, че нямат и ще прекарат вечерта заедно. Обичам петъците, чакам ги с нетърпение и когато сме били с малко дете мечтата ми не е била да кисна сама и човекът до него да му показва с поведението си, че няма право на избор, защото просто се е изпарил. Никога не бих поставила и мъжа ми в такова положение.

# 294
  • София
Лъвица какви графици за деня и планове в 8 вечерта..... ами вие ако ще излизате трябва някой да гледа децата та трябва да го уведомите. Като излизаш ти той ще ги гледа и обратното.... голяма драма.

Или, например, можем да се разберем аз да се видя с приятелки до към 8, той да нахрани децата междувременно, после като се върна, аз ще ги приспивам, а той ще си хортува с приятели. Ей така се стиковат хората, когато има комуникация и някой не приема за белезници елементарното разбиране с половинката. Където всъщност явно се крие истинската драма. Ама ако приемаш един ориентировъчен час за разкриване на кодовете на ядреното куфарче, сигурно е трудно.

Горджи, ако се прибере в 12 и е в състояние, ще му дам много приятна задачка Grin В 5 вече съм пас, тогава спя дълбоко, и ако държи, не може да очаква да съм в съзнание Joy

# 295
  • София
Добре, че мъжете са широкоскроени към мен и не ми пощят чашите, прибирането, потребностите и часовете сън, дето трябва да изнанкам Relaxed

Лъвице, мен баш в 5 ми трябва да се прибира Mr. Green

# 296
Мхм, с деца изобилства ежедневието с планове. Само като се сетя, че моята ден преди морето си закичи коксаки вирус, вече планове за нищо не правя ... плувам си по течението и каквото дойде. По същия начин може да реши да си разбие главата във вратата на банята в минутата преди лягане и да ти обърка плановете за винце със сериалче. Пък аз ги мислех за програмирани роботчета тия деца, а те едни изненади сипят ....

# 297
Стана много драматично в темата, очаквам, че накрая ще се сбием коя да вземе "алкохолика" след развода.

# 298
Големи драми за нищо. Довечера ще си сипя по този повод.... Simple Smile

# 299
В темата няма нито 1 жена, която да е споделила че нейният мъж прави така и тя е доволна. И аз не пиша от личен опит. Пише всеки каквото си представя за себе си Simple Smile

Моят си пие вкъщи на спокойствие, пие и навън. С нито едно от двете нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт