Развод заради прекаляване с алкохола

• 11 327
  • 493
  •   1
Отговори
# 420
Ама не става въпрос за командировка а за напиване.

Ми не, не става въпрос за напиване. По-скоро за някаква нейна дефиниция за напиване. Принципно си има определено схващане какво е пиян човек - залитащ, пеещ, буйстващ... Тя говори за подпийнал както я чета.

# 421
  • София
Ама не става въпрос за командировка а за напиване.

Ми не, не става въпрос за напиване. По-скоро за някаква нейна дефиниция за напиване. Принципно си има определено схващане какво е пиян човек - залитащ, пеещ, буйстващ... Тя говори за подпийнал както я чета.
Май за мач ставаше въпрос, ама айде, подробности.

# 422
  • София
Обикновено "миналият ден" се използва като синоним на "онзи ден", което е "денят преди вчера". Това са 2 дни преди излизането. Междувременно родителите са ходили на работа, а не да стояли да гушкат детето в очакване да се влоши. Явно е било добре. Те децата за 2 дни могат няколко пъти да се разболеят и да оздравеят.

# 423
  • София
]Кое приначавам? Детето имало Т, след ден два, когато вече няма, мъжа изявява жлание да излезе с приятели да гледа мач (вероятно европейско), а тя го обвинява, че не мисли за детето - кой прииначава? И как се разбираш с човек, който ти налага забрани в собствения дом и не те пуска да излизаш на 3 месеца веднъж да разпуснеш, при все, че не си засегната от това разпускане (прибирал се когато тя си е легнала вече)?

Хващаш се за думата "влошило". Детето е имало температура предния ден, може да се е притеснила, че ще вдигне отново на следващия ден. Да, разбира се, след няколко дена вече е глупаво. Но това е било на следващия ден и търпи някакво разбиране.

А преиначаването е в това, че прехвърляме проблемът върху един ден повече или по-малко, а не е това. Въпросът е, че с един по-различен подход и от двамата, можеше да няма такава драма. Ако пък драмата е другаде, и детето е просто повод, бързо ще си проличи. По никакъв начин не оправдавам това, че авторката не дава на човека да разпусне, и многократно го заявих в темата. Но в отношенията им се е натрупало напрежение, а такова се решава двустранно, с промяна на отношението към проблема. В момента тя напада, той бяга, и нещата не отиват в добра посока за никого.

ПП: Аз "миналия ден" го разбирам като "предишния ден", което за мен значи "денят преди събитието". Но пак се чепкаме за часове, пък уж те не били толкова важни.

# 424
И като вдигне и на следващия ден, какво? Строяват се всички, един държи Панадола, другия лъжицата. Да викнат и свекървата да сменя кърпите с оцет.
То пък бива хиперболизиране ....

# 425
Има всякакви хора, има и такива, които не знам как са оцеляли преди брака и за всичко им трябва мъжът им. Обаче, авторката не ми прилича да е от тях. Повече ми прилича да е от тези, които могат да се оправят сами, ама се правят на безпомощни, за да постигнат своето. Тя просто си е тормозителка, навила си е на пръста, че той няма да пие с приятели и ще прави какви ли не еквилибристики, за да го постигне.

# 426
Неприятно ми е да чета мнения от момичета без грам семеен опит, които заклеймяват жена с две малки деца като тормозителка... тъпо.

# 427
  • София
А, има ги, има ги.
Думи като “забранявам” не следва да са в ничий речник към партньор.

# 428
Приемам съвети за семеен живот само от жени с деца аз лично. Не че търся някакви, казвам по принцип. Преди децата и аз пасях доста трева Simple Smile

# 429
  • София
Хиперболизирането идва от други. Пак повтарям, хващате се за примера, и игнорирате тотално всичко останало в поста, включително смисъла.

# 430
  • София
Че мисли да се развежда ли?

Или ни лъже или лъже себе си.

# 431
Неприятно ми е да чета мнения от момичета без грам семеен опит, които заклеймяват жена с две малки деца като тормозителка... тъпо.

Дали са много такива?

# 432
Като съвет от дълго омъжена жена за биологичния баща на децата си и давам съвет да се успокои. Да намери начин да излиза поне един път в месеца и да се забавлява, както и да го остави и той да се забавлява. Животът е твърде кратък да правим само каквото трябва, нужно е да правим и каквото ни е кеф

# 433
Стрина Калина има ли деца? може да съм се объркала?

# 434
Bianka, един баща може да направи много по-лоши неща за децата си от това да се напие 4 пъти в годината и да се прибере да си легне.

Общи условия

Активация на акаунт