Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 895
  • 801
  •   1
Отговори
# 195
Аз изобщо не ползвам пила за сваляне.Оформям ръбовете с обикновена пила и толкова. Или кисна гел лака и махам с инструмент, или беля peel off лак след 5 минути намазване с активатор. Изобщо нищо върху плочката не пиля. И да има неравности се скриват с базата. Това след като си обезобразих ноктите с ел. пила от много четене в интернет. 🤨 Сега се изкушавам да направя изграждане с гел, но от махането му ме е страх.

# 196
  • Бургас
Здравейте,
Аз съм пишман мераклийка за домашен гел лак. Все се каня и все не съм се осмелила да се пробвам. Последно писах тук преди 2 години, купих лампа от алито по ваша препоръка, дойде ковида и това остана на заден план...
Сега ми се е възвърнал интереса уж, изчетох пак първа страница, но искам да ви помоля и за малко помощ.
Аз съм с много тънки нокти, като люспа - огъват се при натиск - с много грозна форма, която съм се научила да си оформям сама, и никога не съм така доволна от професионалното оформяне, а и то ми е винаги болезнено...
Искам да си взема база няколко цвята и топ, но ми е изключително важно системата да се сваля  лесно само с накисване, без да трябва да търкам с пила, или грубо да избутвам.
Носила съм Блускай, Гелиш и CND, както и някакъв Кинетикс или нещо подобно. От изброените всички ми държат стабилно, само последния - не.
Мисля че peel off базите не са за мен, защото доста си кисна ръцете в топла вода и подозирам, че ще ми се надигнат.
Блускай не искам - беше кошмар.
Мисля, че коди също ще ми е труден за сваляне.

Цената не ме притеснява да е по-висока, защото сравнено с 30лв за маникюр се изплащат.
Проблема е, че не мога да се ориентирам в предлагането. Страх ме е да купувам от Али, предпочитам доказана марка.
Можете ли да ме посъветвате за подходящи продукти, които мога да поръчам от бг.
Гледах сайта от първа страница - там има някакви хибридни системни, които поне за мен са нови (от типа shellac на cnd ли са?) - но не ми допадна цвят. Поне като система имате ли мнение?
И последно как мога да се сдобия с оригинални Гелиш или CND?
Гелиш май може да се купи без сертификат, но СНД задължително само с диплома за завършен курс от Интеркозметика.

# 197
И аз като Есмералда правя всичко за 3 дни,че и същите стъпки правя Joy
Есмералда, когато правиш укрепване с база може всеки пръст да го печеш но 10сек , колкото да стегне и накрая цялата ръка за 1мин, аз така правя и определено отнема по малко време.

Танита, пробвай продуктите на Клареса, евтини са и качествени ( освен топ лака им). Също така базата им много лесно се сваля с киснене, а цветовете са много покривни. Много от момичета тук са доволни от нея.
В Beautymol,  са по евтини от колкото в Manicurezone.

# 198
Благодаря много, а за клареса какъв топ препоръчвате?

# 199
Тук в темата, всички момичета, които ползват Gelish, са доволни. Аз ползвам, който ми е пред очите Joy в повечето случаи Venalisa или Nees, като втория е сравнително по лъскав и по траен( не се драска толкова лесно и остава лъскав по-дълго).

За топа на Клареса, на мен ми ставаше на дупки, но съм пробвала да го слагам върху един нокът(например където има декорация) в по плътен слой и си беше наред, но на всички не ми се рискуваше! Други момичета,имаха същите оплаквания, но помня, че една дама(съжалявам, не помня коя беше) , го похвали и каза ,че при нея няма такъв проблем. Може и да са го оправдали. Моля, ако някоя дама си го е взела скоро, да сподели дали има проблем, че ми стана интересно Blush

# 200
А Gelish от къде се купува свободно?

# 201
  • София
Аз го купувам от ибей.

# 202
Аз имах споменатия проблем и с двата топа на Клареса.
Харесвам топовете без лепкав слой на Коди и Фокс.

# 203
А някой дали е пробвал топа на Клареса само върху база? Понеже докато писах,че съм го пробвала само върху декорация, се сетих,че преди да сложа топ винаги слагам база Rolling Eyes На следващия маникюр ,мисля преди топа да сложа база. Знам ли, може пък така да нямам този проблем Rolling Eyes

# 204
  • софия
Момичета търся си неонови пудри,но от реален магазин,вече имам 2 комплекта и хич не са неон, а перлени сенки.
С какви форми правите изграждане -хартиени ,които при печене  да не се разлепват.
Някой случайно да е ползвал Jana nails продукти?

# 205
Момичета търся си неонови пудри,но от реален магазин,вече имам 2 комплекта и хич не са неон, а перлени сенки.
С какви форми правите изграждане -хартиени ,които при печене  да не се разлепват.
Някой случайно да е ползвал Jana nails продукти?
Аз ползвам тези, не се отлепят

А тези се отлепят, не ги препоръчвам

# 206
И аз имах от втория тип форми, бяха ужасни и се отлепваха постоянно. Формите в Джъмбо са хубави, много добре се залепват, дори може да се ползва една и съща за няколко нокътя, защото са много издържливи.

# 207
И аз така правя, показалец, среден и безименен с една форма Joy пестя, Ко да прая Joy

# 208
  • Light of Zartha
Бях изпуснала, че има нова тема и сега чак наваксах. Страхотни красоти сте показали. Записвам се с един експеримент от вчера. Имаше малко импровизация в последния момент, защото не си намерих фолиото.

# 209
Момичета малко тъп въпрос но наистина не ми остава време напоследък,и май ще започвам лека по лека маникюра, искам да попитам може ли примерно единия ден да си сложа само база и на другия ден да довърша или не е добре да се прекъсва процеса . хахах

Общи условия

Активация на акаунт