Студенти в Нидерландия - 10

• 62 291
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, знаете ли за сайт подобен на OLX или BAZAR в Нидерландия. Стаята на дъщеря ми е полуобзаведена и се нуждаем от някой мебели. В Marketplace във Facebook изборът не е много голям.
В кой град се намира детето?
В Groningen има магазини втора употреба с неща предоставени от студенти- Mamamini. Мебелите са много запазени, а някои даже нови. Преди 5 г. така обзаведохме стаята на синът ми. Спомням си, че леглото струваше 12 евро. Само нов матрак от Икеа купихме и това беше най- скъпото нещо.

# 691
В фейса бях говорила на лични с тази фирма за доставки и превоз. Не се стигна до поръчка, но помня, че даже имат услуга да им се изпрати списък с покупки и те да го изпълнят и доставят. Бяха много мили и бързо и обстойно ми отговаряха на съобщенията.

# 692
Благодаря за съветите за превоз. Ще се свържа с дадените контакти и ще пиша за резултата.

# 693
Здравеите, трябва да изпратя пратка от Пловдив до Бреда. Ако някой ползва фирмите с бусчетата и е доволен, моля да сподели. Искам да изпратя и мед. Дали ще е възможно? Благодаря!

# 694
  • София
Това сериозно ли?!? Последните страници в няколко мнения за това се пише. Един пост над Вас има даже данни. Може ли ама хептен да не четете.
А за меда - звъннете на доставчиците и питайте.

# 695
Прочела съм всичко! Предните питания бяха от София. Аз искам да изпратя от Пловдив. Студента е първа година и затова не съм наясно с нещата. Мисля, че няма нужда от такова лошо отношение

# 696
Здравейте, знаете ли за сайт подобен на OLX или BAZAR в Нидерландия. Стаята на дъщеря ми е полуобзаведена и се нуждаем от някой мебели. В Marketplace във Facebook изборът не е много голям.
В кой град се намира детето?
В Groningen има магазини втора употреба с неща предоставени от студенти- Mamamini. Мебелите са много запазени, а някои даже нови. Преди 5 г. така обзаведохме стаята на синът ми. Спомням си, че леглото струваше 12 евро. Само нов матрак от Икеа купихме и това беше най- скъпото нещо.

Става въпрос за Айндховен.

# 697
Парите, които ще се дадат за пратката щр компенсират по-високата стойност на храната, ако изобщо е по-висока.
Мнението ми е, че това обгрижване е прекалено. Ако толкова отрочето не може да живее без някоя традиционна храна - да потърси най-близкия турски магазин и сагата приключва. Сирене, баница, айрян, подправки... какво ли няма там.
Знам, че реагирам малко крайно, ама осъзнайте се. Ако отиде в Австралия пак ли ще пращате буркани? И мед?

# 698
Багажа е основно дрехи и обувки. Меда ще е между другото. Попитах за него защото някъде прочетох, че не е  разрешено да се изпраща с багаж.
Просто помолих ако има фирма от Пловдив, от която сте доволни да споделите.

# 699
Изпращала съм всичко без ограничения чрез Интерлогистика имат и в Пловдив.

# 700
Споменавани са няколко пъти в темата - Арамекс изпращат от Пловдив и нямат проблем със съдържанието.

# 701
Благодаря Ви за конкретните отговори!

# 702
  • София
Няма защо да се сърдите. Отговорите ги е имало и преди. От Пловдив или Каспичан - няма никакво значение. Куриерите са еднакви. Просто не сте си направили труда да почетете.
И нямаше да ми е такава реакцията, ако бяхте само и единствено Вие.
Всеки втори с 5 мнения влиза и изисква. Без да си направи труда първо да се порови и прочете. А същевременно тук има хора, които имат зверското търпение всеки път любезно да дават едни и същи отговори. През страница, през пост. Респект!
И когато някой като мен се обади всеки път и то заради другите, ама голямо възмущение, колко сме нелюбезни и неотзивчиви. Ами замислете се защо и поне малко се смирете.

# 703
Няма защо да се сърдите. Отговорите ги е имало и преди. От Пловдив или Каспичан - няма никакво значение. Куриерите са еднакви. Просто не сте си направили труда да почетете.

Изобщо не е вярно. Dostvkinl са само от София, превозвачите от фейсбук групите са си от конкретен град . Така че преди да се карате така злобно е добре да проверите информацията

# 704
  • София
Аз не помня да съм посочила конкретно име на доставчик! И в 10 теми за Студенти в Нидерландия, не помня да се е говорило само и единствено за Dostvkinl. Да не говорим, че тях за първи път ги чувам, но това вероятно е мой пропуск.
Със спедитори и превозвачи е пълна цяла България. Даже препълнена, стоят без работа. Могат да ви закарат всичко отвсякъде и навсякъде стига да имате необходимата сума. Даже и за трафик на забранени субстанции няма да имате проблем.

Така че, вместо да говорите кой е злобен, хайде първо да вникнете в това, което съм писала, после да издребнявате за нещо изключително конкретно като Dostvkinl .

Общи условия

Активация на акаунт