Отпускарска треска в лятната немска тема / 220

• 21 681
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцето на един мъж...
Надявам се, че всички сте добре и няма проблеми с наводненията!

# 526
Толкова ли е било зле? Аз не съм гледала новини, вярно имаше вчера порой, даже бях с количката и се намокрихме изцяло, но иначе не знам. Рейн мъкнеше дървета видях днес.

# 527
  • Берлин
Дано сте добре, където и да сте!
Кръговратът на живота-племеникът ми стана на 10 днес, а баба си отиде...

# 528
Папурче, да ви е жив и здрав! А за баба ти, съболезнования Sad

# 529
Страшна работа с тези наводнения, чак не го проумявам.

Вече съм двойно чипирана, с комбиниран код. Първа доза Астра, втора Бионтех.
Някой правил ли си е дигиталния сертификат? Взехме qr кодове от аптеката, но трябва приложение някакво.

# 530
Честито Софт! Аз Simple Smile Сваляш си ап, после сканираш кода от сертификата, който са ти дали и то се появява. covpass му е името, в гугъл плей стора, на робърт кох института. Трябва да напишеш точно така и да провериш дали е на института.

# 531
Covpass аппа не ми харесва нито телефона, нито гугъл акаунта, та не мога да го кача.  Green Pass няма проблем с мен, с него сканирах кода, разпозна го. Дано по летищата да няма проблем.

# 532
Аптекарката ни даде по два сертификата, по един за всяка доза. И каза да сме сканирали първия, че вторият често läuft nicht. 🙄 Обърка ми и рождената дата. А в клиниката две служителки хабер нямаха за какво става въпрос като ги питах за qr код. Третата каза да ходим в аптека, но най-рано след две седмици. Изчаках лекарят ни да приключи преглед, че него да питам и той ни каза, че веднага можем да го вземем от аптека, но не уцелиме аптекарката. 🙈 В крайна сметка и хартиени сертификати имаме, и жълти паспорти.

# 533
Вчера се върнах премръзнала, и издухана от вятъра, но не сме наводнени, само дето много вали.
Цяла нощ ме боля глава.

PAPURCHE MEHURCHE да ви е живо и здраво юбилярчето!🎉
Моите съболезнования за твоята баба🙏

За ваксините -  имам жълт паспорт и отделно получих по пощата сертификат с QR код.

# 534
С WarnApp го направих, много добре върви. Covpass има лоша оценка в App Store.

# 535
Софт, а как се чувстваш? На мен днес ми беше втората доза Biontec и ръката ужасно ме боли дори при най-малкото движение. Детето се прибра от фехтовка, гушна ме и аз изпищях. А по принцип издържам на болка.

# 536
Нищо ми няма, на мъжа ми също. Въобще не усещам мястото на убождането. Предполагам, че зависи от начина на поставяне. И двата пъти една и съща украинка ни ги би, две различни по вид ваксини, и двата пъти нищо ни няма.

# 537
Да, една приятелка ми каза също, че с WarnApp става номера.
Аз чакам да ни ударят и втората доза, за да го извадя проклетият сертификат, че ми писна вече.
Снощи спонтанно резервирах билети за концерт. Ами днес с изплезен език след работа тичам на правя тест, щото без него няма да ме пуснат.
За супер гадостта да си на концерт с маска, няма да говоря. Повече такива - не. Концерта беше превъзходен, Бетовен, струнен квартет, но ми отиде половината от удоволствието заради тоя парцал на муцуната ми.

# 538
Пипи,как ми се ходи и на мен на такъв концерт! Блазе ти,макар и с маска си е преживяване и удоволствие!

# 539
Моите тримката ходиха днес на Space Jam 2. Без тест или маска.
Горките хора с това наводнение . Да видим сега къде са милиардите по предназначение, които вече 2 години размятат по новините.

Общи условия

Активация на акаунт