Отпускарска треска в лятната немска тема / 220

• 21 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ох, не си представям концерт с маска.
Във Варна ще отида на всички концерти, които намеря.

Бела, какви милиарди?

# 541
  • Германия
Надявам се,  че няма засегнати от наводненията и папа Панда да е добре (дано все пак наднича тук чат-пат).

# 542
Добре е. Бил е без ток известно време, но е добре.

Папа Панда, връщай се!

# 543
И аз бих рекла да се връща папа Панда. Свежар голям, сега липсва.
Вярно, че все за студове бълнуваше, ама ей го на, стигнаха го.
Айде идвай да кажеш какви ги къдрите там из любимата ми НРВ!

Пипи,как ми се ходи и на мен на такъв концерт! Блазе ти,макар и с маска си е преживяване и удоволствие!
Наистина беше удоволствие. На свещи, струнен концерт. Бетовен. Purple Heart
Но пак казвам, част от удоволствието отива по дяволите заради пустите ограничения.
Ми мразя, когато ми се налагат некви неща, дето ми носят дискомфорт.

# 544
  • в сърцето на един мъж...
Папа, връщай се! Надявам се да си добре! Липсата на ток ще припомни за времената с режимите в България Simple Smile Дано само с това се разминеш!
Ей, много апокалиптични картини, дано спре вече Sad Много народ изчезнал и много разрушения Sad

# 545
Шокиращи са новините.

# 546
Ние сме в ремонт и нямаме тв в момента. Като ви чета, добре че нямаме.
На работата на мъжът ми всички са ваксинирани и продължават да ходят с маски. Логика? Вие искате на концерт без.

# 547
При нас може в стаите без маска, но по коридорите задължително със, защото гражданите били длъжни да идват с маски и ние не може да им даваме лош пример. Егати лицемерието.
Аз имах кошмарна нощ - висока температура, втрисане и много силно главоболие. Днес си останах в къщи, но личната ми лекарка има фортбилдунг и не мога нито да отида на преглед, нито да си взема болнични. Добре че шефът прояви разбиране.

# 548
На работа никога не сме носили маски. При мъжа ми също не носят.

# 549
Логиката е, че ваксинираните разнасят вируса не по-малко от неваксинираните. Проблема е, че ако някой неваксиниран се зарази има по-голяма вероятност да го искара по-тежко. Според информацията.

Обещали са на хората помощ. Да видим какво ще направят. Все пак изборите са скоро.

# 550
Логиката е, че ваксинираните разнасят вируса не по-малко от неваксинираните.

Не е вярно.

# 551
Мама Ени, до 3 дни след втора игла е възможна такава реакция, не се тревожи. Ако се проточи след това,  търси лекар.

# 552
https://www.swr.de/wissen/ansteckend-trotz-corona-impfung-100.html
Както и да е , твърде е рано и за такива статии. Според мен . Още е твърде рано и има време да се види наистина как стоят нещата. Най-добре ще е за всички да се решат наистина проблемите с ваксината. Дано.

# 553
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Излезнаха ни изследванията, нямам антитела за борелии.
Обаче 40% нямали, трябвало след 4 седмици да се повтори изследването. Доки нищо не каза, излиза в отпуска.

Сега трябва да следя симптоми.
Лошото е, че сега съм под стрес, стойностите на щитовидната не са добре, т.е и оттам може да имам симптоми. 🙈

По радиото казаха, че наводнението е по-опустошително от това 2002.

# 554
asyalein, много се радвам за теб, след 4 седмици да са пак чисти резултатите👍

При мен колегите  също вече не слагат маски, вчера на съвещанието само аз бях с маска.

Общи условия

Активация на акаунт