Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 4

• 84 814
  • 788
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Най-малкото  защото се намира на безумно и супер неудобно  място.Дори и за дълбока резерва не го пишат немалко  кандидатстващи.Познавам  няколко такива през годините

# 301
  • София
Балът на момата е 391.
При минибален бал в 133 училище от 400,5 т. сега на 1-о класиране, според вас има ли шанс за 2-ро класиране?
в 18-то мин бал е 405 т. и там мисля, че няма никакъв шанс.

# 302
  • София
Най-малкото  защото се намира на безумно и супер неудобно  място.Дори и за дълбока резерва не го пишат немалко  кандидатстващи.Познавам  няколко такива през годините

Това за кое училище? 18?

# 303
  • София
irina_a, 400.5 не е ли балът за младежи в 133-то?

# 304
  • у дома...
Балът на момата е 391.
При минибален бал в 133 училище от 400,5 т. сега на 1-о класиране, според вас има ли шанс за 2-ро класиране?
Мисля, че детето е прието в едно много добро училище. Нищо не ви пречи да изчакате и второто класиране.

# 305

Това за кое училище? 18?
157-мо, втора испанска.

# 306
  • София
Балът на момата е 391.

Според мен, точно в тези училища и да падне балът, ще е с няколко точки...Но нищо не губите за второ класиране!
Успех! Simple Smile

# 307
  • София

Това за кое училище? 18?
За 157-мо.Намира се в Слатина.

# 308
Като чета и гледам статистиките, направо ми се изправя косата. Увеличение на минималния бал с между 20 и 200 точки?! Това не е нормално.
В същото време в елитните имаме спад на бала. При увеличения набор, нещата не изглеждат никак розови. При тези резултати, много хора ще се чудят какво да правят, защото е трудно да се прогнозира това. Въобще не е за говорене, а догодина не искам да ги мисля на каква база ще пишат.

# 309
  • София
Здравейте, може ли мнение за паралелката в 127 СУ с английски и предприемачество? Благодаря предварително!

127-мо е страхотно училище. АЕ там се учи на високо ниво, от 9-ти клас се учат разказвателни предмети на езика - вчера разбрах, че са 4. Средата е добра, намира се на много удобно място. Синът ми е там в математическа паралелка и сме много доволни. Предприемаческата паралелка мисля, че е нова /ако греша, някой да ме поправи/ и специално за нея мисля, че няма да намерите мнения. Но, като цяло училището е супер
Успех!

# 310
  • София
И аз мисля, че точно в 18-то и в 133-то балът или няма да мръдне или ще е с малко.
Коригирам се, да, гледала съм за 133 бал за младежи, без да го засека. За момичета е уоу.... Simple Smile
Май ще си остава в 134-то.
Честито на всички деца!
Предвид цялата година и половина - те са герои!

# 311
Бал 300, приложно програмиране в Попов, записване се.

# 312
Здравейте, приети сме в 23 соу италиански и английски. Детето иска да се запише....но аз нищо не знам за това училище. Някой да знае нещо за него...отчаяна съм
Здравейте, моят син завърши 23-то със специалност ИТ с АЕ, но вече я няма като паралелка!Той много си го харесваше и не съжалява, че е учил там!За езиковите паралелки не мога да дам сигурна информация, но съм чувала, че паралелките с ФЕ и ИтЕ са добри!По-назад в темата съм писала за въпросното у-ще, не се толерират деца с лоша дисциплина, има добри учители, има и не толкова.Преди време имаше организация за състезания по предприемачество наред с други такива у-ща. 

Точно паралелка с Италиански и Английски език

# 313
  • София
Здравейте, приети сме в 23 соу италиански и английски. Детето иска да се запише....но аз нищо не знам за това училище. Някой да знае нещо за него...отчаяна съм
Здравейте, моят син завърши 23-то със специалност ИТ с АЕ, но вече я няма като паралелка!Той много си го харесваше и не съжалява, че е учил там!За езиковите паралелки не мога да дам сигурна информация, но съм чувала, че паралелките с ФЕ и ИтЕ са добри!По-назад в темата съм писала за въпросното у-ще, не се толерират деца с лоша дисциплина, има добри учители, има и не толкова.Преди време имаше организация за състезания по предприемачество наред с други такива у-ща. 

Точно паралелка с Италиански и Английски език

Неговата беше Информационни Технолгии с Английски Simple Smile

# 314
  • София
Здравейте, може ли мнение за паралелката в 127 СУ с английски и предприемачество? Благодаря предварително!
Мисля, че точно тази паралелка е нова, така че все още няма мнения за нея.

Редактирам се, понеже видях, че сте писали къде са приети децата. Малката е при кака си в 127-мо, в същата паралелка като нея - АЕ/ИЕ/Природни науки STEM с бал 380.500

Общи условия

Активация на акаунт