Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 4

• 84 824
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
  • у дома...
За нашата паралелка в 30-то бала е скочил с 13 точки. Явно в в "неелитните" училища тази година конкуренцията е жестока. В някои от топ 10 гледам, че минималните балове на първо класиране са с точка, две, три по-ниски.

# 286
  • Ланкър, планините Овнерог
Едната наша желана паралелка е с над 20т скочила. На моето 2т не му стигнаха да влезе. За сега е в 23-то с италиански, но искрено се надявам да мръдне напред

# 287
  • у дома...
Ако е за две точки мисля, че няма да е проблем.

# 288
Според мен най- брутално е с 3СУ от бал 36 за едната паралелка и бал 90 за другата вече е 309 и 294,75. Радвам се, че се позиционира толкова добре, но от друга страна доказва, че не може човек да разчита на прогнози

# 289
  • София
Във втори ешелон май скокът на баловете е доста голям. За 18-то нямаме шанс, балът е скочил от миналата година с 18 т.

Едната наша желана паралелка е с над 20т скочила. На моето 2т не му стигнаха да влезе. За сега е в 23-то с италиански, но искрено се надявам да мръдне напред

За къде се борите? Мисля, че ако 2 т. е разлиакат сега, имате огромен шанс за 2 класиране.

# 290
  • София
Ако е за две точки мисля, че няма да е проблем.

Зависи. Миналата година в паралелката, в която приеха сина ми, балът падна само 1,5 точки между първо и второ класиране. Дано имате късмет.

# 291
  • София
Здравейте, може ли мнение за паралелката в 127 СУ с английски и предприемачество? Благодаря предварително!

# 292
Във втори ешелон май скокът на баловете е доста голям. За 18-то нямаме шанс, балът е скочил от миналата година с 18 т.

За къде се борите? Мисля, че ако 2 т. е разлиакат сега, имате огромен шанс за 2 класиране.
За 138-мо с китайски, корейски и японски (за японския не се надявам даже). За корейската не са й стигнали 2т. Притеснява ме, че точно там миналата годин не е имало движение м/у 1 и 2 класиране. Иначе в китайската е имало падане на бала.
За 18-то не се и надявам, но 138-мо е желано

# 293
  • София
Сега слушах по радиото - 22-ро било сред най-желаните.
А догодина и в следващите ще са големите бройки ученици - бейби бума от 2008-2009

# 294
Еееххх, значи и ние нямаме шанс за 18то. Жалко.

# 295
Еееххх, значи и ние нямаме шанс за 18то. Жалко.
Двете училища балоообразуват различно. В 138-мо гледат 3 пъти БЕЛ. За това и в 138-мо са ми надеждите, за 18-то сме някъде далече в низините. Преди 6г с аналогични резултати от НВО сестра й я приеха в 18-то на второ класиране с ФЕ, сега е абсурд.

# 296
  • София
Френската паралелка в 18-о е скочила с 20 точки...

# 297
  • София

2т са 100 деца!

Тази година беше ясно, че училищата след топ 10 ще си вдигнат бала с по 15-20т.

# 298
  • у дома...
157-мо или така наречената втора испанска е с по-нисък бал от 30-то, че дори и от 33 ЕГ. Защо ли е така?

# 299
  • София
Френската паралелка в 18-о е скочила с 20 точки...

Мда, губим шансове, явно 12-то ще е нашето училище. Но сигурно ще играем за второ класиране все пак.

За 138-мо с китайски, корейски и японски (за японския не се надявам даже). За корейската не са й стигнали 2т. Притеснява ме, че точно там миналата годин не е имало движение м/у 1 и 2 класиране. Иначе в китайската е имало падане на бала.
За 18-то не се и надявам, но 138-мо е желано

Стискам ви палци, има шанс все пак.

Общи условия

Активация на акаунт