Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 4

• 84 840
  • 788
  •   1
Отговори
# 270
И аз искам да видя баловете с 368 бал стига ни само за Ломоносов, очаквах поне за 7мо да стигне

# 271
  • София
И аз искам да видя баловете с 368 бал стига ни само за Ломоносов, очаквах поне за 7мо да стигне
Коя паралелка? Надявах се да се доберем до Ломоносов, но стигна за хотелиерство.😒

# 272
  • София
Баловете уж тази година са по-високи, а гледам за СМГ май са по-ниски от миналата година на 2-ро класиране. Не знам какво става

п.п. Следя седмокласната тема - баловете още не са излезли. И на мен ми е интересно да ги видя

# 273
Коя паралелка? Надявах се да се доберем до Ломоносов, но стигна за хотелиерство.😒
Кинотехника, ще чакаме второ класиране

# 274
  • София
Кинотехника, ще чакаме второ класиране
Баш за нея беше зор. Успех на второто.

# 275
Ние сме приети в 127-мо с ИЕ и АЕ на четвърто желание. Очаквахме друго. Отиваме на второ класиране.
Явно много са скочили баловете точно в средата, а не в елитните училища. Ще има много разочаровани деца и родители ми се струва.
Добре ни наредиха от МОН тази година

# 276
Здравейте, приети сме в 23 соу италиански и английски. Детето иска да се запише....но аз нищо не знам за това училище. Някой да знае нещо за него...отчаяна съм

# 277
Здравейте, приети сме в 23 соу италиански и английски. Детето иска да се запише....но аз нищо не знам за това училище. Някой да знае нещо за него...отчаяна съм

По нагоре някой хвалеше училището, паралелката със софтуерът .
Аз мога само за локацията да спомена - има удобен транспорт, къде да хапнат децата,щ - училището с мечетата на фасадата

# 278
  • София
Приети сме в ПГД "Елисавета Вазова"- Интериорен дизайн с ИтЕ, бал 422,5.Все още се чудим дали да записваме или да се пробваме за НТБГ(бал.390)...

# 279
  • Сф
Еврейското с бал 407.

Ох....

Момичета, кога и къде ще могат да се видят баловете на другите паралелки, за да преценим дали имаме шансове за 2-ро класиране?
Високо ли е това? Май да..догодина сме за там и ние..ужас..

# 280
31-во с немски, бал 420.

# 281
Приети сме в ПГД "Елисавета Вазова"- Интериорен дизайн с ИтЕ, бал 422,5.Все още се чудим дали да записваме или да се пробваме за НТБГ(бал.390)...

Трябва да се видят баловете, но ако решите нищо не губите - една седмица нерви за второ класиране.
За моето дете аз бих избрала ПГД

# 282
  • София
Здравейте, моят син завърши 23-то със специалност ИТ с АЕ, но вече я няма като паралелка!Той много си го харесваше и не съжалява, че е учил там!За езиковите паралелки не мога да дам сигурна информация, но съм чувала, че паралелките с ФЕ и ИтЕ са добри!По-назад в темата съм писала за въпросното у-ще, не се толерират деца с лоша дисциплина, има добри учители, има и не толкова.Преди време имаше организация за състезания по предприемачество наред с други такива у-ща. 

Трябва да се видят баловете, но ако решите нищо не губите - една седмица нерви за второ класиране.
За моето дете аз бих избрала ПГД

Това е, че и двете са ни на кантар Simple Smile И едното е искано и другото, надявам се до довечера да има публикувана статистиката за баловете, че да ни е по-лесен избора! Simple Smile
Честито на всички, които са доволни от първо класиране и успех на децата, които ще изберат второ класиране!

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 15:42 от ninon

# 283
  • София
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%bb%d0%b0%d1%81/
излязоха минимални и максимални балове за София

# 284
Ужасен ужас Sad, паралелките, които следим са скочили с 15+ точки

Общи условия

Активация на акаунт