Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 694
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Моите момчета преди доста време бяха в Йо-йо в Стария град.
В момента нямам инфо за цените.

# 151
  • Точно където трябва
Повечето места на които звънях или четох в сайта са цени от 25-35 за ден. Отделно храна, допълнителни като материали, " водим ги на кино" , сладкарница, сладолед, ама то и вкъщи да стои пак ги харчите...Ами то като излизат от моя джоб може и всеки ден до луната да летите  Аз взимам българска заплата.

# 152
Толкова ли е голяма драмата на детето с градината, не може ли там да остане до началото на учебната година?

# 153
  • Пловдив
На мен също ми хрумна този въпрос, но се замислих дали не са ги накарали да се отпишат и по тази причина сега търсят варианти до септември. Ако тази практика на ДГ продължава, е крайно време да се вземе решение по въпроса.

# 154
  • Пловдив
Едно е да те карат, друго е да го направиш. Децата имат парво да ходят на градина до 15 септември.

Аз да питам как се стига до магазина с турски стоки в Долни Воден?
Чудя се дали ще работи тия дни. Заради Курбан байрама да не са решили да почиват?

# 155
Дори и сега да може да остане в градината, какво ще прави следващото лято? Въобще какво правят всички тези деца, които нямат баби и дядовци пенсионери, а родителите им не могат да заделят такива крупни суми за занималня?

# 156
  • Пловдив
Едно е да те карат, друго е да го направиш. Децата имат парво да ходят на градина до 15 септември.

Чудя се дали ще работи тия дни. Заради Курбан байрама да не са решили да почиват?
Влизаш в селото и караш докато стигнеш до един мост, преди него завиваш в дясно и караш покрай канала. Когато видиш строителен магазин , пише Baumit, завиваш в дясно и после първата пак в дясно.

# 157
  • Майничка
Въобще какво правят всички тези деца, които нямат баби и дядовци пенсионери, а родителите им не могат да заделят такива крупни суми за занималня?
Ходят с родителите на работа, ако е възможно, наглеждат ги съседи или по-големи деца, няколко родители се кооперират и поемат групичката всеки по един ден седмично, плащат на някого (обикновено студент или пенсионер) за грижа, събират от есента пари за лятна занималня...

# 158
  • Пловдив

Влизаш в селото и караш докато стигнеш до един мост, преди него завиваш в дясно и караш покрай канала. Когато видиш строителен магазин , пише Baumit, завиваш в дясно и после първата пак в дясно.

благодаря

Колега води детето си от време на време на работата. Има дни, в които го оставят и сам вкъщи. Втори за трети клас е. Ходи на тренировки и не могат да го изпратят на село при баба. И все пак имат вариант с баба пенсионер.
Важното е да се научат да стоят сами вкъщи и да им имаш доверие, че няма да направят някоя поразия, която да застраши здравето им.

# 159
  • Пловдив
Доверие-доверие колко доверие да имаш например на 6-7 годишно дете. /ако предположим, че говорим масово за лятото между детската градина и първи клас/

# 160
  • Пловдив
Доверие-доверие колко доверие да имаш например на 6-7 годишно дете. /ако предположим, че говорим масово за лятото между детската градина и първи клас/

Точно в този период имат право да са в детската градина.
Редно е да си търсим правата при възникнал проблем. Има начини.

# 161
  • до най-прекрасния мъж
Адресът на магазина за турски стоки е кв. Долно Воден, ул. Камара 5. Пускаш го на Гугъл и ще те заведе точно отпред. Имат и Facebook, Halal meso. Може да провериш дали няма съобщение, че ще почиват или да им се обадиш по телефона, имат го публикуван.

# 162
  • Пловдив
Адресът на магазина за турски стоки е кв. Долно Воден, ул. Камара 5. Пускаш го на Гугъл и ще те заведе точно отпред. Имат и Facebook, Halal meso. Може да провериш дали няма съобщение, че ще почиват или да им се обадиш по телефона, имат го публикуван.
Този магазин е друг, а не този за който обяснявах аз. Може дамата да провери и двата за продукти.

# 163
  • до най-прекрасния мъж
Този магазин е друг, а не този за който обяснявах аз. Може дамата да провери и двата за продукти.
Да, изглежда са различни. Може ли да дадете точен адрес или поне улица? Опитах да потърся през Гугъл карти, но не намирам строителния магазин. Бих искала да изпратя ММ да разгледа и там, а той би предпочел адрес. Благодаря.

# 164
  • Пловдив
Да, изглежда са различни. Може ли да дадете точен адрес или поне улица? Опитах да потърся през Гугъл карти, но не намирам строителния магазин. Бих искала да изпратя ММ да разгледа и там, а той би предпочел адрес. Благодаря.
До ето този зъболекар е, но явно снимките в гугъл мапс са стари:
https://www.google.com/maps/place/School+%22Panayot+Volov%22/@42 … .17h,75.39t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUFBfSTn8tXhs29PEYwUyOw!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x14acd91052894731:0x9d75e8aa47e52b2c!8m2!3d42.0257102!4d24.8420781

Общи условия

Активация на акаунт