Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 692
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, ориентирах се. Ще го разгледаме и него. Там само препарати ли има или и други стоки - храни, памперси, внос от Турция? Като че ли за първи път попадам на мнение за него.

# 166
  • Пловдив
Има храни - леща, макарони, булгур и подобни, сирена най-различни, маслини, сладка, също и сладки неща - пишмание, локум, кексчета, десертчета и т.н. За памперси не знам, не обръщам внимание, че детето е голямо.

# 167
  • Точно където трябва
Толкова ли е голяма драмата на детето с градината, не може ли там да остане до началото на учебната година?
По принцип беше голяма. Всеки си знае себе си, детето и ситуацията.
В случая вече не могат да останат в градината и трябва да търся друг вариант.

# 168
  • Пловдив
До 14.09. имат право да ходят на градина. Друг е въпросът, че им е по-удобно да има по-малко деца и по-малко сборни групи.

# 169
Толкова ли е голяма драмата на детето с градината, не може ли там да остане до началото на учебната година?
По принцип беше голяма. Всеки си знае себе си, детето и ситуацията.
В случая вече не могат да останат в градината и трябва да търся друг вариант.

Така е. Всеки знае за себе си.
Но за съжаление тези занимални в повечето случаи струват една заплата за дете и ги ангажират още май-юни. Не ми се е налагало да ползвам. Вариант да намерите човек да гледа детето за определено време. Но не мога да препоръчам. С вас на работа, ако им такава възможност.
Дано намерите вариант.

# 170
  • Пловдив
На Гребната база в Младежкия център знам, че има занималня, но не знам нито име, нито цена.
Това намерих: http://youthcentre.plovdiv.bg/bg/detail/7/119#.YPga_eTVRos

# 171
  • Пловдив
На Гребната база в Младежкия център знам, че има занималня, но не знам нито име, нито цена.
Това намерих: http://youthcentre.plovdiv.bg/bg/detail/7/119#.YPga_eTVRos
https://academy.fasuperstars.com/
И тя си е цифра.

# 172
  • Точно където трябва
Това последното е хубаво, че са повече активни занимания, не толкова учене. Но е цифра, да.

# 173
  • Пловдив
Не знам какви занимания имат. Игрищата им са на пряко слънце и на практика в тези жеги са неизолзваеми.

Децата прекарват голяма част от времето на голямата площадка. Дъщеря ми ходи там с дядо си и отдавна познава повечето деца от занималнята на нейната възраст, защото си играят там всеки ден.

Добре е някой с преки впечатления да се включи.

# 174
Преди 2г ходихме да гледаме Синьо лято.
Не ми хареса.
Госпожите едни изкуствени, „миличка“, „принцесо“ и подобни обръщения, звучащи като заучени. Децата се оставяха след 9 и се взимат преди 17ч, което не ни устройваше, защото ММ работи до 18ч, макар и наблизо.

# 175
За занималня проверете в "занималня Маги".

# 176
Здравейте! Трябва да купувам завеси за 2 стаи и ми препоръчаха да ида в магазина в Изгрев/Столипиново. Не знам как точно се води, но ми го обясниха като “циганския мол”. Бихте ли ме насочили дали там ще намеря завеси тип едноцветни и плътни, а не разни с бродерии и обшивки, тъй като не ми вършат работа такива.  Както и дали знаете точно името на улицата? Благодаря предварително!

# 177
  • Пловдив
Ул. Храбрец.

# 178
  • Пловдив
Пердета там има поне на две места, от едната страна в едни нови магазинчета и в един ъглов до ДКЦ-то.

# 179
Благодаря ви! На тази улица посетих един, но той е съвсем малък магазин и беше нещо Zeynep  пердета. Там не намерих това, което търся. И ми обясняваха за този другия, който явно се намира някъде отсреща. Бил нещо като тунел като влезеш.

Общи условия

Активация на акаунт