Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 690
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Знаете ли къде в града мога да разгледам по-голям асортимент от столове от полипропилен или друг подобен материал? Помня, че имаше един магазин на колелото на Билата към моста на Адата, но сега го няма.

# 181
  • Пловдив
Масово пластмасовите столове са от полипропилен. Като се започне от пластмасовите градински от този тип
и се стигне до шезлонгите

Евентуално може да разгледаш в големите хипермаркети: Бриколажа, Аляти, Практикер

# 182
  • Пловдив
Здравейте! Трябва да купувам завеси за 2 стаи и ми препоръчаха да ида в магазина в Изгрев/Столипиново. Не знам как точно се води, но ми го обясниха като “циганския мол”. Бихте ли ме насочили дали там ще намеря завеси тип едноцветни и плътни, а не разни с бродерии и обшивки, тъй като не ми вършат работа такива.  Както и дали знаете точно името на улицата? Благодаря предварително!

Днес в Юска до Метро имаше доста намалени завеси по15-20лв, ако размерите им ви устройват, има някои модели и в сайта  https://jysk.bg/za-prozoreca/gotovi-zavesi?gclsrc=aw.ds&& … llGhoCPYwQAvD_BwE

# 183
  • Пловдив
Масово пластмасовите столове са от полипропилен. Като се започне от пластмасовите градински от този тип
и се стигне до шезлонгите

Евентуално може да разгледаш в големите хипермаркети: Бриколажа, Аляти, Практикер
Може би аз не обясних както трябва. Търся столове от подсилен полипропилен, създадени специално за учебни среди. Магазинът се казваше Диор и беше на варненска фирма, но сега го няма.

# 184
  • Пловдив
Аз завеси и пердета в Изгрев не можах да си харесам...и на пазара ме водиха, и по други магазини. Накрая си купих от Руския пазар. Сега има нещо като магазинчета там, в едно от тях,в началото още. Успях да открия това, което търсех - едноцветно и некизочно. Има и завеси различни цветове. Цените са една идея по-високи от Изгрев.
Магзинът за столове " Диор" на колелото на Билата го няма много отдавна...поне година. Ама те и цените им бяха като за истинския "Диор"...

# 185
  • Пловдив
daskal77, онлайн излизат тези, но и те не са от някакъв спецефичен материал, може би, да им звъннеш и да ти съдействат.
https://www.dior-varna.com/bg/products/uchilishtno-i-detsko-obza … nicheski-stolove/

# 186
  • Точно където трябва
Може ли препоръка за ресторант- пицария с хубав детски кът? Не в Тракия и Кючука. Кършияка, центъра...

# 187
Емементо, след ремонт, градина и детски кът има отвън. Под дългия блок до Яворов.

# 188
  • Пловдив
Може ли препоръка за ресторант- пицария с хубав детски кът? Не в Тракия и Кючука. Кършияка, центъра...
Вижте новата пицария Специале в Смирненски, кухнята им е отлична и ако седнете на масите в северната част има чудесен детски кът към парка.

# 189
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли къде мога да се ваксинирам в събота или в неделя. Има ли още мобилни пунктове, излиза ми само стара информация? Ако е ваксина на Янсен, ще е много добре.

# 190
  • Пловдив
В РЗИ и в Пълмед до миналия месец имаше пунктове през уикенда, предполагам продължават и сега.

# 191
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли къде мога да се ваксинирам в събота или в неделя. Има ли още мобилни пунктове, излиза ми само стара информация? Ако е ваксина на Янсен, ще е много добре.

В Пълмед работят всеки ден и имат от всички видоде ваксини https://www.hospitalpulmed.bg/%D0%92%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0% … %B4%E2%80%9C/i464

# 192
Потвърждавам за Пълмед!👆 Миналата неделя сутрин се ваксинирах.В 8.30ч.бях аз и още две момичета.

# 193
Работи ли Мексиканския ресторант до Мол Пловдив? Отдавна се каня да го опитам, а все не стигам до там.

# 194
  • Пловдив
Работи, да.

Общи условия

Активация на акаунт