Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 586
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Момичета, какво се случва с пицарии Верди? Някой има ли информация? За постоянно ли ги затвориха?

# 481
  • София
Доколкото знам, да.

# 482
За съжаление и моята информация е такава за Верди.

# 483
  • Пловдив
Верди са франчайз. Собствениците са различни. Тази в Тракия мисля, че остана, но не съм сигурна.
Знае ли някой има ли опашки по РПУ за смяна на личните документи и от колко часа отварят. По конкретно ме интересува за трето районно.

# 484
Отварят в 8:30 в трето. Най-спокойно е в обедните и ранните следобедни часове. Сутрин е най-голямата опашка.

# 485
  • Пловдив
Верди в Тракия отдааавна не работи.

# 486
  • Пловдив
За Трето районно е въпрос на късмет дали ще има опашка. Два пъти ходих сутрин към 9 и нямаше никой. Мъжът ми си смени документите скоро, пак нямаше хора.

# 487
  • Пловдив
Нали знаете, че може да сменяте документи във всяко едно районно? Най - малко хора има в четвърто и в Тракия. На първо винаги е лудница.

# 488
Верди приключиха, пицариите са на публична продан, някои вече продадени.

# 489
Пицариите в Тракия и на Гранда са продадени още преди месеци, третата май още не се е пласирала.
Май и юни месец се мъчих сума пъти да си сменя личната карта в районното в Тракия, всеки път независимо от часовия диапазон беше истински кошмар- огромна опашка, която едва се движи. Накрая при поредния ми опит само след час и нещо чакане имах късмет и успях, но имайте предвид, че на място може да се плати само с Ваша лична кредитна/дебитна карта, а понякога и устройствата им не работят. Половинката като правеше същото упражнение предпочете за по-сигурно да плати предварително в Изипей.

# 490
  • Пловдив
В Тракия в районното-не! Работи само едно гише и опашката е огромна по всяко време на деня.

# 491
  • Майничка
Всеки ден минавам покрай Четвърто районно, почти няма хора.

# 492
  • до най-прекрасния мъж
Пицариите в Тракия и на Гранда са продадени още преди месеци, третата май още не се е пласирала.
Май и юни месец се мъчих сума пъти да си сменя личната карта в районното в Тракия, всеки път независимо от часовия диапазон беше истински кошмар- огромна опашка, която едва се движи. Накрая при поредния ми опит само след час и нещо чакане имах късмет и успях, но имайте предвид, че на място може да се плати само с Ваша лична кредитна/дебитна карта, а понякога и устройствата им не работят. Половинката като правеше същото упражнение предпочете за по-сигурно да плати предварително в Изипей.
Това пък от кога? Вадихме преди 2 години нови паспорти точно в 5-то и в последния момент видях, че съм си забравила вкъщи портфейла. ММ плати и моя, и неговия паспорт с неговата дебитна карта. Не е имало проблем, жената на гишето каза, че може.

# 493
  • Пловдив
Е, да, ама мъжът ти е бил там. И аз така съм плащала таксата за книжка на сина на приятеля ми, но аз присъствах.
Приятелка имаше проблем преди години с плащане с карта от чужбина т.е. не можа да плати на място и се разходи до пощата.
Иначе в 4-то тази година минаха със сина ѝ за 15 мин. Тя си сменяше личната карта, а на детето подадоха за първа лична карта.

# 494
  • Euskal Herria
И на мен на Волга преди години ми отказаха плащане с карта, издадена от чужда банка. Дебитна или кредитна от българска банка.

Общи условия

Активация на акаунт