Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 581
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Blue.angel, вече са ти отговорили. За да се плати с чужда карта, е задължително притежателят й да бъде с теб, както и да представи и своята лична карта за сверка.

# 496
  • до най-прекрасния мъж
Това уточнение е важно, да, така е, със съгласието на притежателя все пак може.

# 497
  • Пловдив
Явно не винага е така и има изключения. Вчера синът ми си подаде документи и е платил с моята кредитна карта, без да бъда там.

# 498
Е, подобни изключения са по преценка на служителя и дали иска да поеме такъв риск на своя глава, но като цяло доста рядко се случва. Независимо, че тогава аз също се пробвах и питах дали е ок да дам на половинката личната карта, за да може да плати в мое отсъствие, но с мое съгласие очевидно, категорично ми отказаха.

# 499
Здравейте, дали някъде в Пловдив (във физически магазин) се продават етикети за дрехи дето се лепят с ютия (трябват ми за ясла)
Намерих в сайтове, но ако намеря физически магазин, ще е по-добре
Благодаря предварително 🤩

# 500
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря такъв плат, наподобяващ старите чували

# 501
  • Майничка
Зебло ли? В Какаду, имат и онлайн магазин.

# 502
И в Ем Арт съм виждала зебло.

# 503
Коректен  и компетентен бракоразводен адвокат,искови дело?!...Водихме дело за имуществени щети ,платихме висок хонорар и благодарение на превъзбудени и повярвали ли си адвокатчета,които не си държат езика зад зъбите,не само делото и работата си ,двама члена на семейството си щяхме да загубим!  Ще цитирам кантората ,ако някой има интерес на лични!

# 504
  • Берлин
В края на юли сменихме лични карти и паспорти с Мм в 1-во РПУ. Чакахме около 20 минути, платих за двамата с немската си дебитна карта. Никакъв проблем

# 505
  • Euskal Herria
Ех, това е добре. Явно са променили условията. Че тогава в чудо се видях - надпис на вратата, че може да се плати с карта, аз - доволна, че няма да се разхождам до банките.  А на самото гише - греда. "Госпожо, само с българска карта се плаща".

# 506
  • Пловдив
Благодаря на gargamela и Г-жа Шантал,  утре ще си купя.
А някой знае ли папури от къде мога да купя, без Джъмбо.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 21:00 от violence

# 507
  • Пловдив
Къде в Пловдив правят ремонт на механични апарати за кръвно?

# 508
Къде в Пловдив правят ремонт на механични апарати за кръвно?
На ул. Радецки,ако идваш от Данъчното,след пресечката с Филип Македонски вдясно,след склада за бельо и трикотаж, в магазин за дентални инструменти.

# 509
  • София
Никъде няма право да се плаща с чужда банкова карта, независимо от вида й. Че тя може да е открадната.. А това дали е издадена от България или друга страна, просто звучи абсурдно. Някой държавен служител пак не е бил този урок. Аман вече от некомпетентност.

Общи условия

Активация на акаунт