Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Розовски вриз над с. Розово, общ. Брацигово. Има обособено място за палатки и каравани. Има и няколко вили. Може нещо да се дава под наем, не съм търсила, ние бяхме на еднодневна разходка.

П.п. Няма правописна грешка, името е вриз

А как е пътят до там?

# 391
  • Пловдив
До Розово е добре, нагоре към Равногор е за ремонт,но не е много зле.

# 392
За обособеното място за палатки се заплаща нали? Предполагам е хубаво местенце.

# 393
Не знам дали се заплаща, може би. Пътят не е лош, просто е много тесен. След Брацигово пътят се разделя на две - за Равногор и за Розово. На 5 км. след Розово е тази местност, отбелязана е като обиталище.

# 394
Видях из нета мястото и е супер, но за жалост не намирам нищо за вилите как са като нощувки и тн... А изглежда добро местенце за това което търся

# 395
Като бяхме, вилите изглеждаха необитаеми, макар, че хората от бистрото казаха, че се дават за нощувки. Има тел. в нета, звъннете да разпитате, може да ви дадат някакви насоки.

# 396
  • Тра-ла-ла
Къде има щанд с джапанки на  Ipanema, освен в Мол Пловдив?

# 397
Къде има щанд с джапанки на  Ipanema, освен в Мол Пловдив?
В "Мат стар" на ритейл парк "Виа", в началото на бул. Южен.

# 398
Къде има щанд с джапанки на  Ipanema, освен в Мол Пловдив?
Ипанема има и в магазина за обувки, който е на Главната срещу началото на улица Опълченска /срещу Вега магазинът за телефони/. Мисля, че повечето са модели от предходни години, но... каквото такова...

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 21:40 от Silver Blade

# 399
  • Майничка
Някакви Ипанеми има и в магазина с/у Хепи на "Патриарх Евтимий". По едно време вадеха щанд и на втори етаж в Марково тепе.

# 400
  • София
Basic модели на Ipanema има и в Кауфланд, на моите мъже са от там.

# 401
Здравейте, момичета търся си удобни за дълго ходене, от естествена кожа маратонки някой може ли да ми препоръча от къде да си купя? Благодаря предварително.

# 402
Здравейте, момичета търся си удобни за дълго ходене, от естествена кожа маратонки някой може ли да ми препоръча от къде да си купя? Благодаря предварително.

Аз се сещам за магазин Bianki в Мол Пловдив на 1ви етаж. Имат и сайт.

# 403

Аз се сещам за магазин Bianki в Мол Пловдив на 1ви етаж. Имат и сайт.
Много благодаря, ще разгледам Heart
Разгледах в сайта им, но нямат моя размер в Пловдив. Идеи за друг магазин с качествени маратонки? Flowers Hibiscus Heartpulse

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 22:55 от Corrie

# 404
Можете да проверите и във фирмения магазин на Кавалер, който е на главната срещу Хепи. Там съм виждала маратонки от естествена кожа. Вече колко дълго може да се ходи с тях не знам.

Общи условия

Активация на акаунт