Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 572
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте дами от Пловдив Simple Smile Бихте ли ми препоръчали добър бижутер за почистване на пръстен от надрасквания (става дума за платина с камък)? До сега веднъж съм го носила, при бижутера, който го е изработил, но е извън България. Не съм ходила никога на такъв тук и ми се иска да попадна на професионалист. Благодаря предварително Simple Smile

# 511
Joana85, аз от услугите на AstoGold съм изключително доволна. Като ново става всичко!

# 512
  • Майничка
+1

# 513
Joana85, аз от услугите на AstoGold съм изключително доволна. Като ново става всичко!

Много ви благодаря, проверих къде се намира, ще се възпозлвам от препоръката Simple Smile

# 514
  • Пловдив
Знам, че няма нищо общо с темата, но да питам... Понеже мъжа ми е домоуправител и не сме доволни от почистващата фирма, сега търсим друга фирма или човек за почистване на входа. Става въпрос за Кършияка. Ако някой може да ми препоръча, нека да е на ЛС да не спамим темата.

# 515
Ние също търсим сериозен човек или фирма за почистване на стълбището и двора( не е голям), на триетажна кооперация в Кичук Париж. Та и аз ще съм благодарна, ако някой сподели!

# 516
Здравейте!Някой да е правел скоро бърз антигенен тест ,за пътуване ни трябва? На каква цена и в коя лаборатория? Казаха ми, Че в 3-то ДКЦ в Тракия били 10 лв, дали е верно?

# 517
За пътуване ще ви трябва на английски най-вероятно. Дайте 30 лв. в лаборатория, в която ще изпълнят това условие. Иначе, срещу 5 лв. ми казаха, че и в лабораторията в ДКЦ то към ВМИ на Васил Априлов правели. Плащало се само екарисаж на пробата.

# 518
За пътуване ще ви трябва на английски най-вероятно. Дайте 30 лв. в лаборатория, в която ще изпълнят това условие. Иначе, срещу 5 лв. ми казаха, че и в лабораторията в ДКЦ то към ВМИ на Васил Априлов правели. Плащало се само екарисаж на пробата.
Благодаря за отговора! Но определено ще ми трябва и разпечатан теста с попълнени имената на латински от червения паспорт, това дали го предлагат за тези цени?

# 519
Във ВМИ не ми се вярва да го правят. За тракийското ДКЦ дано се включи някой запознат.

# 520
  • Пловдив
Здравейте!Някой да е правел скоро бърз антигенен тест ,за пътуване ни трябва? На каква цена и в коя лаборатория? Казаха ми, Че в 3-то ДКЦ в Тракия били 10 лв, дали е верно?
Трябвало да предупредиш, че на английски трябва, но не съм пробвала лично. В Рамус 30лв сме правили, Кандиларов за брой отстъпка - 2 за 50лв.

# 521
  • Пловдив
Не си го причинявайте това с 10-те лева в Тракия. Мои познати правиха там, но е някаква пълна пародия. Писали са си сами документите, правили са си сами теста. Пълен кошмар е било.

# 522
  • Euskal Herria
И проверете в страната, в която отивате, какви точно тестове искат. Някъде искат конкретни тестове, другаде - от конкретни лаборатории.

# 523
Благодаря ви за отговорите! Знам точно какво ми трябва, ще ги правим другата седмица в четвъртк и затова разучавам, най-добрата цена до тук е 30 лв, но като сме 4 човека и с цел поразпитване, нямам нищо против да спестя някой лев. Но както описвате....най-добре ще е да си отида в големите лаборатории за да съм спокойна.

# 524
  • Пловдив
За 4 човека излиза най-изгодно в Кандиларов - 90лв.общо.

Общи условия

Активация на акаунт