Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 234
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви!

# 211
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, поръчах тези възглавници за децата, още като ги извадих от плика замирисаха много гадно. Изпрах ги, суших ги в сушилня с ароматизирани кърпички, топки с масла и т.н и няма измирисване. В момента миришат на мокра кокошка Joy
Извадих ги на терасата, ще видя сутринта има ли промяна.
Дали някой ги има и как да се оттърва от тази миризма?
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/cushions-cus … avnitsa/20230892/

# 212
  • Пловдив
Имам доста видове Икейски пухени изделия.Миризмата е най-зле след разопаковане.
Действам по описания от теб начин.Когато се налага проветрявам  навън няколко дни,но времето трябва да е сухо ,а вечер прибирам вкъщи,за да не се овлажни.Накрая и да остане някаква лека миризма,след като се сложи калъфка отгоре изчезва като с магическа пръчка.
 Последното олекотена завивка ,която взех(за всички сезони)беше с най-ужасно трайната миризма от всичко,което съм купувала досега.Отне  поне 2 седмици,докато се измирише.

# 213
  • Plovdiv, Bulgaria
Тази сутрин промяна почти нямаше, оставих ги да стоят цял ден.
Иначе това за миризмата го пишеше в описанието на матрака (понеже купихме и легло за малчо), че е възможно да мирише и да се проветри хубаво, но при него пък няма такова нещо. Взела съм и завивки, но още не съм ги разопаковала.

# 214
  • Пловдив
Пакетираните матраци от Икеа на мен не са ми миришели,но изделията с пух/пера винаги миришат точно на "мокра кокошка".
 И от други магазини съм взимала възглавници с пух и миризмата бе същата.
 Обаче,продължавам да купувам пухени възглавници,защото всички други с течение на времето стават на буци след пране,а тези след изпирането стават още по-пухкави.

# 215
Здравейте,

Може ли да препоръчате икейски стол за бюро, от който сте доволни?  За ученик, 3ти клас, височък 145 см. Сега ползва един детски, но ми се струва малък и постоянно седалката се сваля сама (явно се развива от въртенето на ученика).

# 216
Здравейте, харесал съм си гардероб РАХ с врати-BERGSBO избелен дъб.
Моля за мнение, колко са стабилни и здрави този тип гардероби?
Лесен ли е монтажа?
Този цвят еднакъв ли е с избелен дъб от серията MALM ?
Благодаря предварително!

# 217
  • Пловдив
Сглобяването не е мисия невъзможна, зависи от сглобяващия.
Моят е с плъзгащи врати с панели, и отнеха доста време. С панти ще е по-лесно, вярвам.
По мое мнение е здрав.

# 218
Здравейте, харесал съм си гардероб РАХ с врати-BERGSBO избелен дъб.
Моля за мнение, колко са стабилни и здрави този тип гардероби?
Лесен ли е монтажа?
Този цвят еднакъв ли е с избелен дъб от серията MALM ?
Благодаря предварително!

С такъв гардероб съм, само че вратите са белите Бергсбо.
Тогава питах и аз същото - за цвета на пакса и малма, и Мики даже ми беше снимала избеления дъб на Малм-а, почти еднакво е с този на пакса. Това съм запомнила. На живо не съм виждала малм, имам само пакс гардероб в този цвят.
Сглобяването е елементарно, ще се справите с мъжа ти.
Само внимавай каква е височината, и дали легнал, или прав да го сглобявате - има разлика, виж схемите, измери си и тавана на колко см ти е...

# 219
  • UK
Ние получихме първия от пет поръчани PAX, ММ сам го сглоби, отне му около 2 часа.
Гардероба е от две, 50см рамки и само с една врата. Аз съм доволна от качеството и стабилността, понеже ги поръчвахме без да сме ги виждали в действителност.
Понеже имаме перваз на стената и един контакт  го монтирахме с една допълнителна летвичка към стената.

# 220
  • София
Здравейте,
Може ли някой да сподели мнение за Symfonisk WiFi тонколоната тип картина?
Търся технически детайли, но не намирам.

https://www.ikea.bg/products/smart-home/speakers/wi-fi-audio-sys … -kartina/50485764

# 221
Happy Mijjj ツ, ако вече не си, погледни и на тоя сайт, при детайли на продукта има доста инфо, и като пдф, може би ще ти свърши работа.

# 222
  • Бургас
Здравейте. И ние обзавеждаме детска стая и се спрях на това легло.
https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-8-12/childre … h&query=Slakt
Нямам никакви лични впечатления от техните матраци. Бихте ли препоръчали адекватен, или да си търся в сайтовете за матраци? Иска ми се да е по-мек, не много твърд като че ли.

# 223
  • Варна
Здравейте, вчера направихме поръчка. Днес ми изписа, че е готова събрана и като вляза да проследя пратката ми изписва, че е в транзит между складове. Въпроса ми е правят ли доставки в събота и неделя? Ако да  - ще е много хубаво. И колко време отне при Вас от това съобщение до фактическото пристигане на поръчката? И имали ли сте проблеми със самата доставка заради транспортната фирма?

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 23:15 от Neli___

# 224
  • софия
Здравейте. И ние обзавеждаме детска стая и се спрях на това легло.
https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-8-12/childre … h&query=Slakt
Нямам никакви лични впечатления от техните матраци. Бихте ли препоръчали адекватен, или да си търся в сайтовете за матраци? Иска ми се да е по-мек, не много твърд като че ли.
Взехме друго легло от ИКЕА с нестандартен размер, дължина 170 мисля, че беше, матраците им обаче с този размер нещо хич не ми харесаха, мъжа ми взе от другаде, тези в Икеа ми изглеждаха все едно аз съм ги правила.

Общи условия

Активация на акаунт