Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 212
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Предишната ни спалня, двете нощни шкафчета и секцията в хола сама ги сглобих! ММ беше с 40 градуса температура в този момент... А не са от ИКЕА, някакви полски. Но и те си имаха схема, винтове, дюбели всичко под брой. Елементарно е. Все едно конструктор сглобяваш. Колкото и да са леви ръцете, ще се оправите.
Вчера в ИКЕА записването за сглобяване беше за октомври!

# 271
Уейв, ще им кажете как искате да се подредят.

Азалия, този малм е доста висок.
50 см идва с матрака, а нашия е 18 см само висок.

# 272
  • софия
И последно - онези плисираните щори, само на дължина ли могат да се режат или и на ширина?
И на ширина.

# 273
Да, аз исках високо легло. Полежах си вчера, пробвах го. Взехме го с матрак HÖVÅG.
Сега имам чувството, че спим на пода.
zvаnchе, благодаря! Идеално!

# 274
Е, от това по-високо няма. Grinning

Моето е с повдигащ, не видях твоето какво е - другото което е без мех., се регулира къде да е матрака..има горна и долна позиция.

# 275
С повдигащ е. Имаше и с 4 чекмеджета но то е за свободно около него и за голяма стая иначе 2-те горни (под главите) няма да се отварят от нощните шкафчета.
В сайта има още един вид легла, на които специално си пише "високо легло", реших, че те са още по-високи! 😃

# 276
  • Пловдив
Уейв,
Ти си правила проекта. Отваряш го и виждаш във всяка рамка какъв пълнеж има. Отделно дава рязстоянията в сантиметри между рафтовете.
Не е толкова сложно за човек с инструменти и сръчност.

# 277
  • софия
И последно - онези плисираните щори, само на дължина ли могат да се режат или и на ширина?
И на ширина.
SCHOTTIS се режат. Да не стане грешка Simple Smile За другите не знам.

# 278
Точно за SCHOTTIS питам, да. Другите ги видях, те са с накакъв механизъм, не стават за рязане на ширина. После сигурно ще питам как се режат на ширина да не ги изкривя. 😇

# 279
Има руски клипчета в тубата.
Сгъната както е, с нож. Лесно е.
https://youtu.be/L0YKwItNG_k

https://youtu.be/HwnhVbaWgq0

# 280
Каква съм умница 😇, точно сгъната реших че трябва, но щях да питам. Сега ще гледам и ще се образовам. Мерси пак!

# 281
Не е по темата, но не знам къде да го потърся. Търся огледалото от снимката.
Скрит текст:

# 282
# 283
# 284
Азалия точно този модел търся, не знам има ли БГ сайт този бранд.

Общи условия

Активация на акаунт