Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 217
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Готовите конфигурации не са налични, но рамки, врати и аксесоари липсват ли наистина, като самостоятелни детайли?
При мен излиза, че не са налични за купуване онлайн. Абсолютно всички аксесоари + рамките.

# 256
  • Пловдив
Готовите конфигурации не са налични, но рамки, врати и аксесоари липсват ли наистина, като самостоятелни детайли?
При мен излиза, че не са налични за купуване онлайн. Абсолютно всички аксесоари + рамките.
Може ли линк към конкретен продукт?
През браузър като дам да ми се показват "Налично онлайн" не изчезва всичко, а много малка част от всички.

# 257
  • Перник
Често ли се случва да бавят връщане на пари? Получили са върнатите артикули на 26.07. Писах им в началото на миналата седмица, обещаха до края и да ми преведат парите. До този момент не съм получила нищо. Дразнят ме вече...

# 258
Би трябвало да имат срок в който да ги върнат. Не може така безогледно да бавят.
Пиши им пак.

# 259
  • Перник
Би трябвало да имат срок в който да ги върнат. Не може така безогледно да бавят.
Пиши им пак.

Имат срок - 14 дни от получаването на продукта от тях. Ще им пиша, разбира се, 120 лв. са това Simple Smile

# 260
  • София
Имаха едни градински сандъци/пейки, но са изчезнали от страница. Дали има шанс да се появят?!
Два вида бяха.

# 261
Може ли линк към конкретен продукт?
През браузър като дам да ми се показват "Налично онлайн" не изчезва всичко, а много малка част от всички.
да, даже имам линк към всички, защото ги запазих. https://www.ikea.com/addon-app/storageone/pax/web/latest/?range= … ummary/vpc/F6FSCY

# 262
Уейв, провери ли ги едно по едно? В сайта, по секции?

Защото рамката излиза налична. Тази
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/pax-frames/ … 8x201-sm/20214566

Другите не ги търсих. Но е вероятно да са налични..

Ето и вратата
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/hinged-door … bo-vrata/29904178

Права е Миралюба.

# 263
  • Пловдив
През програмата за проектиране нищо не излиза налично, така е.
Не направих връзка.
Като правих моя гардероб набирах всичко през търсачката с продуктов номер.
Липсваше единствено лост за закачалки в бял цвят. Както и закачалка за панталони, която програмата предлага, но вече е несъществуващ артикул.

# 264
Брей. Е, защо така са го направили? Аз ако си ги избера по отделно без да са подредени в програмата кое къде е как ще се ориентират при сглобяването? Извинявам се ако са ми глупави въпросите.

# 265
Здравейте! Имам въпрос. Днес купихме това легло Malm, само че дъб и понеже сега се разрових пак за още нещо, се сетих, че не знам дали ще дойде с горна табла. Има ли го някой да ми кажете табла отделно ли трябва да купим?
Другото нещо, което да питам - мм си избра това за нощно шкафче, а аз исках от моята страна това, но не бях измерила и остана да поръчам допълнително. Измерих, става и поръчах. Направих поръчката до магазина, обаче в самата поръчка в профила ми е домашният ни адрес за доставка. За първи път поръчвам от ИКЕА онлайн и не съм наясно. Платих само стойността на скрина и други разни неща, които напоръчах, сума за доставка няма. Прецених, че няма смисъл да питам ще могат ли да добавят към другата доставка, която ще дойде в четвъртък и този скрин, щото сигурно им е много сложно такова комбиниране и ще ми откажат. Не сме далече от магазина, ще отидем да си го вземем, но поръчах без да се мотая, за да не остана без скрин в такъв цвят.

# 266
  • Пловдив
Азалия, в описанието пише, че има табла. Дадени са размери и описание на материал на таблата.
И аз купих навремето малки скринчета от ИКЕА вместо нощни шкафчета. Супер доволна съм.

# 267
Не комбинират поръчки. Накъде го пишеше. А и доставката ще скочи, защото кг ще се увеличат, а цената на  доставката е според тежестта на поръчката.

Има табла леглото.

Уейв, кой ще се обърка при сглобяването ? Не те разбрах какво питаш..
Търсиш си елементите за гардероба поединично и си ги поръчваш...ако основните са налични, а се видя, че поне рамката и вратите са налични.
Идват на пакети.

# 268
Благодаря ви! Уж четох и "табла" никъде не прочетох. 😊 Само рамка, средна греда и подматрачна рамка, но аз съм си разсеяна и често пропускам подробности.
Ами то това скринче не е много по-голямо и различно от сегашните ни нощни шкафчета. И те са с две чекмеджета, само по-ниски и по-плитки. Но и сегашната ни спалня е толкова ниска, че е на 40 см от пода заедно с матрака, а само той е 20 см.
За обединението на поръчки също бях почти сигурна, че не става, ама да питам все пак. Ще отидем до магазина да си вземем втората поръчката, не е далече.
И последно - онези плисираните щори, само на дължина ли могат да се режат или и на ширина?

# 269
Как ще знаят каква е самата подредба - кое къде е, това имам предвид. Къде има рафт, къде има шкаф, къде е кошницата и т.н.. Не се наемаме да сглобяваме сами, защото сме с две леви ръце.

Общи условия

Активация на акаунт