Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 220
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Толкова тетрадки и учебници отварят само малките ученици. 😃 Ела да видиш гимназист на онлайн обучение. 😁
С една само и къде записал, къде не. Уроците ги четат в леглото, на земята, в тоалетната. 😂 Само домашни пишат по бюрата.
Но голямото бюро си е удобство, няма спор.

# 241
Питането беше за първолак, мисля.
Майка на гимназист едва ли ще пита във форум какво бюро да купи...
Бих снимала нашето за да онагледя как няма място за нищо освен лаптопа, но е неподредено и ще си спестя срама.
А и едва ли ще убедя някого в нещо, за което той има вече изградено мнение.

# 242
  • Русе/Germany
Самоцитирам се, моля ви, споделете вашето мнение 💐
Ходихме в Икеа, гледахме и двете легла, на мен Бримнес ми се струва по-стабилно, но мъж ми не е на това мнение.

Здравейте Simple Smile
Искам мнение за леглата на Икеа, Malm или Brimnes са по-здрави?
Имам единични на Malm и са здрави, с Brimnes нямам опит и съм в луда чуденка кое от двете да избера 🙄
Ще съм много благодарна на мненията ви!
Хубав ден 💐

# 243
  • Sofia
Категорично съм за Малм - няколко такива с различна големина съм купувала и нямам забележки.

Имаме и две кушетки Brimnes, та мога да направя сравнение.

# 244
Ако имате свободно място купете по голямо бюро, ако стаята е малка  по добре да е по компактно и да има простор. В нашият случай е напълно достатъчно- събират се и учебник и тетрадка А4, и други помагала( премества си клавиатурата на една страна). Няма лаптоп а само настолен компютър.

# 245
По въпроса за бюрото аз го реших така:
Бюрото е 120 на 60, но не стигаше и да рисува, и да пише, и монитора е там... Купих една помощна масичка 40 на 60 и я слагаме ту успоредно ту на буквата Г и се получава много функционално. Даже и за хранене става.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 11:36 от Лъчестлъч

# 246
Ние сме с Brimnes и съм доволна. 160/200 е нашият размер. Чела съм, че някои намират разлика в качеството на различните размери.
Не съм ползвала Малм, за да мога да сравня.

# 247
  • In transit
Синът ми е с този МАЛМ, в цвят дъб: https://www.ikea.bg/products/desks/desks/malm-byuro-140x65sm-che … -kafyavo/00214157 Има достатъчно място за всичко ако е подредено. Grinning За да не заема място мониторът го закачихме за стената на стойка.

# 248
Привет. Искам да си вземем гардероб ПАКС, наредих го в онлайн приложението, но не позволява да се поръча онлайн. Трябва да се отиде до магазина с проекта ли? Вие така ли поръчвахте вашите?
Сега видях, че и от готовите конфигурации няма налични. Може би изобщо няма ПАКС в момента.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 12:00 от Уейв

# 249
  • UK
Не знам как е в България, при нас ако липсва някоя част не ти дава да го поръчаш. Виж в кошницата дали не ти показва коя част не е налична.

Ние сме със спалня Malm, вече 6 години, едно преместване забележки нямам.

# 250
Да, всички части липсват, както и при готовите кофигурации пише, че не са налични. Явно са привършили нещата, обадихме се, но не ни обясниха особено. Казаха, че от готовите няма, но нищо не казаха за персонализираните. Попринцип може да се поръчват онлайн, така ли? Сигурно скоро пак ще има наличност, казаха към седмица-две, но ще видим дали важи и за персонализираните.

# 251
По въпроса за бюрото аз го реших така:
Бюрото е 120 на 60, но не стигаше и да рисува, и да пише, и монитора е там... Купих една помощна масичка 40 на 60 и я слагаме ту успоредно ту на буквата Г и се получава много функционално. Даже и за хранене става.

И ние така..ползва се като помощен плот скрин стува с 4 чекмеджета, срожен до, не под, бюрото. Там слага камарата с учебниците, а на бюрото отваря тези за часа.

# 252
  • Варна
Забелязах, че в неделя неща, които не са налични в понеделник ги има. Проверете утре.

# 253
Някои неща на място ги има, онлайн пишат, че са изчерпани. Евтините щори взехме днес, а в профила все още са неналични. Но няма да ходя пак в магазина. Много народ, пълно с деца, които си кашлят с пълна сила и хора с маски, ама носа отвън. Онлайн каквото има - това.

# 254
  • Пловдив
Готовите конфигурации не са налични, но рамки, врати и аксесоари липсват ли наистина, като самостоятелни детайли?

Общи условия

Активация на акаунт