Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Deathcrush, колко тежко ще е това нещо?

# 151
  • Somewhere far away
Искам да го ползвам за по- тежко нещо и ми трябва да издържа тежест поне 15-19 кг.
Wink

# 152
  • София
Извинявай, пропуснала съм Blush
Ще издържи. Аз съм сядала на него.

# 153
  • Somewhere far away
Супер! поръчва се  значи!
А монтажа как е - лесно ли е? Защото и аз, и ММ  не сме особени майстори и сме с две леви ръце и не знам дали ще се справим...

# 154
Трябва да си много сакат, за да не можеш  Joy

Има схема, елементарно е, ако можеш да държиш отвертка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 155
Всичко за сглобяването е дадено, даже и врътчици слагат да не търси човек отвертка! Simple Smile

# 156
  • София
Лесно е, даже думи няма Joy

# 157
  • Стара Загора
Някой виждал ли е тази чанта в магазин?
https://www.ikea.bg/products/leisure-safety-products/travelbags- … ba-14-l/40441308/
Пише, че във Варна има 8 , но и нещо че ще е налична 2 дни след плащане. Току що оставих мъжа и щерката да пратят куриер на Еконт да я купува. Ама тоя надпис ме хвърли в чуденка, ако трябва утре да го отказваме
Налично: 8 | При поръчка в магазина ще бъде налично за получаване 2 дни след датата на поръчката (за поръчки, платени преди 18:00 часа).

# 158
Звънни им за най-сигурно.

# 159
  • In transit
Тета, тия на безплатната линия нямат достъп до базата в магазините. Тоя филм съм го играла. А телефон на магазина няма и не дават.

# 160
Да обяснят написаното. Защото ние не можем. Това имам предвид..да попита. Не друго.

# 161
Някой има ли такъв шкаф,вчера го купихме и снощи като го сглобих се зачудих дали ще издържи микроволнова фурна .
С тази цел го купих .
Как да разбера какво е максималното натоварване на рафтовете?

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/cabinets-display- … 0x116-sm/40415050

# 162
Скрит текст:
Някой има ли такъв шкаф,вчера го купихме и снощи като го сглобих се зачудих дали ще издържи микроволнова фурна .
С тази цел го купих .

Според  сайта - Max. load/shelf: 18 kg

# 163
Скрит текст:
С тази цел го купих .

Според  сайта - Max. load/shelf: 18 kg

Благодаря много.

# 164
  • Варна
Знаете ли дали тази година ще има намаление в Икеа за ученически неща? Искам едно бюро да купя за стаята на сина ми и принципно чаках август, но засега не срещнах информация за предстоящи промоции.

Общи условия

Активация на акаунт