Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 266
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нелина, ако искаш, комбинирай с ето това - на мен ми е супер полезно, всякакви тетриси мога да нареждам върху му Grinning
https://www.ikea.bg/products/cookware/dishwashing-accessories/ny … D0%B6%D0%BA%D0%B0

# 181
  • Перник
Нелина, ако искаш, комбинирай с ето това - на мен ми е супер полезно, всякакви тетриси мога да нареждам върху му Grinning
https://www.ikea.bg/products/cookware/dishwashing-accessories/ny … D0%B6%D0%BA%D0%B0

И на мен Simple Smile Откакто имам миялна го ползвам за 1-2 чаши, или нож, както и за току що извадени от фурната горещи съдове. Взех си и от Лидл комплект от 2 такива подложки - по-евтини са, но икейската е по-хубава Simple Smile

# 182
  • Пловдив
Да Тони,на нея и това хареса и може да го вади и прибира,та вероятно ще и взема  и двата.
zvanche,те и двуетажните не стават за тигани и тенджери.Доколкото знам тя си слага като за малко върху някаква абсорбираща кърпа да се отделят, подсушава и прибира.
Просто не иска от пластмасовите .Има такъв в друго жилище.

# 183
  • софия
Двуетажните винаги са ми били много анти. Аз имах предвид нещо подобно - http://shop.gamaelit.bg/product/sushilnik-za-sadove-514h34h185sm … ygbqps#ad-image-0
Но всяко домакинство е с различни навици.

# 184
Няма да дам почти 200лв за сушилник за съдове Н-И-К-О-Г-А. Ама аз съм скръндза Grinning

# 185
Аз съм без миялна. Постилам си кърпа- обикновена хавлиена, редя и като измия всичко, прибирам веднага по места. Сушки мразя Grinning

# 186
# 187
  • София
Момичета, тъй като както вече неведнъж е коментирано, наличностите посочени на сайта не винаги са актуални, а аз отдавна дебна няколко продукта ... знаете ли дали при установяване на наличност на даден продукт, при запитване по телефона, биха били склонни да го доставят до адрес или подобна опция не съществува?

От опит - ако имаш познат/приятел в съответния град, където има в магазина търсеният артикул, просто той го купува и го праща с ЕКОНТ. Все пак зависи какво купуваш... диван например трудничко ще се изпрати по куриер (но пък и не е невъзможно). Мой колега си беше харесал едни сгъваеми столове и след мнооооооого звънене и питане установи къде колко и какво има и започна едно звънене по приятели... Та от 4 града се купиха необходимия брой и се пратиха по ЕКОНТ, а той им прати парите по същия начин. Успех пожелавам!

# 188
Доставките винаги ли са навреме при вас? При мен предните пъти бяха почти като по часовник, но този път платих предварително онлайн, а още не са дошли (трябваше днес да е). Почвам да се притеснявам. Има ли вариант да ни измамят? Или твърде много се тревожа.

# 189
  • Перник
Доставките винаги ли са навреме при вас? При мен предните пъти бяха почти като по часовник, но този път платих предварително онлайн, а още не са дошли (трябваше днес да е). Почвам да се притеснявам. Има ли вариант да ни измамят? Или твърде много се тревожа.

Аз винаги плащам онлайн.
Последната ми поръчка закъсня с 1 ден Simple Smile

# 190
Двуетажните винаги са ми били много анти. Аз имах предвид нещо подобно - http://shop.gamaelit.bg/product/sushilnik-za-sadove-514h34h185sm … ygbqps#ad-image-0
Но всяко домакинство е с различни навици.
С такъв съм вкъщи, въпреки миялната. Вечно нещо се суши на него. Много е удобен. Купих го от Амазон преди около 3 години за 90 лв някъде.

# 191

Аз винаги плащам онлайн.
Последната ми поръчка закъсня с 1 ден Simple Smile
Благодаря. Тамън измрънках и дойдоха Simple Smile)

# 192
Ikea ще зарадва лоялни клиенти със свещи с аромат на популярните й кюфтенца.
Това е много смешно! Дано направят и с миризма на сьомга.

Сервираш лещата и палиш свещта.

# 193
  • Пловдив
Дано да не съм досадна с питането за дреболии,но някой имали това и достатъчно ли е отдръпнато , за да се ползват щипките без драска стената ?
https://www.ikea.bg/rooms/home-office/paper-media-organisers/not … -shtipki/80423388

Обмислям го над бюрото на дребната.Много рисува и си окачва нещата.Взех една голяма коркова дъска ,за да я ползва с пирончета,но те пробиват и излизат чак от другата страна.Добре че не сме я закачили още,защото на ММ ще му стане лошо ако малката надупчи цялата стена.

Какъв шкаф за учебници бихте препоръчали да сложа до бюрото(ще е втори клас)?С чекмеджета или с вратички?Май клоня към вратички,защото чинът има 2 чекмеджета за дреболии и си мисля ,че учебниците ще се затрупват в чекмеджета. Thinking
 Моето дете е много разхвърляно,когато твори и в нейната стая немога да си позволя открити рафтове,а толкова харесвам библиотеките.

Бях пускала преди  част от нейната стая.Ето сега и цялата стена,която допълнихме със шкафче беста за играчки и дрънкулки.

# 194
Моите деца са с шкафове с вратички. Препоръчвам ги.

Общи условия

Активация на акаунт