Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 201
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Съжалявам, не знам. Но има толкова подобни...

# 286
Момичета, някой има ли тази маса, отзиви?
https://www.ikea.bg/products/tables/dining-tables/up-to-6-seats/ … lna-masa/90222407

# 287
Dani-ela-80 тази марка се предлага в Bedbath@table. Може да провериш там дали има точно такова. Успех

# 288
Dani-ela-80 тази марка се предлага в Bedbath@table. Може да провериш там дали има точно такова. Успех

Проверих, но в сайта го няма, а сторито е от инстаграм и предполагам е във физически магазин в София най-вероятно.

# 289
  • Пловдив
Предлага ли ИКЕА услуга доставка до врата? Искам да изнесат и изхвърлят стария диван и да качат новия. Нямаме асансьор. Някой има ли опит с това и колко струва Simple Smile

# 290
  • Майничка
Да изхвърлят стария няма да стане. Ако е читав, пусни обява в олх, че го продаваш или подаряваш, ако не - хамали.
Май от ковид мерките насам и Икеа не качват до апартамент.

# 291
  • софия
Новият ще го качат срещу съответна цена. Доставка до врата - 25-40 лв. в зависимост от кг. Не съм чула да предлагат изхвърляне на стари мебели. Намери си някои цигани.

# 292
  • Somewhere far away
Предлагат, но за изнасяне не знам дали ще искат. в сайта има цените за качване до врата-  мисля че имаше и обявени цени в зависимост от тва на кой етаж е , дали има асансьор и колко тежи самото нещо.
Иначе с пари всичко се урежда, но за мен пак не е вариант защото ще искат много пари за такава работа. Но ако нямаш близки и познати здравеняци които да свършат тази работа за без пари, тогава си плащаш.

# 293
Бъркате нещо. Качването до врата е фиксирана сума, нямаща общо нито с кг, нито с етажа, нито с асансьора. 10 или 20 лв.беше, така ми качиха пакса, без асансьор.
Не вярвам да са го променили.

Такива тънки сметки има при Виденов.

# 294
  • Пловдив
Качват до врата.
Инфоро ми е от април, когато ми качиха всичко за Пакс.

# 295
  • Somewhere far away
Значи съм го прочела на друго място това. е пак щом е 10 лв не е толкова зле.

# 296
  • Пловдив
Нереално ми се струва 10-20лв. за качване на такова голямо и тежко нещо. При нас стълбището е тясно, ще има зор до 5 етаж.

# 297
  • Пловдив
Мисля, че в сайта пишеше каква е цената. Освен това когато вкарате всичко в кошницата и изберете доставка до адрес, се калкулира абсолютно точно.
За да не съм голословна прилагам моята бележка.

# 298

Май от ковид мерките насам и Икеа не качват до апартамент.
Качват - 25 лв е

# 299
  • Варна
Колко време преди доставката звънят?

Общи условия

Активация на акаунт