В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 889
  • 787
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, днес има ли работещ магазин за калъфи и аксесоари до към 18ч?

# 361
Търся препоръка при кого мога да заведа детето на ехограф, да й видят бъбреците, че се оплаква от болки. Искам първо да я видят на ехограф тук, а ако се наложи да се ходи при уролог или нефролог, ще ходим към София.

# 362
Търся препоръка при кого мога да заведа детето на ехограф, да й видят бъбреците, че се оплаква от болки. Искам първо да я видят на ехограф тук, а ако се наложи да се ходи при уролог или нефролог, ще ходим към София.

Казват, че най-добрият е  д-р Йончо Петров. Моят съвет е да заведете направо детето в София и там да направите всички изследвания, може би, личният лекар би Ви насочил към какъв специалист трябва да се обърнете. Може въобще болките да не са свързани с бъбреците.

# 363
Здравейте, искам да запиша личен лекар. Колебая се между Десислава Банкова и Илиана Манова. Може ли инфо за тях. С смисъл като човечност и медицински познания, пращат ли на специалист... Доволни ли сте?

# 364
Здравейте!
Преди 2-3 месеца със семейството ми бяхме във Велико Търново и съм запомнила магазин за плюшени играчки около центъра.
Играчките изглеждаха много добре изработени. Ясно помня, че на витрината имаше лами, носещи слънчеви очила и мишки с малки кутийки. От час търся та търся, но не мога да намеря нито сайт, нито фейсбук страница, нито нищо. Моля за помощ!

# 365
My Snowdrop е името на магазина.

# 366
My Snowdrop е името на магазина.
Благодаря Ви изключително много! Малкият ще е доволен Simple Smile

# 367
Здравейте! Трябва ми зъболекар, работещ в събота. Казаха ми да отида в Нова дент. Може ли да ми препоръчате конкретен и да дадете отзиви?
Също така ме интересува мнението ви за д-р Чолаков (очен мед. център Ирис). Става въпрос за изписване на очила. Ако ме ориентирате и за цени ще съм ви много благодарна. Flowers Bouquet

# 368
  • В.Търново
Знаете ли колко върви долу-горе смяната на стара елекрическа инсталация с нова в по-голямо жилеще?

# 369
  • Велико Търново
Зависи от това колко контакти и ключове има/ще има. Също от това какви кабели и предпазители ще се ползват и естествено метрите и защитата Simple Smile
Относително, за голямо жилище с около 10 ключа, 20 контакта и едно табло , би следвало да стъпи поне на около 1000лв.

# 370
  • Велико Търново
Според мен дори над 2000лв.

# 371
На мен също ми се струва ниска сума 1000 лева. Само трудът би бил между 800 и 1000 някъде, а материалите между 500 и 800 в зависимост от параметрите, които се уточнят.

# 372
  • В.Търново
Аз си мислех, че ще е към 7-8000 лв.

# 373
Аз си мислех, че ще е към 7-8000 лв.
Пу-пу, че както скачат цените от днес за утре напоследък... Grin
В сериозен план всъщност и това има значение. Цените на тези материали също са повишени/се повишават и би оказало влияние върху общата цена в някаква степен.

# 374
  • Велико Търново
Прави сте, аз дадох пример, но само за труд Sad сега отворих ексела с разходите и наистина само цената на труда съм взела предвид, като написах 1000лв.
Нашата инсталация е правена пред 1г и 6м и по нея предположих. Но отделно са купувани материалите и отделно труда.

Общи условия

Активация на акаунт