В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 881
  • 787
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте да знаете някаква школа за танци или балет в кв. Триъгълника за деца? Някъде  покрай пицариите.

# 376
  • Велико Търново
Отдавна не живея в района, обаче ми се струва, че съм виждала някакъв надпис за танци под един блок, който се намира успоредно на Тремол.Не знам, обаче танци ли са, балет или нещо друго е.

# 377
  • Велико Търново
В спортната зала има спортни танци.

# 378
Момичета, извинявайте, че нахълтвам в темата!
Бихте ли ме ориентирали към гинеколог в града, който преглежда тийнеджъри. Става въпрос за момиче, което не води полов живот и има забавяне в цикъла. Майката е притеснена, от малък град до ВТ са и няма идея къде да я заведе. Има лекари, които изрично не работят с "деца", та не знам какво да я посъветвам.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 01:54 от kokona24

# 379
Когато бях на 16 ме е преглеждала д-р Ела Бонева. Вчера през кабинета на д-р Топузанска също имаше момиче с майка си, според мен и то беше в тийнейджърска възраст.

# 380
Мисля, че всички гинеколози преглеждат и тийнейджъри. Навремето ходех при Маринова и Калейнски.

# 381
Д-р Рашкова в Невромедикс със сигурност ще ви свърши работа .

# 382
  • В.Търново
Д-р Бонева се занимава с такива случаи.

# 383
  • Велико Търново
От всички изброени аз съм за доктор Рашкова.Водила съм моята девойка, когато беше 12 годишна.

# 384
  • Г. О.
Ходила съм при Бонева като ученичка и ми беше изкарала акъла. Отгоре на всичко беше извикала няколко свои колеги, че да видят нещо невиждано (тогава ме гледаше на ехограф). Наговори ми ги едни...За моя радост всички лекари след това не видяха никакъв проблем и дори се учудиха на думите ѝ. Не я препоръчвам.

# 385
  • В страната на мечтите.
Не помня дали бях писала тук, но точно Бонева на мен ми остави ужасно впечатление след като много държеше пред коридора пълен с хора да й кажа какъв ми е проблема. Не мисля, че е достатъчно тактична като за първи преглед на някое момиче.

# 386
  • Велико Търново
Ела Бонева май вече не практикува.

# 387
  • В страната на мечтите.
Ела Бонева май вече не практикува.

Наскоро личната се опита пак да ме изпрати при нея, че уж била много добра, така че мисля, че още работи в поликлиниката. Иначе аз съм си доволна от д-р Ангелов от МЦ "Фамилия", но не съм сигурна дали едно младо момиче няма да се чувства по-добре при някоя жена.

# 388
Благодаря на всички за отговорите!
Бъдете здрави!

# 389
  • При децата ми

Не, не практикува.

Момичета, къде може да се купи хубава елха на сносна цена?

Общи условия

Активация на акаунт