В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 53 737
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
Момичета, някой ходил ли е на лазерна епилация в "Енигма"?
Доволен/а ли е?
Аз ходя в iClinik, но не съм особено доволна.
Бихте ли споделили от какво точно не сте доволна?

Търся заведение с жива музика, но не много чалгаджийска тук в Търново.

# 706
  • Някъде в Европа...
Доволен/а ли е?
Много съм доволна от лазерната в Енигма..още преди пандемията бях ходила за горна устна и след пълния курс, правя само на 4-5 месеца поддръжка...

# 707
Здравейте, и аз се интересувам от добър адвокат, за консултация относно покупко продажба на имот и фирма. Благодаря!

# 708
  • В страната на мечтите.
Някой знае ли монтьор за климатик, който да не взима 300 лева за монтаж, защото средно толкова ни искат с материалите, а ми се струва твърде много?

# 709
Не е много, имаме познат с това се занимава. Вярно, че преди вземаха около 200лв, но последните месеци той работи вече на 350лв. Явно увеличението на цените е навсякъде.

# 710
  • Велико Търново
Ако не сте го купили още, някои промоции включват безплатен монтаж.

# 711
Мога да предложа много добър адвокат във вещното право, но е в Павликени. Ако искаш пиши за да дам контакт.
Писах.

# 712
Доволен/а ли е?
Бихте ли споделили от какво точно не сте доволна?

Специално за интим. Претупаха ме за има - няма 10 минути и ефекта не е такъв какъвто обещават.

# 713
Басейните отвориха ли?
По специално този на радиото ме интересува.

# 714
  • В страната на мечтите.
Ако не сте го купили още, някои промоции включват безплатен монтаж.

Проблема е че е стар и е преместен от друго място, но в момента не можем да си позволим да дадем 300 лева.

# 715
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
divakoza, те могат да обещават много неща. Интим и лице са зони, изключително зависими от хормоналния статус. Не знам колко процедури сте направили, но го има и момента, на видим ефект от първата, а след втора сякаш няма ефект. Различна фаза на растеж на космите и т.н.
Но ако така или иначе чувствате, че не сте удовлетворена, мисля, че Енигма е добро решение.

# 716
  • Велико Търново
divakoza, те могат да обещават много неща. Интим и лице са зони, изключително зависими от хормоналния статус. Не знам колко процедури сте направили, но го има и момента, на видим ефект от първата, а след втора сякаш няма ефект. Различна фаза на растеж на космите и т.н.
Но ако така или иначе чувствате, че не сте удовлетворена, мисля, че Енигма е добро решение.
Да допълня и това, че който е със светли корени на косъмчетата лазер не го лови. При мен е така.

# 717
  • В страната на мечтите.
Трябва ми телефон на ключар по домовете, който може да дойде другата седмица да смени ключалката на апартамента ми.

# 718
  • В.Търново
Трябва ми телефон на ключар по домовете, който може да дойде другата седмица да смени ключалката на апартамента ми.
Росен 0887248457

# 719
Здравейте,
някой знае ли добър заварчик?

Общи условия

Активация на акаунт