В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 756
  • 787
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Когато ходих първия път, беше наскоро след като бяха отворили оптиката. Тогава разбрах, че той и сестра му са "стопаните" и са от Търново. В началото помислих, че са собственици, но после се случи така, че присъствах на края на един преглед, след който той препоръча на пациентката за по-обстоен преглед и евентуално операция да отиде в клиника в Ст.Загора при д-р Еди-кой-си, за когото говореше с голямо уважение, чак граничещ с благоговение. После ми каза, че му е учител. През Гугъл "стигнах" до Очни медицински центрове Верея - Ст.Загора. Явно собственикът им е собственик и на оптиките, но не му запомних името.
Та в сайта освен д-р Емилиянов има и д-р Емилианова (разликата в я-а вероятно е някакво техническо недоразумение в миналото), но нямам представа дали тя е сестра му. Защото пък след първото си посещение бях останала с впечатление, че тя не е лекарка. Колкото пъти съм ходила там, все той ме е преглеждал.

# 196
Здравейте, препоръчайте ми добър детски психолог, искам да направя консултация относно дете на 2г.6м. Благодаря!

# 197
Предстои ми пътуване до вашия прекрасен град. Много харесвам рисуваните чанти, които продават в магазин "Теди" / до къщата с маймунката/. Искам да попитам дали магазинът е отворен в неделя.

# 198
Здравейте мили дами,
Имам нужда от съдействие. Имате ли досег с детски нефролог, който/която да препоръчате? Не е проблем да не е от Велико Търново.
За жалост нашият педиатър почина август 2021, беше невероятен човек, изключително силен в детската нефрология. Та, затова търся специалист, който да е с опит и сила в областта на детската нефрология. Сърдечно благодаря предварително, пазете се, бъдете здрави и ви желая повече хубави дни!

# 199
Здравейте! Др Топузанска къде преглежда и с час ли е? Благодаря предварително 😊

# 200
  • Велико Търново
Д-р Топузанска преглежда в поликлиниката понеделник, сряда и петък от 14:00 до 18:00ч. Трябва да си запзите час предварително, но е доста заета.

# 201
Д-р Топузанска преглежда в поликлиниката понеделник, сряда и петък от 14:00 до 18:00ч. Трябва да си запзите час предварително, но е доста заета.

Става въпрос за смяна на АГ. В 6 месец съм и ми я препоръчаха. Доста ли се чака за час и какъв е номера за записване на час? Благодаря отново

# 202
Привет,  дами! Препоръчайте ми пулмолог, моля.

# 203
  • Велико Търново

Става въпрос за смяна на АГ. В 6 месец съм и ми я препоръчаха. Доста ли се чака за час и какъв е номера за записване на час? Благодаря отново

Пиша на лично

# 204
Привет,  дами! Препоръчайте ми пулмолог, моля.
И на мен ми трябва препоръка, познати са ходили при д-р Денчева, уж са доволни.

# 205
  • Г. О.
Доволни ли сте от някой ортопед? Може и в Плевен.

# 206
  • Велико Търново
Препоръчвам д-р Халваджиян, работи в ДКЦ,, Авис медика,, Плевен, както и в същата болница. Прегледи обаче извършва само в ДКЦ-то.

# 207
Препоръчвам д-р Халваджиян, работи в ДКЦ,, Авис медика,, Плевен, както и в същата болница. Прегледи обаче извършва само в ДКЦ-то.

За него имайте в предвид, че се чака. Миналият месец записвах час за роднина и ни дадоха за след месец.

# 208
Здравейте, може ли да ми препоръча детски гинеколог за момичета на 7 години?

# 209
  • Велико Търново
Доктор Здравков оперира лакътя на Пипи. Засега по снимки всичко е наред. Махаме железата тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт