В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 881
  • 787
  •   1
Отговори
# 390
Аз купих преди 3 седмици от левчето на бул.България до сладкарница Неделя. Около 33лв висока 1.50 със супер кичести връхчета.
Много съм доволна.

# 391
  • Велико Търново
Аз купих преди 3 седмици от левчето на бул.България до сладкарница Неделя. Около 33лв висока 1.50 със супер кичести връхчета.
Много съм доволна.
Миналата година и аз от там купих нашата и също съм много доволна. Но мисля, че по всички левчета ги има и са на сносни цени.

# 392
  • В.Търново
Знаете ли сега колко взема д-р Белчилов за преглед?

# 393
 Здравейте! В мола правят ли антигенни тестове, за да можеш да влезеш, при условие, че нямаш сертификат? До колко часа и колко струват?

# 394
  • велико търново
В неделя влязох в мола да си пазарува м. Никой никъде не ми поиска сертификат. Всички си се разхождат с маска и си пазарува т. Особено много ученици имаш е.

# 395
  • В.Търново
Децата влизат без сертификат.

# 396
Здравейте може ли да препоръчате учител по математика за дете, което ще е 7-ми клас?

# 397
  • Велико Търново
Здравейте може ли да препоръчате учител по математика за дете, което ще е 7-ми клас?

Мога, но ще е от новата учебна година.
Моите и двете я посещават, а преди тях я посещавах аз, но тогава тя е била веднага след завършване.

# 398

Мога, но ще е от новата учебна година.
Моите и двете я посещават, а преди тях я посещавах аз, но тогава тя е била веднага след завършване.
Благодаря. Може ли координати?

# 399
Здравейте!
Малко странно питане , но някой знае ли баячка в региона?
Става въпрос за дете с брадавички,които вече втора година лекуваме с хомеопатия и нищо.

# 400
  • Велико Търново
Здравейте!
Малко странно питане , но някой знае ли баячка в региона?
Става въпрос за дете с брадавички,които вече втора година лекуваме с хомеопатия и нищо.

Ако брадавиците са молуски, по-скоро добър детски дерматолог/може и да не е детски/ търсете.Те  са вирусни образования, които се получават при децата в следствие на отслабнал имунитет и се махат механично, може и с лазер, но ако не се "издълбаят" пак се появяват.

# 401
  • Велико Търново
И аз не мисля, че ще стане с бачка. По добре отидете при някой хомеопата, поне би направил нещо по логично Simple Smile

# 402
И аз не мисля, че ще стане с бачка. По добре отидете при някой хомеопата, поне би направил нещо по логично Simple Smile

От две години лекуваме с хомеопатия,без никакъв ефект .Самия хомеопат е озадачен как нито нарастват ,нито се махат.
Попаднах на много мнения за премахване чрез баене ,вече мисля и това да опитам.

# 403
Привет!
Къде бих могла  да намеря вода от портокалови цветчета в Търново? Знам, че мога да поръчам от сайт, но ще дойде най-рано в четвъртък, а ми трябва сега.

# 404
Проверете в магазин Cake Tools , на ул. Серес 10. Доста е зареден Hands V

Общи условия

Активация на акаунт