В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 807
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Някъде в града дали ремонтират прахосмукачки?
На Картала в блока, където е Класико. До Еленските балканджии.

# 571
Ще си повдигна питането за маникюристка. Simple Smile Може ли да ми препоръчате някоя?

# 572
Ще си повдигна питането за маникюристка. Simple Smile Може ли да ми препоръчате някоя?

Жената ходи при тази/прикачвам скрийшот/, намира се на Яворов 73 или нещо такова. Номер в момента не да ти извадя, но е супер доволна и вземаше около 28 лева ли нещо такова.
Скрит текст:

# 573
Валерия Звездева мога да препоръчам..като цяло зависи какъв маникюр предпочитате и каква сума сте готова да отделите.

# 574
Здравейте, може ли да ми препоръчате онколог в града? Нужен ми е предимно за издаване на документи.

# 575
  • Велико Търново

Всички от салон "Крейзи", но не знам дали приемат нови клиентки.Цената на гел лак е 35лв., но за 40 минути съм излялза от салона.

# 576
  • Велико Търново
Маникюристка, но не е в Пишмана, а в Триъгълника - салон Golden Fire. Адресът е ул. Серес 8, но реално салонът "гледа" към ул. Толедо. Малко под книжарница Моливко на Полтава 3А. Препоръчвам!

# 577
Благодаря много за препоръките!

# 578
  • Велико Търново
И аз съм с питане:
Ще сменям цвета на косата към светъл. Къде да отида, че да ме направят - гъста, среднодълга, прошарена коса с наслоени тъмни и несполучливо светли боядисвания?

# 579
  • Велико Търново
В салонът на "Стельо".Невероятен колорист е.Цената ще зависи от това какво ще се прави по косата.

# 580
  • Велико Търново
Благодаря, Сиси!

# 581
  • Beyond the stars
Благодаря много за препоръките!

https://www.facebook.com/violettasart/
Ма не съм сигурна за точния адрес, че преди беше на друго място Blush

# 582
Да знаете тази боя Color and soon дали я има другаде освен в Асклепий на центъра?

# 583
Здравейте,някой има ли отзиви за Derma correct или Derma V във Велико Търново?Интересуват ме главно мезотерапии и поставяне на филъри.Моля ви ако някой има отзиви или знае къде в Търново правят добри мезотерапии да сподели.Благодаря 🙂

# 584
  • Велико Търново
Да знаете тази боя Color and soon дали я има другаде освен в Асклепий на центъра?[imgwidth=5 10 height=600]//cdn.bg-mamma.com/ekEo/8yZUs.jpg[/img]
В аптеката в мола, за Картала не съм сигурна.

Здравейте,някой има ли отзиви за Derma correct или Derma V във Велико Търново?Интересуват ме главно мезотерапии и поставяне на филъри.Моля ви ако някой има отзиви или знае къде в Търново правят добри мезотерапии да сподели.Благодаря 🙂

Днес видях приятелка, която току що беше излязла от процедура с конци, изглеждаше чудесно.Лекарката е Валянова/гост-лекар, но не знам в коя клиника/, филърите след известен период водят до ефект "медена пита" при всички положения, но да се има предвид, че аз съм крайна по повод на естетичната дерматология.

Общи условия

Активация на акаунт