В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 139
  • 787
  •   1
Отговори
# 600
Sladkishi, не съм. Никой до сега не е искал да ми пуска. Лекували са ме на сляпо. Съответно,само краткотраен ефект е имала.  А аз нямам никаква ориентация какво да пусна - хормони ли, за бактерии, витамини ли. И сигурно от 2-3 години само си правя експерименти - с мазила, витамини.  Просто на моменти ми писва и почвам сама да се "лекувам".

# 601
  • Велико Търново
Симона, ако имаш възможност мини някой ден през денонощната "Асклепий" и ще поговорим, за толкова години що нещо съм видяла,поне със съвет мога да съм полезна.

На предната страница писах за Валянова.

# 602
Sladkishi, не съм. Никой до сега не е искал да ми пуска. Лекували са ме на сляпо. Съответно,само краткотраен ефект е имала.  А аз нямам никаква ориентация какво да пусна - хормони ли, за бактерии, витамини ли. И сигурно от 2-3 години само си правя експерименти - с мазила, витамини.  Просто на моменти ми писва и почвам сама да се "лекувам".

Дерматолог би трябвало да ти назначи. Обикновено пълна кръвна катина, хормони и т.н. Не да те лекува на опит-грешка.

# 603
Здравейте! Планирам това лято да празнувам рождения си ден в ресторант, като ще бъдем около 10 възрастни.
Някой правил ли си е рождения ден в Его (което и да е)? Уговаряли ли сте се за нещо и заплаща ли се разрязването на тортата и палене на свещта? А колко дена предварително трябва да направя резервация - 5 дена стигат ли? Всяка информация би ми била полезна Flowers Rose

# 604
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Според мен, колкото по-рано запазите, толкова по-добре. До момента, лично аз, не съм попадала на заведение, в което да таксуват разрязването на тортата и паленето на свещ... звучи ми абсурдно. Дори си мисля, че може те да ви предложат да пуснат музикален поздрав по време на поднасяна на тортата.
Избирате конкретно заведение и си задавате всички въпроси на управителя.

# 605
По принцип вземат ли капаро, когато става дума за рожден ден и повече хора?

# 606
  • Велико Търново
Ами в СПС например съм чувала да вземат такса сервиз за торта, внесена от друго място. За сватби в района също чувам , че вземат, тоест няма да се учудя и в Его да е така. Колкото до капарото според мен зависи от деня и заетостта, но покрай ковида повечето го въведоха. Най-малкото искат поне салати да имат предварително подготвени, за да не се зорят с всичко наведнъж, следователно вземат и куверт/капаро

# 607
  • Велико Търново
Моля за контакти на майстор за съдомиялни машини. Няма вариант да се вземе и да се занесе на ремонт някъде в сервиз, за съжаление.

# 608
Милко- 0889510038.
На мен ми оправя казанче за тоалетна, но доколкото знам и от съдомиялни разбира. Читав майстор е.

# 609
  • Велико Търново
Благодаря, сега ще му звъннат Simple Smile

# 610
Здравейте, предполагам че е обсъждано , но споделете за добър гинеколог. Досега ходих при др Рашкова , но имам възпаление, а тя има час чак за началото на май месец.
Благодаря ви!

# 611
Здравейте, предполагам че е обсъждано , но споделете за добър гинеколог. Досега ходих при др Рашкова , но имам възпаление, а тя има час чак за началото на май месец.
Благодаря ви!
Ганчева, поликлиниката. Има часове до 20ч.

# 612
Здравейте, имам нужда от съвет.
Майка ми има болки в едната гърда (усеща парене) от известно време. Мислихме за мамолог, но се оказа че няма такъв в града. ЛЛ предложи да се мине първо ехограф, а ако се наложи после мамограф, защото машината била травмираща за гърдата. (Не знам как се прави това изследване).
Звъннах на Нова болница с идеята те да ми кажат какъв специалист прави само ехограф на млечни жлези, а те ме прехвърлиха към Рентген, те ми казаха да звънна на ДКЦ за мамограф.
Съвет какво да търся:  АГ или да пътуваме до Плевен за мамолог.

# 613
Здравейте, пиша със следния казус. Имаме земя със становище и документи за изграждане на фотоволтаична централа. 2010 година се отказахме от проекта. Можете ли да ме насочите към независим оценител, който да ни изготви оценка на актуалната стойност, тъй като обмисляме продажба на имота.
Благодаря!

# 614
  • Велико Търново
Здравейте, аз съм си правила операция на гърдата при д-р Румен Стоянов – хирург и онколог- МБАЛ Св.Панталеймон-Плевен. Може да се свържете с него и  той да ви насочи или да я прегледа.
Здравейте, имам нужда от съвет.
Майка ми има болки в едната гърда (усеща парене) от известно време. Мислихме за мамолог, но се оказа че няма такъв в града. ЛЛ предложи да се мине първо ехограф, а ако се наложи после мамограф, защото машината била травмираща за гърдата. (Не знам как се прави това изследване).
Звъннах на Нова болница с идеята те да ми кажат какъв специалист прави само ехограф на млечни жлези, а те ме прехвърлиха към Рентген, те ми казаха да звънна на ДКЦ за мамограф.
Съвет какво да търся:  АГ или да пътуваме до Плевен за мамолог.

Общи условия

Активация на акаунт