В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 112
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
При Вероника лично не съм си правила косата, но работеха в един салон с моя фризьор. Това, което съм виждала ми харесва. Обаче мисля, че замина за чужбина, проверете.

# 646
Да, и аз мисля,че е в чужбина от доста време.

# 647
  • Beyond the stars
Прочетох малко по темата и попаднах на Вероника Лискова, професионален коафьор се води, снимките в профила във фейсбук изглеждат супер. Някой мнения за нея и в какъв ценови диапазон работи? Стельо .. имам стаж като сервитьорка и от тогава съм го нарочила, много надут. Sweat SmileSweat Smile Знаете ли също така дали във Велико Търново се предлагат някъде фотосесии за бременни. В Германия искат по 200 евро и си избираш само един кадър.Weary

Повечето фотографи снимат и бременни.
Препоръчвам Калушков и Петя Табакова.

# 648
  • При децата ми
Момичета, къде в града мога да намеря сутиени с добро качество на сносни цени?

# 649
За града не мога да кажа. Доста време търсих, но не открих моето място. Направо си беше мъка за мен - малка обиколка, голяма чашка.  Затова пък открих този сайт astratex.bg. Вярно, не са по 10 лв, но си заслужава всяка една стотинка. А и преди това колко по 10 съм дала. Хем са качествени, хем вече си знам размера. Един го нося повече от година, не е мръднал. Понякога пускат и промоции

# 650
  • Велико Търново
Аз си купувам на Триумф от МОЛ-а. Нямат мръдване. Иначе и аз съм набелязала няколко от сайта Астратекс, но не смея без мерене точно сутиен.

# 651
Аз си купувам на Триумф от МОЛ-а. Нямат мръдване. Иначе и аз съм набелязала няколко от сайта Астратекс, но не смея без мерене точно сутиен.
В сайта/приложението имат опция за определяне на размера. Бях много скептична, предвид,че в магазин чрез пробване не го откривам, та камо ли през сайта. Ама го улучиха точно в десятката! Като ушит за мен е Grinning

# 652
  • Велико Търново
В сайта/приложението имат опция за определяне на размера. Бях много скептична, предвид,че в магазин чрез пробване не го откривам, та камо ли през сайта. Ама го улучиха точно в десятката! Като ушит за мен е Grinning
Аз за размера не се притеснявам, а за това как ще стои, защото съм с голям и широк бюст и не всички модели стоят добре.

# 653
Във въпросния определител, ако мога така да го нарека Grinning,  има и въпрос каква е формата на гърдите. Като има опции за избор. И вече според формата и мерките, ти предлагат подходящи модели. Може да тестваш.

# 654
Mtsaneva98 Аз препоръчвам LK Studio, до полицията. Също за Фризьорско студио Мира има много хубави отзиви, но по това време предполагам, че навсякъде записването ще е трудно.

# 655
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Имам друго питане момичета, фризьори, от които сте доволни? В Бюти ходих преди години да ми изсветлят косата, излязох по-тъмна и платих 80 лв. 😀 В Чар не ми харесва. Срещу мола съм ходила в едно салонче, но ми липсва грижа малко там. В Гили при Йоана съм била, последния път толкова ми скъси косата, че още не мога да се отърся от травмата. При Бисерка в Делукс до Марно поле също съм ходила, но там пък все чисти цъфналото уж и все с цъфнало си ходя. Общо взето търся някой компетентен, да ми препоръча цвят или прическа според формата на лицето, да не ми взима адски много коса при обирането на цъфтежа и накрая да не изглежда наръфана. С гъста коса съм, която е 100 нюанса в момента 😀 та търся някой, който да я освежи и уеднакви 🤷🏻‍♀️ конкретно питам за момичетата в салон Крейзи, ако имате мнения, но всякакви препоръки биха ми били от полза 🥂😇
Фризьорски салон Мира.

# 656
  • Велико Търново
Вероника от години не е в България.
За фотограф зверски талантливата Елица Гунчева/съфорумка ни е/, страницата във ФБ е "Снимките на Елица Гунчева".
Цялото детство на моите деца е запечетано от нея, не знам колко фотосесии имаме.Цената на красива фотосесия е около 200 лв.-това го гледах скоро в сайта на друга приятелка фотографка.

# 657
Пак съм аз Bowtie откъде купувате обувки, които биха издържали повече от един сезон? Rolling Eyes Имам едно попадение от Дайхман, само едно за съжаление. От Тенденц като купя ако изкарат гаранцията от месец би било добре. Имаше Мегиас ли беше, Жегиас ли на центъра, но го затвориха мисля, там същото. Купувала съм зимни от ССС в мола, но 3 носения и се нацепиха отдолу. Sob

# 658
  • Велико Търново
Пак съм аз Bowtie откъде купувате обувки, които биха издържали повече от един сезон? Rolling Eyes Имам едно попадение от Дайхман, само едно за съжаление. От Тенденц като купя ако изкарат гаранцията от месец би било добре. Имаше Мегиас ли беше, Жегиас ли на центъра, но го затвориха мисля, там същото. Купувала съм зимни от ССС в мола, но 3 носения и се нацепиха отдолу. Sob
Аз купувам от сайтовете обувки.бг или фешъндейс. С две годишна гаранция са. Даже тази зима след едногодишно носене на едни боти в първия сняг едната пропусна влага, направих рекламация и ми възстановиха сумата.

# 659
Купувам от " Кариоке", мисля се казваше.
От пожарната към Пишмана е магазинът, отляво. Да не се бърка с един друг за обувки, който отвориха на редицата преди него.
Също имам попадения от този на Пето авеню, като влезеш от страната на царевицата на пара, над голямото Цба. Семейство са собствениците и отлично консултират.

Общи условия

Активация на акаунт