161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 52 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • The Land of the Free
Почти всички големи магазини за играчки в България доставят до адрес. Поръчвала съм няколко пъти плащам с тукашна карта нямало е проблем. Потърсете в гугъл. Ползвала съм Хиполенд и още един голям но не се сещам за името за съжаление.🧐

# 286
Хиполенд и Комсед са магазините за играчки, които съм ползвала за он лайн пазаруване. Поръчайте по навреме,защото много се бавят с доставката.

# 287
  • The Land of the Free
Здравейте да попитам помня някой от тук беше летял с Върджин от Лондон към САЩ сега гледам че имат добри цени и мисля да взема за нашите за Коледа.Никога не съм летяла с тях ,ок ли са ? имат ли храна включена в цената или се заплаща понеже ще буквам през България еър и там не показва нищо за храна ?🙄

# 288
  • Sunshine state
Не бих летяла с Върджин през Хийтроу, понеже връзките са кратки, доста често България Еър закъснява и каца късно, та голямо търчане пада, а може и полет да се изтърве. Отделно Хийтроу като летище е кофти. Багажът също често се бави с дни. Като обслужване и храна нямам забележки, но гореописаните проблеми си ги има и не рискувам с тях повече, ако ще и най-евтините да са.

# 289
  • София
Върджин не са това, което бяха, откак ги купи Делта. Сега по-зле от тях.

# 290
  • The Land of the Free
Летях лятото през Хийтроу и честно бях впечатлена явно бях на нов терминал и двата пъти но беше много добре нямам забележки. Времето между полетите е 2 часа и се надявам да е ок ,но да закъснения не са изключени определено.

# 291
  • Sunshine state
2 часа са малко за полет насам през Хийтроу с България Еър. Точно с такъв полет имахме инфарктни моменти и тичахме като Юсейн Болт на олимпиада. Полетът от България чакаше за писта и кръжеше над 20 мин, отделно трябваше да сменяме терминали с тия прословути бусчета, после допълнителната проверка за САЩ.. С две думи едва дишайки се докопахме до самолета, хлопнаха вратата зад нас и излетяхме. Ако пък вече сте го решили, направо взимайте билети и не се чудете.

# 292
Здравейте да попитам помня някой от тук беше летял с Върджин от Лондон към САЩ сега гледам че имат добри цени и мисля да взема за нашите за Коледа.Никога не съм летяла с тях ,ок ли са ? имат ли храна включена в цената или се заплаща понеже ще буквам през България еър и там не показва нищо за храна ?🙄
Ние дойдохме с Върджин, през Хитроу през август 2021.
Имат храна и самолетите им са нови и уникално чисти (сравнено с Ал Италия или Луфтханза примерно).

Обаче Хитроу е отвратително гадно летище, откакто е извън еврозоната си трябват паунди, един сандвич да си купиш, вода, кафе...
Багажа ни го загубиха, въпреки, че имаше време бол. Със много разправии дойде след 4 дни.

Не препоръчвам като цяло, но ако няма други опции предполагам, че може да се носи най важното в ръчния, и да се гледа връзката да е поне 3 часа.

# 293
Боже, ако Хийтроу е гадно летище какво да кажем за другите Simple Smile)) Терминал 5 ми е като роден дом... но да, БГ еър могат да бъдат предвидими със закъсненията си и ако има смяна на терминала 2 часа са недостатъчно. При добри цени и адекватно време за трансфер храната на борда е най-малкият проблем.

# 294
  • The Land of the Free
Блгодаря за отговорите. Цената която намерих за два билета с по един куфар през декември е 1200$ София -Ню Йорк което ми се струва доста добра цена. Мисля да взема и инвалидна количка за Хийтроу за баща ми той без това е с проблем със сърцето та надявам се това да помогне до някъде ако има закъснения от страна на Бг Еър . През Турция цената е малко по-висока но пък 11 часа полет ми се вижда доста …….

# 295
Най-най-спокойно е през Виена. Нула проверки, супер спокойствие…Чак се чудиш за Америка ли летиш или за Каспичан.
Австрийските авиолинии са ок, чисто е и хранят често по време на полета.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 18:51 от NaviMK

# 296
  • Sunshine state
Същата работа и през Турция - супер спокойно е, а полетът до София е само 45мин и все едно си вече там като кацнеш на Истанбул. Харесвам ги турските авиолинии. И австрийците са ок.

# 297
Не знам сега как е , но преди Ковид и брекзит от Хитроу за Ню Йорк например, имаше на всеки час полет. Ако си с инвалидна количка, ще те премаршрутират моменталически, ако си изпуснал връзка ( с купен общ билет).
Лично аз не харесвам Хитроу, защото пътуваш с влакче за трансфер по терминалите. После секюрити правеха огромна опашка, защото разпитваха всеки пътник, едва ли не и за майчиното му мляко. Тошкова тежка проверка не помня да съм минавала на друго летище.
Обявила съм, че повече не летя през Лондон и от ню йоркските летища, предпочитам JFK. за кацане.  На другите ти отмаляват краката от висене да минеш паспортен контрол

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 19:52 от rosss

# 298
Миналата седмица австрийците дадоха за обяд макарони с доматен сос, две листа маруля и едно кексче.
Малко преди кацането миниатюрен сандвич с крема сирене и почти незабележима краставичка.
Друго нямаше за ядене при 10 часов полет. За пръв път виждам изцяло вегетарианско меню за всички в самолет.
Също това в самолетите и на летището искат задължително от по-висок клас маски, а не сините обикновени.
Ако не успееш да намериш преди полета, ти дават те, но са много тесни, стегнати и неудобни.
За храната не ме беше яд, аз не разчитам на тях, но търсенето на маска и после носенето на тяхната, че не намерихме точно каквото те искаха, беше кошмар.
Иначе нямаше закъснения, трансферът беше безпроблемен, багажът пристигна с нас.

# 299
  • Down south
Цитат
Миналата седмица австрийците дадоха за обяд макарони с доматен сос, две листа маруля и едно кексче.
Малко преди кацането миниатюрен сандвич с крема сирене и почти незабележима краставичка.
Друго нямаше за ядене при 10 часов полет. За пръв път виждам изцяло вегетарианско меню за всички в самолет.
Също това в самолетите и на летището искат задължително от по-висок клас маски, а не сините обикновени.
+1
Маските са клас Н95. Дават, ако нямаш.
Проверката на тестовете на летището във Виена и слагането на печати, не е организирана добре.
Закъснение нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт