161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 55 830
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Аз поръчвам основно Зара, Х&М, Манго и Олд нейви/Гап. Мейсис и Колс не съм посещавала от години, но съм намирала неща в Нордстром рак.

# 166
Миналия уикенд овършахме де що има мол в района, от The Children's Place през Macy's/Kohl/Nordstrom/Target до Zara. Никъде не намерихме нормални джинси без дупки във физически магазин. Тази година модата е стил Clueless с рязани джинси и голи кореми, включително за 9-12 годишните и просто купуването на дрехи, които да се вписват в училищен дрескод, ми е много сложно. Олд Нейви напоследък ме хвърля в отчаяние с предложенията за тази възрастова група, така че ги избягвам.

Базовите неща поръчвам от Primary, защото материалите им са великолепни и много здрави (моите момичета съдират колената на Ошкош легинс за месец, за момчето да не казвам), но те имат много ограничен асортимент. Компании от рода на Боден и Мезонет са ми далеч извън бюджета и разбиранията за цени на детски дрехи. Ще разгледам Сиера, благодаря, не бях чувала за тях.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 04:06 от ianajar

# 167
Аз съм от тези, които обичат да се ровят в TJ Maxx, Marshalls, Burlington, Nordstrom, Goodwill, тръпка жестока са ми. Намирам супер дрехи и не само, за нас и за децата.

# 168
  • USA
Uniform Pants е при нас дрес кода са панталони, не разрешават джинси и клинове а за момчетата панталони карго забранени/тия със страничните джобове/, може да ползвате от тях има сини, черни, каки...и задължително да са с гайки и колан.

# 169
  • The QC to be!!!
Sierra Trading Post имат отлично качество сравнено с цената, но, те не са според мен основни за училище, а по скоро спортно-тракинг, хайкинг, етц. Но съм намирала на невероятно цени преди много години (когато бяха основно онлайн, и магазините почти нямаха) любимите ми Мъръл и купих 5 чифта маратонки едкави Simple Smile Заслужават си да ги следи човек за качествени неща изостанали, ако не робува на сегашната мода.

# 170
  • САЩ
Аз на American Eagle харесвам дънките. Моите са предимно скини, но мисля че имаха и други модели, проверете в сайта, от години не съм ходила.

# 171
  • Down south
Аз на American Eagle харесвам дънките. Моите са предимно скини, но мисля че имаха и други модели, проверете в сайта, от години не съм ходила.
Добро предложение! Да, имат и други модели и качеството е добро.
Преди дъщеря ми да отиде в колеж, един от магазините им, ни беше редовна спирка. Мерене и връткане, и аз покрай нея Joy

# 172
  • Далече
Ако някой все още ще пътува да споделя ние се върнахме с Луфтханза вчера и наистина никъде не ни искаха форми, само негативни текстове в Германия преди да се качим на самолета за САЩ. Нашите бяха антигенни от петък и нямахме проблем. Струва ми се, че на авиокомпаниите им е пуснало и само да им покажеш нещо те пускат. Между другото на летище София правеха бързи ковид тестове и гишето беше отворено рано сутринта в неделя.

# 173
Ние се прибрахме снощи от Азорите и потвърждавам, че тук нищо не искат, но очевидно са аутсорснали цялата работа към авиокомпаниите, които ни доставят на местна почва!

# 174
Ние се прибрахме снощи от Азорите

Ако имаш възможност разкажи повече, на кой остров бяхте, какво правихте, впечатления? В списъка ни е за дестинация и ще ми е интересно да събера от първа ръка повече инфо:)

# 175
Ние получихме имейли от Луфтханза и United да им попълваме формите. Дали ще ги искат и къде не знаем. Също имаше пояснение, че на наша почва до Европа май-май няма да искат никакви форми. Из Европите да сме си сверявали часовника с техните правила. Общо взето това е.

# 176
  • Down south
New restrictions for traveling to EU/BG?
Do any of you know more about the new announcement? I have my stepmom sending me desperate messages and I'm about to hang myself.
Thank you!

PSNiamam kirilica pak Sad

# 177
  • The Land of the Free
Да САЩ е в червената зона което означва ,че независимо дали сте ваксинирани ще трябва да покажете PCR тест (не бърз антигенен) или подлежите на 10дневна крантина .

# 178
  • Down south
Благодаря!
Това ли е новият регламент?
Не може да се влезе само с ваксина?
На летището в  София правят ли тестове? Или трябва да има такъв при влизане?
Close

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 00:08 от Daylily

# 179
  • Miami
Не може само с ваксина. Да, правят на летището тестове, може би са по-скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт