161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 52 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Down south
Благодаря ви!
Спасихте ме.

Най-накрая имах време и аз да се добера информацията.

# 181
Има лаборарория на летището, и то доста бърза.
Не е много по скъпо. 120 лв беше преди 3 седмици.

# 182
Ние се прибрахме снощи от Азорите
Ако имаш възможност разкажи повече, на кой остров бяхте, какво правихте, впечатления? В списъка ни е за дестинация и ще ми е интересно да събера от първа ръка повече инфо:)
С удоволствие, но моля, дай ми няколко дни да мине лудницата и да седна с голяма чаша кафе и свежа глава!

# 183
  • East Coast
Момичета, да ви питам. Свекърва ми летят за Бг. Къде могат да си направят PCR? CVS и Walgreens искат иншуранс карти и id... Някой дали е правил ЗА България, а не ОТ?
🤔

# 184
  • Miami
В Маями има към Маями дейд тестинг центрове на различни локейшъни. https://www.miamidade.gov/global/initiatives/coronavirus/testing-locations.page Там са безплатни и не изискват иншурънс. Не знам къде си, но може да има и при вас такива. А към CVS и Walgreens нямаше ли опция за хора без иншурънс?

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 23:55 от Кори

# 185
  • Sunshine state
В Уолгрийнс не са ни искали нищо освен ID , запазихме си часове онлайн и минахме буквално за 2 мин на драйв тру. Тестовете са безплатни. Ако нямате ИД една приятелка на майка си въведе паспорта и вс беше ок.

# 186
С удоволствие, но моля, дай ми няколко дни да мине лудницата и да седна с голяма чаша кафе и свежа глава!

Когато можеш - тогава, няма проблем. Предварително благодаря, сигурна съм, че на всички ще е интересно.

Аз също мисля, че тестовете в Уолгрийнс са безплатни (поне рапид бяха). Преди два месеца правих с тях Рапид Тест, единствено ми искаха ID там на място, паспорт също би трябвало да свърши работа. Часовете ги пускаха онлайн само два дни напред.

Всъщност сега погледнах официалната им страница: “ You may get tested for travel at Walgreens for free* at one of our 6,000+ drive-thru testing sites. What are my FREE drive-thru COVID-19 testing options?
Walgreens offers three types of free* drive-thru testing for ages 3+. Appointments are available for up to two days in advance. Online booking only. Free COVID-19 testing is available to patients ages 3+. Patients will not receive a bill from Walgreens or any lab partner. If you receive a Diagnostic Test and have insurance, you will be asked to show your insurance card at the appointment and the lab may bill your insurer. State and federal programs may also provide no-cost testing in your area, click here to view a current list of our government-sponsored testing partners”.

Стига да се предлага при вас, не би трябвало да се изисква иншурънс. В най-лошия случай може да искат да си платите теста.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 03:43 от Aerin

# 187
  • USA
тестовете са безплатни през иншурънс ама само 2 теста за 6 месеца, знам ли може да зависи от застраховката.
Напиши пср тест ниар ми без застраховка излизат много, навсякъде може, като попълваш формуляра да чекнеш без застраховка, тогава плащаш около 150 долара мернах в някакъв сайт. Както са казали ай ди паспорта червения върши работа. На някой летища има гишета за тестове, но е хубаво с апоийтмънт...

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 13:40 от Olivia Thomas

# 188
  • East Coast
Благодаря лейдис! В Walgreens има. Проверих. Става с паспорт.
Сега трябва и да уцеля датата...всичко е букнато 🤯

# 189
  • Sunshine state
Ако нямаш иншурънс,даваш ID или паспорт са безплатни, ако имаш - чарджат иншурънса и на практика пак е безплатно. Можеш да запазиш 3 дни по-рано дата. Пробвай с различна локация.

# 190
  • Down south
Съжалявам да го кажа, но на летище София е пълен хаос. Нямат готовност да реагират адекватно на новите наложени изисквания. Огромни опашки,  много хора  не са запознати  с новите изисквания, съответно повишават тон на служителите, от своя страна, те отговаря по същия начин. И общия повишават тон,  наслагва допълнително
 напрежение.

# 191
  • Sunshine state
Явно новите изисквания (не знам точно какви са, загубих му края) изнервят всички. Ние като летяхме, нямаше ексцесии и всичко вървеше добре. Хората изтрещяха вече. 🤷🏼♀

# 192
Сподели в какво се състои това напрежение на летище София, или да кацаме в Букурещ?

# 193
  • Sunshine state
За Букурещ чух от приятел, който живее в Русе, че също не са особено дружелюбни, та явно е повсеместно. По летищата и самолетите буквално са започнали да третират хората като нацисти. То не стига, че толкова пари за билети даваме, ами и това. Овълчи се народът, колко тъжно.

# 194
Ние летяхме от София,  в средата на август,
Нямаше драма. Освен, че не допускаха изпращачи.
Какви са тези нови изисквания, които усложняват ситуацията. Мой приятел вчера кацна и каза че дори не са му искали ПСР, само с ваксина можело.

Общи условия

Активация на акаунт