161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 52 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На мен ми го искаха (на 04.07.2021, на  SFO), в допълнение към  ваксинационната карта. Нямам ЗК и не съм американска гражданка.

# 331
  • Down south
Може би за туристите е различно.
Или пък авиолиниите, но едва ли.
През септември всичко, което беше необходимо,  беше изискано в България и Германия.
След това тук, никой не иска нищо. Welcome home!
Amen!

# 332
  • ново
Чак ме е срам да кажа как част от колегите на дъщеря ми кацнаха от САЩ на Терминал 2 с фалшиво изфабрикувани резултати от пср. Никой дори не ги беше погледнал, камо ли да сверява данни.

# 333
  • Sunshine state
Тук в Нейпълс масово така правят българите. Нищо не проверяват, хвърлят по един секунден поглед и това е.

# 334
  • Down south
Ужас Close

# 335
  • Sunshine state
Убедена съм, че е масово навсякъде така, просто не всички си признават. И това при положение, че тестовете са безплатни. В България са платени, но се предлагат фиктивни срещу заплащане.

# 336
  • София
Леле, Пупитка, ти живееш в най-любимия ми град във Флорида. Август изкарахме 4 незабравими дни там.

# 337
  • Sunshine state
Ами обадете се следващия път, та да се видим някъде. Ще ми бъде приятно! Simple Smile

# 338
  • София
Непременно. И благодаря Simple Smile.

# 339
Ола Амигас,
Да ви отвлека за малко от тестове и ваксини Simple Smile Кажете сега някой правили кисело мляко в мултикукър и
по - специално Instant Pot? Вълнува ме също дали сте доволни как готви ориз и изобщо за тези които имат, ползвате ли го често или веднъж на синя луна?

# 340
Ола Амигас,
Кажете сега някой правили кисело мляко в мултикукър и
по - специално Instant Pot?
Вълнува ме също дали сте доволни как готви ориз и изобщо за тези които имат, ползвате ли го често или веднъж на синя луна?

Веднага казвам!
Ползваме го всеки ден. Хлапетата правят ориза, баща им - киселото мляко. Мога да ги питам как точно!

# 341
Ола Амигас,
Кажете сега някой правили кисело мляко в мултикукър и
по - специално Instant Pot?
Вълнува ме също дали сте доволни как готви ориз и изобщо за тези които имат, ползвате ли го често или веднъж на синя луна?

Веднага казвам!
Ползваме го всеки ден. Хлапетата правят ориза, баща им - киселото мляко. Мога да ги питам как точно!
Мерси Агент! Разпитай децата какво още готвят и как Simple Smile

# 342
Instant Pot имам от поне 2 години и си седеше в кашона непобутнат. Майка ми постоянно повтаряше, че готвела всичко с него и било много лесно и икономично. Едва наскоро започнах да го ползвам - много ми харесва. Всичко може да се готви - фасул, прясно и кисело зеле с месо, леща, варено месо, яхнии, супи. Общо взето всичко, което нормално варите на котлона. Засега съм ползвала само програмата “pressure cook”, не съм имала време да разгледам книжката с другите програми. Слагам всички продукти и подправки заедно, затварям капака и воала! Ориз и кисело мляко не съм правила още, но непременно ще опитам - мерси за идеята, чакам Агент да каже как се прави млякото. Иначе лесно се чисти и няма вече намацани котлони, напръскани плотове в кухнята и миризми на манджи. Само като му изпускам парата го изкарвам на верандата, за да не ми пръска в кухнята, а понякога за още по-лесно го оставям и да готви отвън. Най-вече мъжът като си прави шкембе 😂

Моето е такова:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 19:41 от Aerin

# 343
# 344

Години наред се говори за това. Няма как да стане…България не отговаря на нито едно изискване, освен ако и това решение не се “изврати”, като всичко останало случващо се до сега.

Общи условия

Активация на акаунт