Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 478
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 60
KallyMay,благодаря за новата тема!
ysap,Честит рожден ден!Да ти донесе този ден само положителни емоции!🎂🎂🎂
Заредихме нашите желания още в първите минути,прегря ни адаптера на компа,едва не избухна,но устиска докато пуснем всичко. 😊 Дано да е на късмет!

Извинете ме ако ще задам глупав въпрос...Получих потвърждение Вашето заявление е прието успешно!
А това за печат какво е?🙄
Четох инструкциите от МОН,но не ми става ясно.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 01:37 от SunshineMery

# 61
  • София

Да ни е честита и късметлийска за всички.
Благодаря, Кали!

Подредих разни желания... ама сигурно ще има и размествания утре.
Успешно редене на всички!

Вие съобразявате ли се е подредбата на желания, в случай че училището е обявило две паралелки с различни трети и четвърти профил?

А къде ги виждате тези 2-ри и 3-ти профили?.. Това така и не успях да го усвоя.

Някой питаше по напред-миналата година не се запазваше подредбата-всеки път трябва да се редят отново желанията

Ъ!?
Демек само съм си играла!?
Гадост...
Благодаря за информацията - поне снимка на страницата да направя...

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 02:25 от katiABV

# 62
  • София
Искам да се гръмна. Девойката нарежда първите три желания и от там нататък пълна боза. Изведнъж реши, че НТБГ ще заеме четвърта и пета позиция... Абе детенце сладко как успя след толкова учене на химия да се метнеш на банково дело??? Отварям аз сайта, чета какви предмети я очакват там, обяснявам, разяснявам, тя седи мисли задълбочено и отсича - звучи интересно. Преди седмица изобщо не желаеше да коментираме желанията, а преди НВО не даваше да се издума и дума за друго училище освен НПМГ. Сега, тъй като никой не може да даде прогноза за таз годишните приемни балове, не знаем дали нашият ще ни стигне. Още от детската градина мечтае да стане ветеринарен лекар, обожава животни, замисля се и за фармация, сега от къде изникна това банково дело. Или системата е сбъркана или хлапето е дало на късо, аз със сигурност тотално, ама тотално се изчерпах. Чувствам умора, депресирам се и искам всичко това да свърши. До сега съм седяла да чета за професионалните паралелки и за НТБГ. Успех на всички в реденето на желанията, не вярвах, че толкова ще е трудно и това.

# 63
  • Варна
KallyMay,благодаря за новата тема!
ysap,Честит рожден ден!Да ти донесе този ден само положителни емоции!🎂🎂🎂
Благодаря много!
Това за печат предполагам, че е възможност който иска да си принтне страниците с наредени желания.

# 64
Подадох заявлението! Мислех да е утре, вдругиден, но не се стърпях. Щом отворих очи и веднага включих компютъра 😅 Сега вълнения чак на 13- ти.

Анкетата в началото на тема е малко дискриминираща, защото така написана е само за софийските училища. Ами ние от останалите населени места? Както и да е. И аз гласувах, въпреки че съм от Пловдив. Ей така, за спорта 😂
Хубав ден на всички!

# 65
  • София
Добро утро,
Кали благодаря за темата Flowers Hibiscus

SunshineMery, ако искаш да си я запазиш на хартия, защото после този вх. номер и парола се изтриват за следващите седмокласници. Аз си я имам на хартия, защо ми е, никой не знае, освен да се хваля на внуците Joy

yasp, Честит Рожден Ден и от мен Flowers Cherry Blossom

# 66
Гледам подаването на заявления е започнало в ранни зори. Ами, успех на всички!

# 67
  • София
Ако напиша 1 желание и ако не се класира, чакам ли второ и трето класиране с това същото желание?

# 68
  • София
Който вече подаде, може ли да ме светне за медицинското? Два файла могат ли да се качат,че моите са два - по един за всяка страна на документа. Или да се мъча днес да ги обединявам на един ПДФ?

# 69
  • София
yasp, честит рожден ден 🌺 Здраве, щастие и късмет от мен. Весел празник!
Успех момичета с подаването на желанията 🍀

# 70
  • Пловдив
подадохме
притесних се като видях че е възможно ново редене, но сега не ми предлага руо пловдив, а останалите руо-та.
Скрит текст:
Дано в темата има само радост вече!

# 71
  • Стара Загора
Ако напиша 1 желание и ако не се класира, чакам ли второ и трето класиране с това същото желание?
На второ класиране участвате пак с това едно желание
За трето класиране подавате ново заявление, но може да се избира само от свободните места в областта.

# 72
  • Някъде на край света
Yasp, честит рожден ден! Flowers Four Leaf Clover Здраве, щастие и късмет. Весел празник!

# 73
  • София
На второ класиране участвате пак с това едно желание
За трето класиране подавате ново заявление, но може да се избира само от свободните места в областта.

Участва, но бих си го позвилила само при бал 500 или при дете, което се колебае се между едно желание в ДУ и сигурно запиване в ЧУ.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 14:26 от Desem

# 74
  • Варна
Скромен запис. Днес няма да продаваме сигурно, не ми се бърза, вероятно в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт