Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 575
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 405
На сладкишче и трите мнения за Първа АЕГ са пълни с негативизъм и невярни внушения. Въпреки това искат да я пишат в челните желания. Или гроздето е кисело, или искат да намалят конкуренцията. Simple Smile
Снощи попълнихме желанията си. Определно имаше корекции.
Като родител съм длъжна да проуча желаните паралеки и училища на детето си, не смятате ли?
Само за статистика.
За това не пожелах да напиша името на училището. Сега съжалявам, че ме залива вълна от защитници на въпросното училище.
Извинявам се, ако съм обидила някой с поста си.
Вероятно да, била съм емоционална, но аз съм си такава.
Усмихнат ден на всички.
Проучването не включва заключения на база слухове и подвеждаща информация, споделена в темата.
Eмоционалността не оправдава лъжи и грозни определения.
Иначе - да, имате право да сте такава, каквато сте.
Усмихнат ден и успех с класирането.
Чак пък да лъжа!
Но всеки има право на мнение.
Успех и на Вас!

# 406
  • София
Привет,

след въвеждане на желанията има бутон "Принт" и се отваря Заявлението.
Трябва ли да го носим разпечатано след 1-о класиране?

# 407
Не знам предходните набори колко са били като численост, но едва ли са били толкова по малобройни от настоящия. Точките за първите 10 - ина гимназии са се покачили с между 2 и 5 точки. Предполагам, че тази година отново ще са пак с толкова точки по - високи от миналата година.
От последно качената детайлна статистика към 05.07.21г.  в сайта Данибон ми стана ясно, че набор 2007г. е по-голям откъм момчета. Някъде из форума също се коментираше, че и най-високите резултати са на момчета.
Ако имате мнение, споделете.

# 408
  • София
Не знам предходните набори колко са били като численост, но едва ли са били толкова по малобройни от настоящия. Точките за първите 10 - ина гимназии са се покачили с между 2 и 5 точки. Предполагам, че тази година отново ще са пак с толкова точки по - високи от миналата година.
Дали ГПИЕ попада в първите десет. Справка - второ класиране - 421 бал за младежи - Испански с френски.
За тази година по прогнози 421 ще е балът за най-нискобаловата паралелка във ФЕГ... разликата пак казвам е около 17-19 пункта.

# 409
На сладкишче и трите мнения за Първа АЕГ са пълни с негативизъм и невярни внушения. Въпреки това искат да я пишат в челните желания. Или гроздето е кисело, или искат да намалят конкуренцията. Simple Smile
Снощи попълнихме желанията си. Определно имаше корекции.
Като родител съм длъжна да проуча желаните паралеки и училища на детето си, не смятате ли?
Само за статистика.
За това не пожелах да напиша името на училището. Сега съжалявам, че ме залива вълна от защитници на въпросното училище.
Извинявам се, ако съм обидила някой с поста си.
Вероятно да, била съм емоционална, но аз съм си такава.
Усмихнат ден на всички.

Емоционалността не е извинение за обиди към чужди деца.....
Успех!

# 410
Вие сега тука ми докарахте параноя да се чудя  дали не са недостатъчно тези 6 попълнени желания. Отворих справочника и видях че с 30 точки сме над миналогодишния минимален бал за двете първи попълнени желания.Чак толкова  няма да се качи този минимум предполагам.

# 411
  • В офиса
Aз събрах бройката във всичките там паралелки, които писахме, видях че е много над общия брой момчета преди него, значи е ясно, че все някъде ще се закачи. Надяваме се да е на 3-о, или 4-о желание, макар че даже и те са ни с по-нисък приоритет от избраното вече училище (ПЧМГ) А, писах и паралелката в НПМГ с физика, за която не се е явявал на техния изпит и точките му от 2-ри кръг на олимпиадата са под 60% от максимума (то над 60% имаха сигурно 20 деца), що я писах и аз не знам, да декларирам обективно желанията, може би. На първите 2 места са ни паралелки за които обективно няма как да има бал Wink Но пък отново си отговарят на истинските желания.

# 412
  • София
Според Стаматов, ние сме много зле, значи. Балът е доста под 400 и писахме 12 желания. Колкото и да се взирахме, повече не можахме да изсмучем. Т.е. можеше, но трябваше да са от елитните, за които няма шанс и съвсем нямаше да са в първите желания, т.е. щяха да са подредени на опашката, което няма смисъл.

Гита ОГ, не те ли притесняват само 12 желания? Ами ако всички над вас напишат същите?
Прав е Стаматов. Децата с бал над 400 ще напълнят едно 70-80 паралелки.

# 413
  • София
Мовичета, да попитам нещо глуповато  - утре до колко часа ще е отворена системата, има ли времеви диапазон? Синът ми го няма никакъв, чакам последно потвърждение от него

# 414
До 23:59 ч ще е отворена системата за подреждане на желанията.

# 415
  • Ланкър, планините Овнерог
Според Стаматов, ние сме много зле, значи. Балът е доста под 400 и писахме 12 желания. Колкото и да се взирахме, повече не можахме да изсмучем. Т.е. можеше, но трябваше да са от елитните, за които няма шанс и съвсем нямаше да са в първите желания, т.е. щяха да са подредени на опашката, което няма смисъл.

Гита ОГ, не те ли притесняват само 12 желания? Ами ако всички над вас напишат същите?
Прав е Стаматов. Децата с бал над 400 ще напълнят едно 70-80 паралелки.
Най-последната специалност в желанията е с около 40т под нейния бал според миналогодишните, а две от желаните реално са с по около 20т под нейния бал. Най-желаните са над бала й, но все пак ги писахме. Ще видим. И да бяхме гледали и мъдрили още, все тая.
А, едната, която писахме, явно нова. Под същия код миналата година е била математическа паралелка, сега е хуманитарна. Та, за нея нямам идея от балове.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 17:41 от Гита Ог

# 416
Медицинското го сканирах с приложение за телефон и то стана в PDF формат и размер под 2 MB и нямаше проблем с прикачането му.
Бихте ли споделили кое е приложението?

PDF Scanner

Благодаря ви! И аз си качих медицинското.

# 417
  • България, София
Кали, благодарности да чудесно оформената тема 🤗
Нека децата имат късмет и всяко бъде щастливо с новото си училище 😊

Чак на 28 - ма страница успях да се запиша 😁
Вчера подадохме желанията, а днес чаканата ваканция започна 😊 Наборката броеше всеки ден до нея.
Написахме 18 желания, но вярвам, че ще бъде приета по първото - НСУ, профил с ИИ и АЕ 🙂

ysap, честита да си на патерици! Бъди жива и здрава, много обичана, щастлива и ценена и сбъдвай всичко, за което мечтаеш 😊

Връщам се да ви догонвам, преди да отида на плаж 😊

# 418
  • София
До 23:59 ч ще е отворена системата за подреждане на желанията.
Благодаря много, успокои се лудата ми глава Kissing Heart

# 419
  • София
За нас седмокласната сага приключи днес. Записан по първо и единствено желание в НМУ.
Успех на всички, които все още имат изпити (предполагам, че на re_ge синът вече е приключил, но пак - специално наслука)!
Около мен доста деца с хубав бал (над 420-430, даже с много висок някои - примерно 470) избраха училища по изкуствата или НГДЕК. Едва ли ще окажат голямо влияние върху статистиката, но може да се зарадват някои деца на тези 15-ина освободени места Wink

Общи условия

Активация на акаунт